Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am reusit sa incropesc un text pt invitatie...

" Va salut! Sunt bebe DAVID.
Ochisorii mei au vazut lumina zilei pe 1 Martie 2008 si sunt cel mai scump si mai frumos, cel mai mic si mai cuminte membru al familiei. Impreuna cu iubitorii mei parinti Ioana, si Ionut si simpaticii mei nasi ..., va invitam sa participati la ceremonialul botezului meu, sambata, 10 mai, ora 12.00, la Biserica .... Apoi vom continua sa sarbatorim minunatul eveniment la restaurantul ....

Va astept cu drag!" Ce ziceti?

Naty, pupici! Si... eu nu sunt Mirela. Aia era o invitatie de pe site...

Mimonix, asae, ai dreptate ca nu se potriveste la orice bebe chestia cu adormitul... Dar macar puteti sa incercati poate se invata... Va recomand cartea Dr. Spock Esential pt bebelusul tau. E extrem de interesanta, cu multe sfaturi practice si strategii de "educare" a bebeului. Mai sunt acolo tehnici de adormit, de hranit, de linistit... Ce mai, e ca un manual de crestere a copilului in functie de varsta...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Tuchita, ai PM.
Dispecerul Naty
(nu ma mai loghez cu Naty, raman asa ca mi-e lene)
Plange balaurul, am plecat

Mergi la inceput

Si noi avem... cam 100 de persoane la botez... si nu sunt decat familie si prieteni fff apropiati... V-am mai zis eu ca am familie numeroasa! Si invitatii trebuie sa fac, ca sunt cu nasul pe sus si daca nu le dau nu vin

Bravo mami pt Heney grasunica si lungana!!
Fug sa-l vad pe ginerele lui Naty

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Bine ai venit HONEY BUNNY!!!

am vazut poze cu Sasha mic si scump!

apropo de pus in patut cand e semi-adormit: de obicei merge, dar daca sunt foarte obosita si vreau sa fiu sigura ca doarme il tin mai mult in brate...Tudor doarme in continuare toata noaptea (sper sa nu-l deochi...). ii dau sa manance prin somn pe la 2, ca daca nu sta flamand pana dimineata...azi-noapte s-a trezit singur pe la 3.30 si s-a pus pe un plans sfasietor...a adormit cu biberonul in gura si a dormit neintors pana pe la 7.

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

BINE AI VENIT HONEY!!!! FELICITARI MAMI!!!

Serry39+ LUCAS-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ce veselie e pe ramurica!!!!!!!!!!!!

nasteri de vis!!!puiuti minunati!!! pentru toate randunelele ce sunt acum in focul impinsului.
felicitari pentru proaspetele mamicute (sper sa nu uit pe nimeni): valentina, kya, mamip, bitza, sovi

hai cu nascarea!!! hai cu membrana rupta!!! hai cu contractia dureroasa!!! pentru toate randunicile ce stau si pandesc pe doamna barza pe la colturi...

pupici pentru toate mamicutele care intre doi pampersi si trei alaptari ajung si pe crengutza cu scrisul sau doar cu cititul.

pupici si pentru prietenele noastre care ne viziteaza si ne incurajeaza.

Mergi la inceput

NATY PLS vreau sa-l vad si eu pe bebe SASHA...Cum fac?

Serry39+ LUCAS-CRISTIAN

Mergi la inceput

L-am vazut pe sexy Sasha. Mai, dar ce buze o sa sarute Iulia!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

intri pe mailul comun si gasesti acolo...iti trimit PM?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Da Maria mercic..

Serry39+ LUCAS-CRISTIAN

Mergi la inceput