Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Iar cu invitatiile la botez (sunt f frumoase invitatiile voastre) , si mie mi-ar fi placut dar noi vom avea cam 70 de invitati si m-am gindit ca va fi f greu sa facem atitea drumuri sa le inminam pe toate personal.Ca despre adresele lor, habar n-am, nici nu poate fi vorba.Numai de dat telefon fiecaruia si mi-a luat aproape o zi intreaga.Voi mergeti la fiecare invitat in vizita?Cu copilul mic, na ca iar incep....

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ioanaaa, de mine sigur nu poti zice ca nu te bag in seama
DECI: Simo e Cecilia si Ioana e Mirela. Aha...

M-A SUNAT FLORINELUL PREFERAT!!!!!
S-A NASCUT HONEY BUNNY!

Mami e bine, fetita e plangacioasa si...53 cm, 3800 g, Apgar 9.
BINE AI VENIT HONEY!!!
Mesaj nr 2: Sovi a trimis o poza cu Sasha pe mailul comun!!
(Aoleu, cred ca azi fac scurta la degete, dispeceratul se inroseste si ia fooooc)

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Buna randunici !
Ce s-a pus barza pe treaba ,azi zi mare

Felicitari Sovietica pentru bebe Sasha !Sa fie sanatos ,mancacios si cuminte ! Refacere rapida ,mult laptic si sa va aduca numai bucurii !

Hai fetelor !

Hai MAMIP!

Hai Ursuleata !

Hai Nicoleta !

Hai Ali !

Vad ca toate fetele s-au pus pe nascut ,urmeaza Chris vineri si ca sa nu ne lasam mai prejos si sa se tina nasterile in lant noi urmam sambata dimineata la spital cu bagajul ,vine si la noi bebe tot prin cezariana maine facem 38 de sapt.
Bebita nu mai vrea sa stea ,contractii ,dureri jos abia ma mai misc desi nu am o burtica mare ,iar nerabdarea e mareeee ,mai sunt 2 zile

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si 37+ Medeea-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Felicitari MAMIP !Bine ai venit bebe Honey!Sa va fie sanatoasa ,recuperarare rapida si sa va aduca numai bucurii !

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si 37+ Medeea-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Inainte sa ma prefac iar in "randunici": Mimonix, si noi vom avea cam 60 de invitati si am zis ca n-are rost sa ne mai complicam cu invitatii, ca n-avem cand sa le dam personal. Am dat telefoane si chiar sunt supi ca am rugat sa ni se confirme repede si nimeni nu se grabeste; cum e totdeauna la evenimente de-astea...
Ioana, si eu o pun in pat pe Iulia totdeauna semi-adormita si ii sting lumina; cu asta deja nu mai e o problema, a invatat. A, in plus, incerc sa o adorm cand nu suntem noi in dormitor, caci atunci cand va avea camera ei sa nu planga noaptea dupa noi.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Ioana, bine zici...daca s-ar pupa teoria si cu practica, ce bine ar fi.La noi nu e valabil cu plinsul "uneori", e valabil cu uitatul pe pereti "rareori" si in rest ...iar suzeta o scuipa instantaneu, nu curge nimic din ea-afara cu ea! Mesteca suzeta aia doar daca e in brate si tin suzeta cu mina lipita de gurita lui, sa nu poata sa o scuipe...dar faptul ca nu "produce" nimic suzeta ii creeaza o stare de nervozitate de nu-ti poti imagina..da din miini si din picioare si urla cind i-o scot din gura de zici ca-i otravit.Eu folosesc suzeta doar daca nu e inca ora de masa si nu ma mai inteleg cu el, ca ar minca non stop.
Luny, am inteles sa traiti! Cu portbagajul imens si cu gasca de rigoare, parca-parca incepe sa se contureze o imagine de vacanta.Iar in Grecia sunt intr-adevar multe pensiuni cu toate conditiile...Him, poate merita sa ma gindesc si eu mai bine.
Eu visam o plimbarica prin Europa, ca asa am vazut ca umbla occidentalii astia cu copilul peste tot.Dar inca nu-mi dau seama exact ce-mi trebuie si daca sunt in stare.Mi-e sa nu ma apuce criza de nervi pe la Paris sau io stiu unde si mai rau sa ma enervez decit sa ma relaxez...

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Uraaaaaaaaaaaaa!
Se pare ca sunt prima care l-a vazut pe bebe Sasha! Sovi, sa iti traiasca si sa fie sanatos si papacios. Felicitari mami, ai un bebe minunat (asa mi-l inchipui si eu pe Raducu al meu).
Felicitari Mami_papatot! Bine ai venit pe lume Honey Bunny!

Floriio in 38+ cu ANDREI RADU
http://community.webshots.com/user/floriio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineta ca e deja pranz da' eu acu' m-am adunat de pe drumuri!
si ma pregateam sa scot majoretele si cand colo vad ca sovi a produs deja si probabil ca si restul fetelor isi tin deja bebelusii in brate! asa ca nu mai scot agitatele ca si-asa stau cam prostcu editarea! Deh, sunt si eu mai noua si neexperimentata!
Mimonix las' ca va vine si voua randul! nu uita ca Sebi al meu e ceva mai batraior!
Simo incearca apa de colici ( Water Gripe) de la Pharmex! eu zic ca e chiar buna!
Olgutz stai linistita cu plecatu' cu copilu' acum o sa fie bine ca mananca doar laptic si dorame mult! la anu' s-ar putea sa fie mai greu! Si eu am facut maini de tiganca!
Ioana pasaport trebuie pentru copil! ca el n-are buletin cu poza! Noi avem niste prieteni care anu' trecut s-au intors de la vama inapoi ca au crezut ca pot trece cu certificatul copilului!
butucico si fasi la vaslui? ca io sunt din barlad?
Lyvy nu mai chinui copilu' cu termomentru ca o inveti asa. Revin si insist cu riscul de a fi nesuferita ca apa de colici de la Pharmex e minunata si pentru colici dar si pentru scaun!Plus niste debridat!
Luny si noi facem un botez de 30 de persoane, numa' gasca de prieteni si o sa fie misto! Invitatiile le-am facut telefonice si am editat o poza de-a lui sebi si am trimis-o pe mail!

FELICITARI SOVI!! FELICITARI MAMI_PAPACIOS!!! bINE ATI VENIT SASHA SI HONEY!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty dispecerul!
Vreau si eu parola de la contul comun , please, sa vad si eu Sasha mic!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Doamne ce rusnac frumos si ce trasaturi bine conturate!
Naty, nu te-ai orientat rau pentru fata ta cu nas in vint!
Sa traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Sa traiasca si Dulcica Miericica Iepurica de MamiP!Vazusi bre ca nu a fost exagerat de mare, ca doar e albinuta nu bondar!
Numai bine, sanatate si multe multe bucurii! Sa fie si ea alaturi de mamica ei cum e si mamica cu bunica!

Mergi la inceput