Nasterea la Medlife (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by carynna28

fetelor fara suparare ,reveniti si voi la subiect,ca de la nasterea la medlife sa ajuns la altceva...si in loc sa mai aflam si noi cate ceva despre costurile la care s-a ajuns si alte lucruri utile,in ultimile 4 pagini nu am citit decat incurajari.chiar nu vreau sa fiu rautaciosa dar pt asta pote fi facut un subiect nou

miha

Iti inteleg supararea, dar sunt deja 8 capitole in care s-a tot povestit despre spital si cam toate fetele au povestit cum a fost. Te rog sa citesti din urma, vei gasi lucruri f. interesante si ne vei cunoaste mai bine!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Jackie, ai nascut? Daca da, sa-ti traiasca bebe, sa fiti sanatosi...daca nu, nastere usoara!

Iubu, bafta multa la eco si amnio! Nu te supara, dar cati ani ai?

Luiza, dar tu nu mai zici nimic de Iasminuca ta?

Mamip, cum te descurci cu Honey? E papacioasa? V-ati acomodat una cu cealalta?

Mergi la inceput

Hai, ca m-am lungit si am uitat: Elena, bine ai venit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danagrigore

M-am prins !!!!!!!!!!!!!
Fetelor, eu sunt novice in materie de ce faceti voi aici si m-am bagat si eu in seama, nu stiam daca ce fac e corect - nu sunt chiar computer woman- asa ca sunt foarte fericita ca am reusit. Nici nu stiu despre ce discutati voi aici, cred ca totusi nu aici doream sa fiu, cautam mai mult discutii despre medici, sa imi dau si eu cu pararea, pentru ca pe mine m-a enervat rau doctorita cu care am nascut si m-a lovit abia acum angoasa - am nascut acum 9 luni - si m-am gandit sa imi spun experienta sa ajut daca se poate o alta mamica sa nu isi strice cea mai frumosa zi din viata cum am patit eu. Uite-asa, numai de rea ! Pentru ca regret nespus ca nu imi pot aminti si eu cu placere de ziua nasterii, chiar daca baiatul meu e bine. Trebuia sa fiu o printesa si nu a fost asa. Mai scriu maine, acum ca am gasit dichisul. Nastere usoara la toate gravidutele care dau sa nasca si sa aveti pui sanatosi, altceva nu o sa conteze, nici cat de frumosi sunt ( caci vor fi superbi oricum ), nici cat de repede au plecat in picioare in comparatie cu ai tipei blonde din parc etc.. Nimic, doar sa fie sanatosi.

Am gasit mesajul acesta la cap. anterior si l-am copiat aici. Sper ca si autoarea lui sa vina la acest capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragele mele, mi-a venit rezultatul la TT.

deci....

Risc de varsta 1/963
Risc Triplu Test 1/6715 Risc standard 1/385
Risc Defect Tub Neural 1/2541 Risc standard 1/1000
Risc Trisomie 18 <1/10000 Risc standard 1/3000

Rezultatul testului triplu este NEGATIV.

pupici, sunt atat de fericita si linistita, nu mai fac nici o amnio, simteam ca bebe este bine, in plus in ultimile zile simteam o liniste sufleteasca si ma intrebam de unde atata liniste, dar bebitu meu cred ca imi transmitea sa stau linistita ca el este bine.

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Bravo, draga mea, te inteleg perfect prin ce-ai trecut, stiu ca a fost cumplit dar uite, a trecut, bucura-te de restul perioadei in liniste!

Jackie, am vorbit cu tine dar nici macar nu te-am felicitat cum trebuie , deci: Felicitari mamico, sa fiti fericiti cu un bebe sanatos si mancacios !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Vali, multumesc de intrebare. Am nascut si suntem bine acasa, mincam si dormim.
DanaM, pentru micuta ta! Cum va merge? Cum e viata acasa? Vroiam sa te intreb cind trebuie sa mergi la control daca te duci la cabinet ori ti-a zis sa-l cauti cind e in spital? Eu eram asa de incintata ca plecam ca nu m-am gindit sa intreb
MaryB, ma bucur pentru tine ca am vazut cit de tare te-ai stresat! Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Valentina, nu-mi vine sa cred. Acum am citit mai atent si vad ca printesa ta a facut 5 luni!!! Parca mai ieri urmaream sa vedem daca ai nascut... Sa-ti traiasca si sa va plimbati sanatoase!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jackie

Valentina, nu-mi vine sa cred. Acum am citit mai atent si vad ca printesa ta a facut 5 luni!!! Parca mai ieri urmaream sa vedem daca ai nascut... Sa-ti traiasca si sa va plimbati sanatoase!

Jackie - 2xmami

Multumim, mamico...felicitari, s cresteti mari si sanatosi![pup

Maryb, felicitari, ma bucur ca te-ai linistit si e totul bine...pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

gata fetelor, m-am intors de la dr si nu mai fac amnio. A zis ca este un rezultat ff bun si m-a intrebat daca mai fac amnio si i-am zis ca nu, la asa rezultat nu mai fac amnio. I_am zis ca nu eram eu impacata cu DT ala si de aia am facut TT. Si mi-a zis sa ma duc la alea sa anulez programarea la amnio si alea zambeau la mine, poate credeau ca vreau sa ma programez....in fine cand le-am zis ca vreau sa anulez programarea de maine m-au intrebat...da ? dar de ce ? si le-am spus ca mi-am facut TT in alta parte si ca a iesit super si de aia...mi-au urat sarcina usoara in continuare si mi-au multumit ca le-am anuntat...

va pup si va doresc o seara minunata tuturor.

maryb 15+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput