Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, intru si eu pt 1 min., te rog zi-mi si mie daca e ok sa iau penicilina (ospen) daca alaptez. dr. mea a zis sa iau neaparat, chiar daca nu am simptome de scarlatina, pt ca pot sa fiu purtatoare ca si alex, mai ales ca ma doare in gat de 3 sapt. ... am intrebat de exudat si a zis ca nu am timp de pierdut, sa-l fac dupa tratament. dar mie mi-e teama sa-l iau ca am vazut in prospect ca scrie ca se administreaza cu prudenta.
ma duc acum ca tipaaaaaaaaa. revin.

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, gravidutze si mamici,

M-am saturat de vremea asta capricioasa, cand plua, cand bate vantul de ne ia pe sus, brr. Nu mai vine vremea buna odata!
Eu am dormit cam pe reprize azi-noapte, cred ca din cauza ca se apropie momentul si incep emotiile.
Azi se pare ca a sosit si caruciorul meu la autogara, sa vedem ce si cum, l-am trimis pe randunoi sa-l recupereze. Abia astept sa-l vad. V-am zis eu ca mi-l trimite cineva cadou din Portugalia.
Diseara mergem la Mendez sa vedem ce mai zice, desi mare lucru nu cred sa mai imi spuna acum.

Asa, incepem cu galeriile:

HAI URSU-LEA-TZA! NASTERE USOARA!

HAI-DE A-LI! NASTERE USOARA!

Apoi:

FELICITARI BITZA, BINE AI VENIT PE LUME ANTONIA! SA FII SANATOASA, PAPACIOASA SI DORMICIOASA!

Cristina38+Andreea Georgiana
AMR doar 6 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Yupiiii, , a recuperat randunoiul caruciorul si e in drum spre casicaa!

Sa continuam:

Mihutza, superba povestea ta, sa va traiasca minunea si sa va bucurati de ea!
Mamici va invidiez ca va tineti puiutii in brate! Pe de o parte mi-e frica de nastere, pe alta abia astept sa ma laud si eu cu puiul meu! Da' m-apuca o serie de ganduri negre uneori, o fi sanatoasa, intreaga, le-o avea pe toate la locul lor? Uff, ce emotii am!
falcoasa Iris de Lyvy!
Seryy Ann, rabdare mamico, inca vreo 2 zile!
Tuchita, ce copii frumosi ai si tu! Sa-ti traiasca!
Bine ai revenit Gecko! Tine-o tot asa, fara ragade si dureri!
Naty, ma bucur ca Iulia e mai bine si tu mai relaxata!

LA MULTE LUNI SI ANI BEBEILOR MATEI, SEAN SI IULIAN! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!

Cristina38+Andreea Georgiana
AMR doar 6 zile!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, da, poti sa iei, am verificat in agenda

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Vin si eu cu ceva inedit: am achizitionat bilete la mare, in Albena, pt jumatatea lui iunie. Mergem cu copiii; am vb si cu pediatra si mi-a dat ok-ul. So...abia astept sa mai ies din cotidian chiar daca sigur voi avea de alergat dupa copii. Insa de ajutor imi vor fi socrii pe care ii luam tocmai pt asta.

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salutare, stol!!

Am intrat si eu o fuga...n-am reusit sa citesc tot, dar...

Bun venit pe lume, Sanziana! Felicitari Bitza!! Bine ai revenit, Ariel!!

Butucico, ti-am vazut Andreiul pletos!! Mamaaa, dar ce plete are, am ramas masca!!! E f dragut cum sta el ca seful

Noi am fost la Bucuresti la dr kinetoterapeut si David e spre bine... Continuam masajul... A dormit tot drumul si la dus si la intors... E fff cuminte puiul meu!! Asa ca am ajuns acasa, i-am dat sa pape si s-a culcat la loc. Si eu am tras un pui de somn.

Raportam si noi 5 kg!!

Fetele mai mari, la cate kg ati trecut la nr 3 la Pampers? Acum mi-am dat seama ca am cumparat acum 2 saptamani cel mai mare pachet de nr 2 si cred c-o sa raman cu ei... ca simt eu ca ar trebui sa trecem la urmatoarea marime...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cris, sa stapaniti caruciorul si sa-l folositi sanatoase!!

Mi se intampla un lucru ciudat... De o saptamana pe David nu-l mai incap hainele... sau ar trebui sa?! I-am cumaparat body pt 6 luni si dupa ce le-am spalat abia daca ii mai vin... Toate intra la apa, desi nu spal cu apa calda... Asa ca, fetelor, va sfatuiesc ca toate hainutele pe care le cumparati sa fie mai mari cu o masura... E mai bine decat sa fie prea mici. Noi am cam renuntat la costumase si am trecut la body cu maneca lunga si pantalonasi...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxana, esti meseriasa! Si nasa mea a plecat cu baietelul in Bulgaria, la Varna, cand avea 5 luni. Nu-i problema.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Salut! am fost si eu la control, si am stat pe la usi aproape 2 ore ca doca era in cezariana...su cu Mufa dupa noi...epiziotomia e bine, dar m-a chemat iar peste 2 saptamani, cand ies din lauzie cica..ma rog, nu prea am inteles de ce..in rest, totul destul de ok cu noi, o zi mai buna ca cea de ieri, sper sa ramana asa! AZI IMPLINESTE MUFA MEA O LUNITZA!
miha, frumoasa povestea, sa fiti fericiti!!
clau,tuchita, pana acum merge bine programul cu pauza de cel putin 2 ore intre alaptari!..iubesc pipa!!
cory, nici eu nu tin regim, doar fasole, varza, cafea evit, dar salata fara castravete si ridichi si ceapa verde, n-are farmec!..o rup pe Pfaner de mere verzi, de ananas, pere si sunt ok..dak e sa fie colici, sunt oricum, am observat asta pt ca mancasem acelasi lucru si cu o zi inainte si nu-l deranjase..ce-i drept bag un kil de ceai de chimen cu anason/zi..azi bebe a fost necolicios!!
ursu ti-am vazut burtica, mare si frumoasa!acum majoretele:
lyvy, creste campioana ta,e o scumpa!!
BITZA, felicitari, ne-ai luat prin surprindere!! sa-ti traiasca Antonia!!
tuchita ai niste copii fff rumosi, sa-ti traiasca!!!
gecko, bine ai revenit, pupa-l pe Patrick de bun venit din partea mea!
alice, Mufa a vrut pipa de la inceput, doar ca o scapa des si tre sa fiu pe faza, ca altfel e nasol..
Ali, multumim pt urari!!

HAI CU MAJORETELE IN CINSTEA NASCARILOR!!
MAMI.P, ALI, URSULICA, NICO SI RESTUL RANDUNIMII NENASCUTE!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Roxana Claudia, ce bine ca pleaca cineva inaintea mea cu bebe mic in concediu, abia astept sa povestesti cum a fost!
Si noi avem rezervarile facute inca din februarie pt septembrie in Grecia!..Matei o sa aiba 5 lunijumate, sper sa fie ok, noi mergem cu masina, voi la fel?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput