Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
naty, lyvy, stela mersi mult, i-am spus tipei, sper sa fie ok..
naty, azi A fost ok, dar am fost mult timp in masina, am stat pe drumuri de la 11 la 3,30
..acum l-am hranit si nu-l ia somnul, e sotul cu el..
egonsis, sa-ti traiasca micutza, e scumpa rau!!
mami.p, ma faci si pe mine sa lacrimez... imi aduci aminte de mine, de teama si de emotia din zilele precedente nasterii...totul o sa fie minunat, o sa vezi!!esti pe maini bune!!..daca vrei, cere laptop, eu l-am luat in ultima zi, dar nu se putea intra pe DC sau mess...pe mail, da.Hai, curaj, ca abia o astept pe Honey!!

Hai Ali!!!
HAi Mami.p!!
Hai Nicoleta!!!
HAi Ursulica!!!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
randunici, gravidutze si mamici,
Intru si eu sa dau raportul dupa beb control si pe urma voi citi din urma.
Raportam col scurtat si deschis, adica putem naste in orice moment, ca atare, dr. Mendez ne-a chemat vineri, adica poimaine, la cezariana, intrucat pentru ca fiindca sa nu ni se rupa membranele. Cica pana marti n-ar mai sta bebelina mea in burtica si, ca sa nu ne petrecem week-end-ul nascand, m-a chemat vineri, pe la pranz.
Asa ca... schimb AMR-ul!
Cristina
38+
Andreea Georgiana
AMR doar 2 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
Nicoleta spune:
Multumesc de galerie, pup si eu mamicile care sigur nasc maine si poimanie. Ma voi stradui sa nu va dezamagesc...
Ccris, hai sa facem schimb de coluri, vrei?? Al meu rezista pana la iarna... dar ii venim noi maine, poimaine de hac. SI apoi cine tine in brate un bebe marisor, pe nume Matei??? Dragul de el.
O noapte buna, eu nu mai am neam de contractie...
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR putiiiiiin (sper)
sovietica spune:
Aoleo, cum era eu sa ratez agitatele pt mami!

Hai mami! 

Sa ai parte de o nastere usoara si fara surprize neplacute! Hai Honey, mami te vrea ACUM! 

Mihuta, ce frumos ai zis tu povestea nasterii!
ce m-am emotionat... mai ales cand ai zis ca s-a oprit bb din plans pe pieptul tau si ati inceput voi :)
Dana Indiana, mie nu imi pare rau ca iese bb... Poate dpa aceea o sa am ceva sentiment de acest gen, am auzit ca exista asa o nostalgie. Imi amintesc ca aveati un conflict cu botezul. Pana la urma va fi ortodox?
Alice 
, mi s-au facut ochii mari cand am vazut agitatele pt mine :)) fiind primele de care am parte. Multumesc pentru urari si ca te-ai gandit sa le pui la treaba, chiar daca mai am ceva zile se pare pana il vad pe Sasha.
Am admirat pozici de Livi, Tuchita, Giani si bebeii lor 
Sa va traiascaaaaa!!
Kitzy
vad ca si tu tot nenascuta stai. Las ca vine el timpul nostru...
Nicoleta, felicitari ca ai scapat de nfectie si pt TNS beton!
La Eva m-as duce tocmai cand nasc, totusi maine il voi suna pe doc sa aud si parerea lui. Oricum, am trecut azi prin fata clinicii ca sa stim macar unde e.

Hai Nico si tu cu nasterea de vis! 

Gecko, bine ai revenit pe crenguta!! 
Te invidiez pt sfarcurile betonate ce se cer a fi inramate!
Cris esti tare, mami, cu carut din portugalia! Sa il stapaniti sanatosi!
Roxana, felicitari pt bilete la mare! Bafta sa iasa totu conf planului! Bun planul cu socrii 
Gudinde, multam! 
tu? bine, sanatoasa? Cu homeo cum stai?
Luny, imi pare rau pt prietena ta :( Eu experienta n-am, dar poate te ajuta fete ca Ariel, mai experte in furii.
Stela
iti doresc sa scapati repejor de colici si de crize!
Uite ca Livione (pe care o pup pe aceasta cale) deja a sarit cu sfatul (l-am bagat si eu la cap)
Naty, iaca deja sunt muuuult mai relaxata!
ce mai muncesti tu la prima pagina! Pt Bv as vota si eu, dar parca mi-e greu sa gandesc asa in perspectiva, cand inca nici n-am nascut. Incerc si eu sa dau cu step-by-step...
Egonsis, felicitari pentru minunea Natalia Elena! 
Da Doamne sa vina si lapticul!
Hai Ali! Sa ai o nastere usoara! 
Si mult curaj! 

Ariel am salvat povestea, o voi citi mai tarziu.
Inchei aici, ca imi tot curge ceva in chiloti
sovi
38+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
ccris_ccris spune:
Wow, Papacios, ne intalnim pe metereze? Tu maine, eu poimaine! 

HAI PAPA-CIOS! HAI-DE HONNEY, HAI LA MA-MI!
Iti tin pumnii, Doamne ajuta!
Citesc mai departe si revin!
Cristina
38+
Andreea Georgiana
AMR doar 2 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
Simo27 spune:
Cuscra,sa nu te spargi de ras
...George e!!!!
Naty,super listuta
..da,eu am pus-o si pe Sovi la socoteala,chiar daca ea nu a zis nimic![]()
Sovi,chiar ma gandeam ca te-ai suparat pe mine...imi pare rau ca nu am insistat mai mult cu Branul,ca doar nu era chiar asa de departe,da,nu-i tarziu
...daca vrei,spune!
Nicoleta,
Egnosis,frunusica Natalia
.sa-ti traiasca!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Sovi,ce curge?!?!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ccris_ccris spune:
Fac inatai o mica telegrama, ca sa nu va culcati si pe urma fug sa citesc povestea lui Ariel.
Roxana, suuper! S-aveti o vacanta de vis! Si eu care ma gandeam ca vara asta suntem legati de maini si picioare ca e bebe prea mica! Poate ne-om incumeta si noi pe undeva.
Bine ai ajuns la Brasov, Sovi! Sedere placuta, nastere de vis si sa stapaniti sanatosi covorul in 3! Ce sa fac, daca fata s-a oferit sa mi-l trimita cadou de-acolo! O sa pun si pozici. Ce curge, ce curge? Sa ne tii la curent.
Felicitari, Egonsis pentru puiuta, e tare dulcica!
Stelutza,
sa treaca coliceii. Imi pare rau nu stiu sa-ti raspund la intrebarea cu salariu.
Papacios, esti lacrimogena!
Imediat pun pozici cu patutul aranjat si caruciorul si cu burtica.
Cristina
38+
Andreea Georgiana
AMR doar 2 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
Ali_bia spune:
Va multumesc tuturor pentru galerie si incurajari, a fost o placere sa-mi petrec cele 40 de saptamani alaturi de voi, care mi-ati fost si mame si surori pentru mine, nici nu mai am cuvinte...ca-mi vine sa plang.Cand stiu ca maine voi fi pentru a doua oara mama am un sentiment de bucurie enorma...va tin la curent cu ceea ce se va intampla maine,sper sa fie o nastere usoara La Toate
Va iubesc si va pup pe toate, a fost o odisee minunata alaturi de voi!!!!
MA duc in pat poate reusesc sa adorm..
HAI MAMI!!!
HAI URSULEATA!!!HAI NICOLETA!!! HAI ALEXUTA MEA 

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
40+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-Maine e ziua cea mare 

sovietica spune:
Asa. Simo, cum as putea sa ma supar pe tine?!
Deci dupa ce v-am bagat majorete la toate si v-am incurajat, mi s-a rupt apa. Am un morcoooooovvvv... Ca n-am apucat sa ma asez ca lumea la pensiune, bagajele sunt toate rasturnate, dar in fine o scot la capat cu siguranta. Acum am o intrebare tre sa fug chiar acum la spital oare? N-am nici o contractie. Da curgeeeee.
Ps:
cu juma de ora inainte sa se rupa apa, i-am zis lui Sasha (vorbit serios) ca din momentu ala poa sa iasa. Da nu credeam sa percuteze asa repede!! ziceam si eu ca zic azi ca sa priceapa maine...
BINE CA AM COVOR!
sovi
38+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici