Nasterea la Medlife (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna Vali

Eu am 30 de ani- fac 31 anul asta..dar io nu fac amnio..Abia acum pe 20 merg la echo si fac si bitestul.Sper sa fie ok.

Succes la burtici.
Am auzit eu bine ca acum trebuie urmarita sarcina mai de pe la 20 de saptamani la Medlife? Ca sa ai loc sigur in spital? Ca cica asa renumiti au devenit ca sunt saloanele pline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Jackie, azi ma duc la control ca e o saptamana de cand am iesit din spital; nu mi-a zis nimic, ma duc la inceputul consultatiilor...
Cred ca unguentul ala de care zici e Ultralan, dar nu mi-a fost clar ce scrie, de cate ori pe zi, o data sau....si direct pe operatie? tie cum ti-a zis?

Dana M. - mami de doua fete cucuiete - Catinca Maria (1 saptamana) si Raluca Ana (6 ani si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by carynna28

fetelor fara suparare ,reveniti si voi la subiect,ca de la nasterea la medlife sa ajuns la altceva...si in loc sa mai aflam si noi cate ceva despre costurile la care s-a ajuns si alte lucruri utile,in ultimile 4 pagini nu am citit decat incurajari.chiar nu vreau sa fiu rautaciosa dar pt asta pote fi facut un subiect nou

miha

care e problema ta draga ? si eu o sa nasc la medlife si daca am si alte probleme le pot expune si aici....citeste doar ce te intereseaza si cu asta basta....tu daca a-i fi fost in situatia mea, nu ti-ar fi prins bine niste incurajari si sa-ti povesteasca alte fete experientele prin care au trecut ? ia pune-te putin in locul meu si ai sa vezi ca n-ai mai avea curaj sa vorbesti prostii..........

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by carmen71

CRISTINA,si eu am tot 28 de sapt.,si voi naste la medlife cu dr Mirela Popa care din fericire nu este in concediu in august.
fetele au vorbit foarte frumos de dansa,am fost si eu la primul control la ea pe 2mai si mi-a placut.in iunie e in concediu,asa ca ar fi bine sa te programezi de acum pt iulie sa fii sigura ca sant cam aglomerati si dureaza cam o luna pana te programeaza.
BAFTA!poate vom fi colege de....bucurie.

CARMEN7128

Carmen, cine stie!!! Si eu sper sa fim colege...de bucurie!!!
Bine ca mi-ai zis ca de pe-acum trebuie sa ma programez pentru iulie...stiu ca in iunie este in concediu, dar lipseste parca doar 2 saptamani...

Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Vali ai dreptate sunt asa aglomerata la serviciu ca nu am timp de nimic.

A fost mama luni cu ea la vaccin, are 6850 gr si 61,5 cm, este bine, inca mai mananca noaptea, ii dau supa de legume si cereale dimineata cat vrea acolo a mai mult pe langa decat in gurita dar trebuie, si nu zic e o agitata si jumate nu ar sta locului o secunda, nu mai poti sa o lasi nesupravegheata deloc, noaptea o culc ca omu si infasata dimineatra e intr-o parte si desfasata si cu mana de zabrelele de la patut, dar e o scumpa dimineata la prima ora iti rade intruna si tot asa pe limba iei vorbeste intruna cand e lasta un pic nebagata in seama tipa la noi

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

maryb, ai vazut ca degeaba ti-ai facut griji?

25+ cu

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

nu ma lasa sa-mi schimb semnatura, nu stiu de ce
o sa incerc mai tarziu
acum am 27+

25+ cu

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

gata, l-am pacalit

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

quote:
Originally posted by Dana M.

Jackie, azi ma duc la control ca e o saptamana de cand am iesit din spital; nu mi-a zis nimic, ma duc la inceputul consultatiilor...
Cred ca unguentul ala de care zici e Ultralan, dar nu mi-a fost clar ce scrie, de cate ori pe zi, o data sau....si direct pe operatie? tie cum ti-a zis?

Dana M. - mami de doua fete cucuiete - Catinca Maria (1 saptamana) si Raluca Ana (6 ani si 3 luni)

Pai la fel ma gindeam si eu, dar ma duc luni-marti. Eu nu ma dau cu unguent pentru ca nu l-am gasit pe ala de pe reteta, nici macar la farmacia spitalului... O sa astept sa vad ce-mi zice la control...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscris spune:

Buna din nou, fetelor!
Ne apropiem si noi cu pasi repezi de marele eveniment. Pana acum optimista, sper sa fie totul ok. Doctorul mi-a zis ca am colul scurtat si deschis si ca se asteapta din moment in moment. Suntem increzatori ca va fi totul bine.

Ce intrebare as avea si eu...
Am citit pe forumuri acum cateva luni amanunte si despre asta, dar doar trecator s-a povestit si mai voiam sa intreb noile mamici:

Pana la urma cum e cu sfaturile din maternitate? Ce sfaturi ati primit? V-au ajutat asistentele sa va obisnuiti cu bebele astfel incat sa va fie mai usor acasa? Stiu ca in spitalele de stat nu prea iti ofera nimeni ajutor si in niciun caz fara banuti bagati in buzunare...

Si cel mai important: exista cumva o lectie despre baita sau o discutie cu vreun pediatru inainte de externare?

Eu de asta am inceput sa imi fac mici griji... daca ma voi descurca cu bebita acasa, daca o sa am o lista valabila sa-mi cumpar tot ce-mi trebuie pentru baita, ingrijire, etc... Mi-ar fi folositor orice sfat in plus, eu sunt din Ploiesti si n-o sa pot beneficia nici de vizita acasa de dupa cateva zile.

In limita timpului disponibil le rog pe noile mamici sa ne povesteasca ceva despre asta.

Pupici duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulci

Mergi la inceput