Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Gata am terminat papaua, facut curatenie si sunt franta dar mai am "defrisarea", uf tareeee greu o sa-mi fie, parca vad ca iar o sa ma "bandajez" la fofo

Naty da, e super prima pagina, si chiar, maine cred ca agitatele o sa fie scuturate rau de tot
Aoleu cand vad agitatele alea parca imi mai revin din frica asta

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina40+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-Maine e ziua cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

tare Naty!
Cuscra,nu-mi spune ca il cheama pe cuscru tot George,ca ma sparg de ras cu toata oboseala si cearcanele mele de acum...ici voua!
Curaj,Mami!!!Acum vad ca va fi cezar...o sa fie bine..poate chiar e mai bine asa:nimik nu-i intamplator!
Luny,am patit-o si eu cu sanii,la spital.Ce am mai plans in spital,fiindca nu curgea lapte si se umflasera rau sanii de nu mai stiam de mine!Iar dus fierbinte nu aveam voie sa fac,cu mana nu puteam sa storc ca ma dureau sanii de nu mai puteam,pe mine pompele m-au ajutat.Am avut o pompita Chicco para cu care am tot incercat in spital,dar nu m-a ajutat prea mult,nsa tot a fost ceva,pana cand mi-a cumparat sor-mea pompa electrica Primii Pasi,la recomandarea dragei Naty,care mi-a desfundat canalele.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, tot ce pot promite este ca nu voi fi o piedica in trecerea la scutece (n-oi fi chiar ultima!!!). Insa nu pot sa promit ca voi naste maine, desi ar fi ceva, poate poimaine, odata cu implinirea celor... 30 de primaveri :D.

Ah, ma gandesc si eu la pompite... stiu si eu de unde sa iau Primii Pasi electrica.

A, epidurala, de care ati folosit??? A zis medicul sa am si eu totusi... desi nu este pro...

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR putiiiiiin (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

FETELOR, aici e povestea noastra:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119860

sper sa nu va suparati pe mine ca am postat-o acum...

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Dragele mele, am citit incurajarile voastre si, mai mult decat atat le-am si simtit ca pe un mare ajutor...stiti ca dincolo de glumitzele facute, putin ma tem...din naivitate, din nestiinta...nu stiu...am insa mare incredere in fetele care au nascut cu cezariana si spun ca totul va fi bine si ca, dincolo de toate aceasta este cea mai buna solutie pentru noi...scriu si am lacramioare pe care incerc sa mi le retin...inainte sa ma apuc de scris, nu ma simteam decloc coplesita la gandul ca maine este ziua cea mare...acum insa parca este altceva...pentru ca va scriu , probabil penru ultima data, in calitate de mamica cu burtica de Honey Bunny...de maine ma voi numara si eu printre pretendentele la clubul scutecelor...pentru ca viata mea se va scimba si pentru ca de maine voi fi, asa cum cred, jumatate din ceea ce am fost pana astazi (si care se impartea la randul ei in doua...eu si dragostea mea, florin)...iar de maine, pentru totdeauna, sufletul meu va ramane lipit de doi ochi mici si sinceri...voi fi mamica, si voi avea si eu, la fel ca si voi, cel mai drag si mai scump copil din lume...sange din sangele meu si bucatica rupta din dragostea noastra...

multe mi se invalmasesc acum in minte...perioade din sarcina, care, multumesc lui Dumneeu au fost doar fericite...bucurii, sperante, intrebari, temeri inutile...si pana la urma...odiseea mea de mamica noua, asa cum mi-a placut sa scriu de fiecare data!

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, de azi si de fiecare data cand mi-au venit ca un balsam...va multumesc din suflet!

Astept sa ne revedem si auzim cu drag pe crengutza...crengutza celor mai vesele randunici!

Noapte buna si plina de vise frumoase tuturor!
Pupici speciali mamicilor care inca nu au nascut!
Si pupici dubli, mamicilor cu puiutzi in brate!
Si nu in ultimul rand curaj si putere celor ce vor naste maine!

Va sarut!

PS: nu voi reciti acest mesaj inainte de a-l trimite...l-am scris din suflet si nu am ce corecta!
nu am nominalizat pe nimeni, pentru ca ar fi o nedreptate sa omit pe cineva!

Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Gata, am revenit de la echo, am culcat copilul si acum bag niste praji, dupa ce am mancat ca sparta un castron de salata verde.
Deci..la 35 sapt si 3 zile ne mandrim deja cu 3 kile si miscari respiratorii ample frecvente..cica daca sta pana la termen avem multe sanse sa ne facem elefantici de 4 kile!!! Si avem craci lungi, fiindca masuratorile picioarelor arata cu 2 sapt mai mult!!!

Gecko, bine ai venit acasa cu Fat-Frumos!!!
Naty, eu nu am vrut sa zic nimic pana acum, dar Alex e cam incantat de Iulia a ta...ne-ar face placere daca ne pui si pe noi pe lista de pretendenti..primiti din astia mai maricei???Ne bucuram ca e Iulia bine azi si felicitari pentru cresterea super.
Mami, stai linistita ca va fi totul bine, nu are cum altfel!!! Multi pupici pt Honey scumpa!!!

Multa bafta maine viitoarelor mamici, ca multe mai sunt!!! Sper ca ma mai bagati si pe mine in seama dupa ce va mutati la scutece, ca eu sunt cam intrusa.

Deea35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

buna seara! am reusit sa pun trupa la culcare! ziua ne mai descurcam noi dar seara cand e vorba de spala si hranit suntem capiati amandoi!
Roxana tu cum te descurci cu amandoi asa mici?
si noi plecam la bulgari in iunie, la Sunny Beach. sper sa fie ok desi cred ca drumul cu amandoi in masina ma va termina!
Luny, Ccris multam de aprecieri! si eu is tare mandra de ei, ca doar sunt ai mei!
Ioana nu te mai lauda cu bebe cuminte ca o sa arunce fetele astea cu rosii in tine! eu de aia nu zic nik de Sebi ca daca ma aude cineva ca doarme toata noaptea...
oricum si eu votez pentru utilizarea feonului! la fi-mea n-am stiut tare bine mi-ar fi prins!
Sovi iti urez multa rabdare si intelepciune ca de certat cu siguranta te vei certa mult mai mult cu randunoiul dupa ce apare bebe!
oricum cred ca mai ai nitel de asteptat ca vad ca maine fetele aste vor sa epuizeze barza!

GO PAPACIOS, GO ALI, GO URSULEATO, GO NICOLETA ,
SI MAI LASA-TI SI PE POIMAINE CA MAI E TIMP!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Hi, hi! Simona-Egonsis, eu sunt autoarea trecerii tale pe listuta...Sursa de informatii banuiesti care e...-dar uite ca m-a dezinformat! Si asa aflu cu placuta surpriza ca micuta ta e...tiza mea! Iar al doilea nume e si al doilea nume al Iuliei mele. Ce draguuutz!
Acum despre alaptat: eu in maternitate si apoi acasa m-am luptat mult sa-mi mentin lactatia, in speranta ca dupa venirea acasa o voi putea alapta pe Iulia. Pompa manuala, pompa electrica, muls cu mana...pana la urma -sa nu razi!- a pus si sotzul boticul...totul ca sa ajung sa accept ca de fapt n-avusesem niciodata decat cativa stropi de lapte. Poate la tine nu e asa. ideea e sa persisti dar nu in disperare, nu cu pretul unei depresii de care nici tu nici Natalia nu aveti nevoie DELOC. Uite, suntem si pe aici cateva care hranim bebeii la biberon. Apropo de care-eu le fierb cu APA, e sfant! Am 4 biberoane, le pun pe toate la fiert, le iau pe rand (restul ramanand in vas, acoperite) si cand se termina o iau de la capat. Si sigur ca dureaza mai putin de 20 minute!
Promit sa corectez datele tale, dar maine, ca acum imi scoate peri albi copila...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Va multumesc tuturor pt incurajari .
Azi am simtit 1 mie de emotii si am trait 1 mie de stari!
De maine voi fi mamica si viata mea se va schimba in totalitate. Va iubesc pe toate si a fost o onoarea sa traiesc 39 de saptamani alaturi de voi.
Oricum vom continua la scutecele. Va pup dulcic pe toate.

Hai Ali!!!
HAi Papacila!!
Hai Nicoleta!!!
HAi ursuletule Vladut!!!!

Alina 38+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 1 zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

stie cineva cum e cu deducerea la salariu pentru copil?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput