Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana Claudia spune:
Luny - da, plecam cu masina. Nu e prea departe, iar bb doarme dus in masina. E obisnuit de aici ca toata ziua bat orasul cu el. Pur si simplu n-am stare-n casa. Il iau cu mine peste tot, si ma duc sa casc gura ba prin mall-uri, ba prin Unirii...
Naty - eu am fost plecata cu Cata pt prima oara cand avea 3 luni. Am fost la Moeciu si m-am simtit excelent si eu si el..Apoi l-am tot luat daca am vazut ca e ok. Nasol ca se trezea noaptea. Si acum, la aproape 2 ani se mai trezte cateodata. D;aia sunt cheuna: ma trezesc ba pt unul, ba pt altul..
Papacioaso - astept vesti cat mai curand. Si nu accept decat vesti bune. Curaj mami de Honey Bunny!!
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
natynic spune:
Ia uitati-va fetelor ce am facut pe prima pagina! Si ajutati la completari ![]()
![]()
![]()
Mami,
-supliment. Pe cine anunti, pe mine?
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
sovietica spune:
Salutare!
Scuzati lipsa de pana acum, dar am trecut printr-o depresie subita ce nu imi permitea sa port o discutie de complezantza
Sigur v-as fi enervat si pe voi cu lamentarile mele. Era sa il strang de gat pe randunoi pe care l-a durut undeva de starea mea si nu m-a onorat nici cu un telefon macar sa imi spuna ca are treaba cand noi am stabilit ca facem altceva, sau ca n-are chef sa ma ajute sau ca s-a dus la curve, ORICE!. Bai, rau e sa fiu neputincioasa si sa nu ma pot misca! frustrant!
Acu mi-e mult mi bine psihic, abia azi am ajuns la Bv, ne-am cazat cam la 5 km de oras, e tare fain, de unde pe drum incoace ma gandeam numai cum sa fac sa nasc mai repede, acum am reconsiderat, abia astept ca maine, cand se asteapta sa iasa si ceva soare, sa facem o drumetie. Acum ploua, da ploua frumos. Cu alte cuvinte mi-a trecut depresia ![]()
Deci Sasha e tot la purtator, fara nici o urma de semn de nastere.
Am citit doar o parte din urma, sa ca nu pot sa va zic multe nominal.
Simo, multumesc pt oferta de a ma ajuta cu cazarea, gata, am rezolvat. Daca vrei musai sa faci ceva pt noi, am auzit ca ai pile Undeva sa vorbiti sa opriti ploaia :))
Tuchita, bine te-ai randunit! 
Giani, long time no see!!! bine ai revenit! 
Natilica, sper ca s-a linistit Iulia, si implicit tu!
Ahhh sa nu uit! 
Felicitari Kia, bine ai venit, Sanziana! 
Ce sincronizare perfecta in familia voastra! 
Ariel, am citit o parte din grozaviile prin care ai trecut la spial... Am ramas fara cuvinte. Cinste tie, ca desi ti-a fost atat de greu, te-ai detasat repede de acele grozavii si ai ales sa rezonezi numai cu parte fruoasa.
Esti (sunteti) tare, mami! Presupun ca durerea de sciatic a devenit insesizabila pe langa celelalte. Apropos, acum ce mai face sciatica?
Olgutz
multzam de grija!
Va multumesc tuturor care ne-ati urat drum bun si v-ati gandit la mine 

Pe drum incoa am trecut pe la Ikea -ceva ce randunoiu detesta, dar dupa mustruluiala ce i-am tras-o n-a zis nici car! si pe langa 2-3 mici achizitii i-am tras si o cerinta usor absurda, si anume sa cumparam covor de lana pt camera de bb, noi fiind in drum spre Bv! Ei, acum avem o mama de covor in masina
ce sta acolo ca nuca in perete, dar macar am gasit resursele sa il iert!
Mai... nu stiu daca se putea mesaj mai desantzat ca asta, dar promit sa revin. Mai citesc din urma, dupa ce ma deconectez dela Zapp.
Va pup pe toate!
peseu,
Ursule, tu maine ai cezariana?!
Hai Ursulica!
Sa va ajute Dumnezeu la o nastere de vis si revenire si adaptare la noua viata ca in basme! Hai cu bb sanatos!
Si ce am vazut la pag 1, a nascut si Bitza?! Baiii ce in urma sunt cu stirile! 

Felicitari Bitza, bine ai venit bb Antonia! Sa fiti sanatoase si sa va inzestreze Dumnezeu cu tot ce e bun!

sovi
38+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Nicoleta spune:
Salut.
Am intrat sa raportez: mers azi la medic,am facut TNS care e ok, desi bebe a miscat doar de 2 ori. Apoi am mai stat 2 ore ca sa ma primesca doctorul, ca nu eram pe lista... era si aglomerat... Mi-a facut Doppler, bebe este mare, are deja 3.800. Inainte de eco m-a vazut ingrijorata si m-a intrebat daca vreau sa inducem nasterea, am zis ca nu stiu, sa vedem dimensiunile. Si dupa eco nu m-a mai intrebat fiindca am colul... beton!!! L-a stimulat doctorul bine, nu m-a durut, am crezut ca e doar control... mi-a zis sa ma astept la contractii, la ceva sangerari... Pana acum am doar burtica tare, simt puuuutina durere... dar niet sange/dop. Ma duc maine iar in maternitate pentru TNS, mai vedem apoi ce imi va mai propune. A zis ceva de un balonas... m-am mai linistit, a zis ca daca sunt asa ingrijorata ne vedem in fiecare zi pana nasc. este un medic excelent (avea dreptate sa nu imi faca vreun control cu asa un col cuminte... si mai e si cicatricial!!) Maine imi cumpar trusa de epidurala (in Brasov cica se gaseste un singur tip, fabricata in Ireland), sa vedem insa daca o vom folosi (sper sa nu, sa ma descurc fara).
Sovi, bine ai venit in regatul ploii de neoprit... Cand mergi pe la Eva? Eu fusei azi, sa vad cand ma mai cheama acolo.
Mamip, hai ca te-ai mai linistit, bafta multa maine!!!!
Va pup pe toate, acum ma duc sa ma intind, a fost o zi grea.
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR putiiiiiin (sper)
mihutza11 spune:
Felicitari Bitza! sa iti traiasca puiutza! Sa fie sanatoasa, voioasa, papacioasa si necolicioasa!

ma duc sa citesc din urma daca ma lasa gargaritza... ca am inceput ziua cu frichineala la greu...
Mihaela mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
luny spune:

maine e zi mare pt MAMI.P!! CURAJ, MAMICOOO, VINE ZIUA CAND O VEI TINE IN BRATE PE HONEY!!

Simo,
roxana claudia, eu stau cam intr Mal Vitan si Unirii, poate ne intalnim o data la plimbareala!!
..mai ales ca tocmai am primit cadou de la colegi si marsupiul, Chicco, asa e mult mai usor de trambalat bebele prin oras!!
naty, ce tare e lista!!!
..noi nu avem inca 'lipeala' facuta!![]()
nico, scot agitatele si pt tine, bre?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Ursule
tin pumnii.
Gecko
bine ai revenit!
Sovi
ma bucur ca ai ajuns cu bine la Brasov. Ai grija de tine, da?
Cory
Olga
I miss you.
Naty
ma bucur ca Iulia e mai bine si nu s-a mai chinuit asa. Offff, tare-i greu sa fi mic si sa nu poti sa spui care-i baiul.
Sa intelegem ca vecinii te iubesc din ce in ce mai mult?![]()
Mami_papa
ma bucur enorm ca ai facut schimbarea de spital si ma bucur ca dr-ul te-a convins cu ceza. Cred ca a dat dovada de profesionalism in conditiile in care Honey e mare si a ales cei mai bine pt ambele paciente ale lui.
Iti tin pumnii si ai incredere ca o sa fie bine.
Ariel

luny spune:
Randunici
!! o prietena a nascut duminica si bebe are ceva probleme, drept pt care e inca in spital si nu il poate alapta...m-a sunat ca i s-au umflat sanii si o dor rau! a zis ca se mulge, dar ies 2 picaturi doar...ce sa faca?..nu vrea sa vorbeasca cu asistentele de la neonato pt ca din cauza lor bebe a ajuns la terapie intensiva, nu au ascultat-o cand ea a sesizat ca e ceva in neregula cu bebe si e suparata rau...ce sa ii spun sa faca pt sani, pt lactatie..cica i-ar fi zis dr sa nu bea mult lichid zilele astea, cat nu alapteaza..eu cred ca d-aia nici nu i-a venit laptele, dar de ce sunt umflatii sanii rau si dor??
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Iar nu am apucat sa citesc din urma
..ofof..voi cum de va descurcati,mamici,ca eu nu mai pot?
M-a terminat azi Teodora.3 ore mi-a plans intr-una si mi-a rupt sfarcurile,tot punand-o s-o mai linistesc..sa fii inceput colicii?
Nu-mi dau seama.Kk nu prea a facut azi, dar a tras partzuri intr-una si nu a calmat-o nimik.Sa incep sa-i dau Sabsimplex???
Naty,
nu reusesc sa-i dau cu Sterimar.Nu sta deloc.Pana apas eu,s-a si miscat.Am tintit gresit si cred ca i-am dat in ochi.O fi de rauu????

Felicit si eu mamica Bitza pentru bb Antonia.Sa va traiasca,mamico!!

Ursu,nastere usoara si recuperare rapida!!!

Sovi,imi pare rau pentru ce pove tu..Hai cu bb Sasha!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Si Mamip???
HAI MAMIP!HAI CU BB HONEY!NASTERE USOARA!

Naty,esti tare cu prima pagina!!Bravos!Te admir pentru puterea de care dai dovada!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"