Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Luny,asta am patit-o si eu ce povestesti tu cu prietena ta. Eu am patit-o in ziua nr 3, si am stat de 3 ori pe zi sub dus fierbinte, cam o ora masand sanii circular, dupa o zi jumate treaba s-a rezolvat, aveam toate canalele infundate, pompa nu m-a ajutata deloc, aceasta metoda a fost cea mai buna, sa ii spui sa nu se lase ca sigur va fi bine, si din cand in cand , cand e sub dus, sa mai mulga manual ca sa forteze iesirea. Mult noroc prietenei tale!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, dar de ce sa vorbeasca cu asistentele de la neonato, sa roage pe cele de la mamici sa o ajute cu desfundatul; cu mulsul manual de care zice Lyvy. Ma bucur ca ti-a placut lista mea si va urez lipeala cat mai curand si cu o fetita frumooaaasa! Apropo, dar Honey cui e data?!
Stela, n-are nimic daca i-a intrat Sterimar in ochi, e apa de mare sterila, n-are ce sa pateasca. Si eu am dat greu la inceput, apoi si randunoiul, acum sa vezi ce maestra sunt! Cat despre timp...eu sunt suparata ca nu fac mai multe...dar asta e, intotdeauna am fost f rapida, expeditiva si (asta nu e neaparat bine) in permanenta fac mai multe lucruri deodata; de cand ma stiu.
Sovi, lasa nervii pe Om, relaxeaza-te si bucura-te de orasul ala care are in aer ceva profund benefic-eu asa am simtit totdeauna, nu doar pt ca...am fost ceruta in casatorie la Brasov! . Hai, sa vina Sasha relaxat si sa se intoarca acasa direct cu covor cu tot!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

As cam vrea si eu niste agitate, da... ca uite, am bebeloi mare si vreau sa iasa repede.. col stimulat, dureri mititele...

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR putiiiiiin (sper)

Mergi la inceput

Mooaaama, cate fete nasc maine! Avem de lucru, nu gluma, cu zgaltzaitele noastre cu tot!
Luny, cum a fost Mufa azi?
Stela si cine mai se lupta cu colicei: mey, metoda Cristinei Goji, cu foenul pus pe burtica e senzationala!! Si da, Stela, da-i sabsimplex. O sa-i si placa

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Nicoleta, eu ti-am pus agitate si ispitite! Si maine o iau de la capat, n-auzi ca e de treaba mult? Dar tu-o inductie naturala ceva?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Eu nu cred ca nasc maine, desi ar fi ceva! Insa o agitata ceva nu strica niciodata.

AMR putiiiiiin (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Giani, multam de apricieri, da pozele tale unde sunt,ca tot e laudat Andreiu, da io nu l-am vazut!!

Cris,

Roxana, brava darling pentru concediu, imi plac mamicile indraznete!!!Eu o iau prin septembrie in vacanta, inca nu stiu pe unde!!

Mami, hai curaj ca vine ziua cea mare, doar rezultatul conteaza1!!

HAI MAMI
HAI ALI
HAI URSULE
HAI NICOLETA

Sovi, pup io fata depresionata !!! Hai cu nascarea!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Naty, si medicul zicea ceva de asta... ii zicea "metoda de pe vremuri". Dar nicio sansa cu omul meu, nu as reusi neam sa il conving. Mai bine ma lasa sa nasc la 43 de saptamani unul de 6 kg...

Lasa ca e bine si cum ma ajuta medicul meu. Ma mai duc si maine...

AMR putiiiiiin (sper)

Mergi la inceput

Hai mai,Nicoleta, hai si tu tot maine, sa trecem odata la "scutece"!
A, cine se speria ca n-o sa mai fim randunici? Giani parca...Pai cum, mey: dand intaietate bebeilor, vom fi "puiutzi de randunici de martie-aprilie 2008". Nu asa zicea Zoze?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Buna seara tuturor randunicilor
Felicitari tuturor mamicilor si bebelusilor care au aparut! Sa fie sanatosi si mancaciosi!
Am vazut cu surprindere ca apar si eu in lista de mamici, daca are timp cine m-a trecut acolo sa imi spuna si mie cum de apar, ca sunt curioasa :)

Pentru acuratetea informatiilor, pe fetita mea o cheama Natalia Elena si s-a nascut pe 1 aprilie, cu 8 zile intarziere fata de DNP. A avut la nastere 3430 g si 51 cm. Nasterea a fost normala, travaliu destul de lung (9 ore din momentul in care am ajuns la spital cu dilatatie 4) si greut, dar nu am ramas cu nici un fel de sentiment de frica fata de experienta si daca imi ajuta Dumnezeu sa nasc din nou tot natural as naste.
Eu din pacate nu prea am lapte si ma lupt cu aceasta problema, in spital am exagerat cu pusul ei la san si am facut ragade, pana au trecut m-am chinut cu pompatul, de cateva zile suge din nou la san dar nu ii ajunge nici sa ii treaca setea. Din cauza asta am si o relativa depresie, care evident nu ajuta sa se faca lapte. Moasa care vine acasa mi-a dat tot felul de chestii naturiste, mi-a recomandat bere fara alcool plus alte bauturi, tot speram sa creasca productia.
Din experienta mea cu laptele, in cazul ca mai are si altcineva probleme, ceea ce nu doresc nimanui, pot sa spun ca pompa manuala de la Avent nu e buna de nimic. Adica probabil ca e buna, daca ai laptele déjà instalat si vrei sa il lasi acasa daca pleci, dar nu ajuta la formarea laptelui sau marirea cantitatii. Numai cu pompa electrica se face treaba.
Sterilizatorul de la Avent (6 sticle in 8 minute) sterilizeaza de fapt cam in 20 de minute. Parca as crede ca m-as misca mai repede cu cratita decat cu mijloacele moderne. Si as vrea si eu niste sfaturi de la mamicile care folosesc biberoane, voi de cate ori pe zi sterilizati ? si faceti laptele de fiecare data sau mai mult si tinut in frigider ? Mie moasa mi-a zis sa fac mai mult, dar de vreo 2 zile Natalia are niste crampe (eu inca sper ca nu sunt colici) si ma gandesc daca nu e din cauza laptelui tinut in frigider.

Am pus niste poze cu noi la semnatura

Si mai am o rugaminte, daca poate sa imi rectifice si mie cineva nickul din listuta, ca s-au inversat doua litere, este Egonsis iar nu Egnosis. Cu multumiri.

Pup toata lumea

Simona, mamica Nataliei

http://community.webshots.com/album/563121084rKsBxh

Mergi la inceput