Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

HI, HI, HI!!!
A VENIT SASHAAA!!!
FELICITARI MAMI SOVI, FERICIRE ETERNA CU EROUL MIC!

Luny, ma bucur. Si noi am tras groaznic aseara...ba colici, ba foame, ba colici, ba foame...A mancat enorm, a facut kk enorm, s-a colicit din cand in cand, a mai si varsat...ne-a iesit sufletul si mie si randunoiului, o treceam de la unul la celalalt. Of, acum e linistita dar...eu sunt in sufragerie, ea in dormitor si...iar miroase!
Giani, facem si in w-e Brasovul daca asa ti-e vrerea, mai ales ca vin si randunoii (ca sa aiba grija de bebei cat dansam noi in jurul focului ; numa inscrie-te pe lista!
Asa, am omis de la lista in ca actualelor pe floriio si pe...Bubu -dar asta, Bubule fiindca, cu atatea sfaturi bune pe care ni le dai, traiam cu convingerea ca esti deja mamica (de Stefan )
Si gata, va las, ma duc sa schimb copilul si sa fac modificari la listuta.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Si acum agitate...repede repede...
MAMI.P
ALI
NICOLETA
URSULEATA
NICOL
Si acum una mica pt mine...

Serry39+ LUCAS-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Giani,da ,e vorba de WE...nu am vazut ca mi-ai scris! si de rezervari...am eu niste prieteni la Bran care au o pensiune,si daca nu ajung camerele(ca doar veniti in alai),are si fratele lui...sunt in aceeasi curte 2 pensiuni,noua ne place tare mult cum au aranjat...si la preturi, pun eu o vorba buna

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Atunci , treceti una bucata butucica cu una bucata butucel si una bucata butucicutz pe lista cu bv. sa ne veselim

si acu una bucata pt Sery

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

GIANI

Serry39+ LUCAS-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Giani, merci. Nici nu stiu, cred ca iese greu, ca dupa ce o stimulam cu termometrul face un dopulet mai gros, si-apoi subtire , normal. Mai, mie mi frica cu ceaiul de prune, nu face colici?????

Mai am o intrebare, cum folositi foehnul???Peste hainite??? La ce distanta??? Cat timp????

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Lyvy, eu cand vad ca-i groasa rau de tot (adica se screme rau, de se inroseste toata si apoi da semne ca ar renunta, din cauza ca nu iese), ii bag o bucatica mica de supozitor cu glicerina (adica tai supozitorul in mai multe bucatele mici si subtiri). Dar nu ii bag decat in mom. astea de chinuiala, ca nu vreau sa devina dependenta. Oricum, in secunda 2 dupa ce am bagat supozitorul, iese kk cu tot cu ciotul de supozitor, intact.

Geckoooooo, de cand ti-am propus incuscrirea, nu te-am mai vazut pe-aici...Hmmmmm, accept si un raspuns negativ, nu-i bai! La cati printisori sunt pe crenguta...

http://community.webshots.com/album/563042465BLJAaN?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Simo, Naty...multumesc de pm!
Fetelor, poate bagati o agitata mica si pentru mine, please! NU vreau sa raman ultima

Floriio in 38+ cu ANDREI RADU
http://community.webshots.com/user/floriio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Livi , nu face colici, pt ca ajuta sa elimine, eu am folosit si tare multumita am fost , iar dupa cum spui tu e putin constipata.
Ceaiul de prune uscate l-a recomandat un medic pediatru in una din emisiuni pe la tv( era si bahmu, invitata)
si in farmacii este pt constipare un sirop obtinut di aceste prune uscate.eu zic ca ti-am dat suficiente argumente
bafta

si o pt Floriio, hai cu nascarea sa nu ultima,

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele, scuze ca ma bag in subiectul vostru.
Sovi sa-ti traiasca minunea mica de bebe Sasha, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Simo merci ca ai anuntat si dincolo la delfinasi ca a nascut Sovi.Stii cumva daca a nascut in apa?

Anca 34 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput