Nasterea la Medlife (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

maryb ma bucur mult pt voi ca sunteti bine!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Criscris, trebuie sa stai linistita, iubita, vei avea toate lamuririle necesare la spital. Cu neonatologul/pediatrul vei avea cel putin o discutie si vei putea intreba tot ce te intereseaza, asistenta iti va arata cum sa-i faci baita lui bebe,iar in primele 28 de zile va veni un medic neonato acasa (nu stiu daca vine si la Ploiesti), dar o sa poti cere un nr. de tel. sa intrebi daca ai nevoie de ceva...in plus, noi suntem aici .
Si unde mai pui ca instinctul tau de mamica te va ajuta, chiar daca acum ti-e teama, tre vei descurca de minune!

Luiza, pup io falcute de Yasminuca scumpa! Ai inceput deja munca? Of, trebuie sa-ti fie greu! Pup si mamica si printesa!

Maryb, nu te mai supara pt. toate prostioarele, nu-i faci bine lui bebe..

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

maryb, draga mea, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe! chiar meritati ce-i mai bine! Dumnezeu sa fie alaturi de voi in continuare si sarcina usoara!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

quote:
Originally posted by criscris

Buna din nou, fetelor!
Ne apropiem si noi cu pasi repezi de marele eveniment. Pana acum optimista, sper sa fie totul ok. Doctorul mi-a zis ca am colul scurtat si deschis si ca se asteapta din moment in moment. Suntem increzatori ca va fi totul bine.

Ce intrebare as avea si eu...
Am citit pe forumuri acum cateva luni amanunte si despre asta, dar doar trecator s-a povestit si mai voiam sa intreb noile mamici:

Pana la urma cum e cu sfaturile din maternitate? Ce sfaturi ati primit? V-au ajutat asistentele sa va obisnuiti cu bebele astfel incat sa va fie mai usor acasa? Stiu ca in spitalele de stat nu prea iti ofera nimeni ajutor si in niciun caz fara banuti bagati in buzunare...

Si cel mai important: exista cumva o lectie despre baita sau o discutie cu vreun pediatru inainte de externare?

Eu de asta am inceput sa imi fac mici griji... daca ma voi descurca cu bebita acasa, daca o sa am o lista valabila sa-mi cumpar tot ce-mi trebuie pentru baita, ingrijire, etc... Mi-ar fi folositor orice sfat in plus, eu sunt din Ploiesti si n-o sa pot beneficia nici de vizita acasa de dupa cateva zile.

In limita timpului disponibil le rog pe noile mamici sa ne povesteasca ceva despre asta.

Pupici duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulci

Cris DPN 30mai

Stai linistita, vei primi destule sfaturi. Eu am avut o lunga discutie cu sefa de la pediatrie despre ingrijirea copilului, plus ca am primit si niste foi scrise. I-am explicat ca eu mai stiu cite ceva ca mai am un copil, dar ea tot a stat la povesti cu mine si a fost foarte amabila. Cu bebe ai timp sa te obisnuiesti in masura in care te vei simti suficient de bine. Eu l-am tinut foarte mult la mine in camera, inclusiv in ultima noapte ca sa vad ce ma asteapta acasa. Am asistat si la o baita facuta de asistenta. Oricum, asa cum zicea si Vali, instinctul te va ajuta foarte mult...Nastere usoara si nu-ti mai face griji!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscris spune:

Doamne, va multumesc mult fetelor pentru raspuns. Ma bucur tare mult, la stat nu ai fi primit cu amabilitate niciun amamnunt despre ingrijirea bebelului...

Nu vine pediatrul de la Medlife pana in Ploiesti, va dati seama, eventual o sa insist ca nu beneficiez de vizita aia, sa ma ajute cat mai mult de acolo.
Cand ajung in Ploiesti o sa am de aici pediatru, dar pana atunci imi faceam tot felul de griji...

Acum o sa plec la drum si mai increzatoare.
Va multumesc mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

criscris, stai linistita, chiar de nu vine pedoatru te vei descurca, ca si noi ne-am descurcat cu bubulina, cei de acolo au fost chiar super draguti si mi-au zis sa le dau un biberon sa-mi faca o portie de laptic daca se trezestre asta mica de foame pana la ploiesti sa am lapte in masina sa nu ma chinui cu alaptatul.

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

marina_1609, amira_roxana, ariel_7000, jackie, Dana_M, va multumesc fetelor ca mi-ati fost alaturi. Va pup si va imbratisez cu drag.

vali_delide, merci si tie pentru ca mi-ai scris povestea ta si ma bucur enor ca a fost totul bine si ai o fetita sanatoasa chiar daca dr-ii nu ti-au dat nici o sansa sa faci un bebe sanatos...deci totul depinde de Dumnezeu....si iti multumesc si pentru faptul ca m-ai sustinut in ceea ce priveste postarea acelei fete care nu a vazut decat incurajari in ultimile 4 pagini...

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by maryb

marina_1609, amira_roxana, ariel_7000, va multumesc fetelor ca mi-ati fost alaturi. Va pup si va imbratisez cu drag.

vali_delide, merci si tie pentru ca mi-ai scris povestea ta si ma bucur enor ca a fost totul bine si ai o fetita sanatoasa chiar daca dr-ii nu ti-au dat nici o sansa sa faci un bebe sanatos...deci totul depinde de Dumnezeu....si iti multumesc si pentru faptul ca m-ai sustinut in ceea ce priveste postarea acelei fete care nu a vazut decat incurajari in ultimile 4 pagini...

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

{pup]
Si eu am avut nevoie de incurajari la vremea mea si mi-au fost alaturi fetele de aici! Sa-ti dea DD sarcina usoara in continuare si sa fiti sanatosi!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Dragelor
Tot citesc pe aici si abia astept sa imi vina randul la nascut..Acum m-am apucat de renovat noul apartament ca daca o sa am 2 bebei ne trebuie spatiu mai mult..
Maine merg si eu la echo..Si mi-am mai facut o programare in iunie la doamna Chitescu..Am ramas paranoia din prima sarcina.Imi doresc atat de mult ca aceasta sarcina sa fie una fara probleme si sa fie totul bine.
Stie cineva Dr.Popa in ce per in iunie e in concediu?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by iubu77

Dragelor
Tot citesc pe aici si abia astept sa imi vina randul la nascut..Acum m-am apucat de renovat noul apartament ca daca o sa am 2 bebei ne trebuie spatiu mai mult..
Maine merg si eu la echo..Si mi-am mai facut o programare in iunie la doamna Chitescu..Am ramas paranoia din prima sarcina.Imi doresc atat de mult ca aceasta sarcina sa fie una fara probleme si sa fie totul bine.
Stie cineva Dr.Popa in ce per in iunie e in concediu?

Va pup

Iubu, mie mi-a zis d-na dr. ca va lipsi in perioada 1 - 22 iunie!!!! Fa-ti programare de acum la d-na dr pentru sfarsitul lui iunie; eu abia am gasit loc!!!

Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput