Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
Ai vazut, Alice? Nu te teme, nu ramane Thea nemaritata, sunt baieti din belsug si-s frumosi de sta matzu in coada!
Lyvy, acelasi sfat privind supozitorul. A fost doar de 2 ori nevoie sa folosesc; l-am taiat pe lung in jumatate, l-am bagat si instantaneu a iesit kk, mult-mult. Iar cu foenul-sigur, peste hainute (adica peste body, costumasul il desfac la burtica) si tin foenul cam la 20 cm distanta, de fapt pun mana si ma orientez cat de cald e.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
am ramas datoare cu invitatia la botez:
invitatie
si sa nu va speriati...Cecilia,tot eu sunt![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
lyvy spune:
MERCI FETELOR DE RASPUNSURI, o sa ma hotarasc ce metoda aplic, deocamdata mai astept sa vad ce se mai intampla!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
numeioana spune:
m crezut ca n-a vazut nimeni mesajul meu...de fapt toate mesajele mele de ieri si cel de azi
. Noroc ca ti-am amintit de invitatie, Simo...ca m-am uitat la ea si e cea pe care am ales-o si eu
. Mi-a placut mult...si www.nuntasibotez.com/cgi-bin/inv/searchbot.pl?model=BH5" target="_blank">asta la fel. Se pare ca avem aceleasi gusturi
.
Pupici!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mimonix spune:
Va incuscriti, va petreceti, ce mai veselie mare!
Livycu phoenul direct pe hainute, ca sa se incalzeasca hainutele...de la distanta mica, dar ai grija ,tine-i manutele pe linga corp, sa nu o friga.
Dupa ce l-am incalzit cu phoenul,l-am pus in patut pe burtica, cu burtica pe o punguta cu gel calda(se gaseste la farmacie
).
Dupa simptome si eu cred ca-s colici (daca face si pirturi dupa ce se screme si se inroseste....
)
Abia astept sa apara Sovicu povestea ei.Sunt f curioasa! E originala si curajoasa pina la capat!
Sa traiasca Sasha, sa fie sanatos si cumintel!
Si despre plimbari cu bebe, va rog, povestiti-mi si mie cum va descurcati.Ce luati cu voi cind plecati, luati patutul si sterilizatorul si carutul...O Doamne, si eu as fi vrut sa plecam vara asta dar sunt speriata cu atitea bagaje si speriata sa nu ii stric lui Vladutz tabieturile cele proaspete
Voi cum v-ati facut planul?
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
luny spune:
simo, ioana, ce invitatii frumoase!..noi nu cred ca facem..o sa avem un botez mai restrans, cred ca max 35 pers..
mi-ar fi placut ceva mai de amploare, dar..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
am intrat sa va salut si sa va pupez!
am vazut discutia despre kk; Tudor face cam o data la 3 zile...e de rau? ma duc sa citesc din urma sa vad care-i treaba cu foenul...
dar intai il pun in patut, ca a adormit la mine in brate...cred ca-l plicti internetul...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
numeioana spune:
Simo, cat e invitatia asta la BV? Ca la Campina e 2,5 RON, mai scumpa decat pe site. Mie imi mai plac cele simple, cu hartie de calc cum e asta http://www.gesica.ro/ggb01.html , dar n-am vazut la noi asa...
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
mimonix, noi mergem in Grecia cu masina pe 1 septembrie. Ma gandesc ca la 5 luni jumate nu mai e chiar mic si ne vom descurca, vor merge si ai mei, si soacra-mea si nasii, o sa fim gasca!
..acolo stiu conditiile, merg unde am fost anul trecut si este fff misto! am chicineta in camera si vesela, normal ca pt bebe o sa iau de acasa, plus patutul lui...nu stiu daca iau caruciorul, as putea..noroc ca am masina cu portbagaj imens!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Am citit in dr. Spock... (dati vina pe el, nu pe mine daca nu va place ce zice...
) ca bebe se pune in patut cand e somnoros, nu adormit!! El trebuie sa invete sa adoarma, sa isi insuseasca ritualul somnului, pentru ca atunci cand se trezeste singur in patut sa nu se perie si sa planga... Eu asa fac cu David, adoarme singur in patut...Se uita pe pereti pana adoarme... Mai si plange cateodata, dar ii dau suzeta si se culca...
poze