Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Stimata audienta, stimate randunici , burtici sau mamici,

PAPACIOSUL A FOST INFRANT!MAINE LA ORA 8 TRECUTE FIX, NE PREZENTARISIM LA SPITAL PENTRU A SCOATE UNA BUCATA HONEY BUNNY GRASANA SI INCAPATANATA ... PRIN CEZARIANA! (plus cu ceva fluxuri pe cordonul ombilical fluctuante si rezultat test non stress incadrat la capitolul bebe puturos, dar pe astea se face ma-sa ca nu le vede ca sa nu o apuce turbaciunea si mai mult; oricum, somnul de la noapte nu este nici garantat si cu atat mai putin inclus in pret)

Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Noi, am zis, ne vom limita la Apuseni dar apoi sigur o sa o luam si in strainatate

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Mami, faci ceza?

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

HAI MAMI!
HAI URSU!
HAI ALI!
HAI NICOLETA!
HAI NICOL!
AA, Simo: am primit sms de la Olgutza (care e bine): voteaza pt Brasov!!! Avem 13 voturi.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,tare buna ideea cu lista cu "perechile" ,cu incuscririle.chiar,cand o pui pe prima pagina?sunt curioasa care e perechea Iuliei...pe cati baieti ai pus ochii...si ma gandesc ca poate ar fi o idee buna sa pui pe prima pagina si lista cu Intalnirea de la Brasov...asa poate se strang mai multe randunici!-cand ai timp!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Simo, va trebui sa ma ajuti ca u mai stiu sigur cine a votat...dar incerc
Uff, uite cum nu dorm eu...cand treaba-i gata, Iulia doarme si randunoiul e...la gratar -e in concediu , ca v-am zis ca pleaca de la serviciu

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

HAIDE MAMI ,HAIDE HONEY

Luny,La multe Luni si Ani lui MUFA
Naty,pe seara o sa ma uit cine a votat..in mare stiu,dar acum iar imi vin musafiri...si deseara vine mamisi sta cu Barosanelul...si am si eu timp de una ,alta
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte![/blue]

Mergi la inceput

Mai in gluma , mai in serios, dupa cateva reprize de plans m-am impacat cu gandul ca ceea ce se va intampla maine este cel mai bine in primul rand pentru bebe si, dupa spusele doctorului, si al meu...nu ma mai cramponez, asta trebuia sa se intample si gata. Plus ca pana la urma, maine o voi vedea in sfarsit pe micutza mea (care numai mica nu e)...si ma voi pupaci cu ea for ever and ever.

Fug acum sa pregatim ceva de papacica pt ca nu vreau sa mananc tarziu si revin mai pasarica!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

pt stie ea cine....DA

SIMO, pupuri de agitate!

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Hai mami de Honey!! Curaj!! Sa stii ca nu e dracul atat de negru!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput