Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Uraaaaa!!!!

Bine ai venit pe lume, Sasha!!! Sa fii sanatos, minune-de-Sovi!!!

Felicitari, mamico!!! Ce e mai frumos, de-abia acum incepe!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau,ma bucur ca ai iesit la cumparaturi..e o terapie tare constructiva,cunosc senzatia!si ma bucur pentru piciorusul Rebecai,care e pe cale sa se vindece!
Olga,bine ca ai revenit ,mamico.ce mai face Ioana?

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Hai MAMI
Hai NICOLETA
Hai ALI
Hai ALINA

Felicitari MAMI SOVI, BINE AI VENIT BEBE SASHA

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, imi pare rau ca a facut si Barosanu' colici, stiu cat este de rau. Desi noi vad ca am scapat, de vreo 10 zile , nici gand de uratii aia, dar ii dau preparatul in continuare de 3 ori pe zi.

Naty, arata tare bine prima pagina. Felicitari, caci stiu ca e greu cand nu ai timp deloc...

Si noi plecam la vara , la mare cu copiii, Rebecca o sa aiba 5-6 luni. Sper sa fie ok, si cu Razvanel am plecat peste tot de bebelus fiind.

Luny, ce face Muffa?

Giani, ce faci cuscra? Ce face ginerele meu? Nora-ta face nani pui!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol38s si 5z cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Felicitari tuturor randunicilor care au nascut in perioada in care eu am tras chiulul de pe forum!!!!
si
Bun venit pe lume bebelusilor lor,sa creasca mari, sa fie sanatosi si papaciosi!!!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol38s si 5z cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Asa , Livi iote si pe andreiul meu
http://community.webshots.com/album/563107702rWFLsK?vhost=community

mai dau multi pupici la fete, ca sincer cu atatea agitate nu mai am cuvinte si stau cu sufletuil la gura.

Naty , super ideea expusa pe prima pagina, si explica-mi si mie cum e cu bv, ca io ca de fiecare data sunt pe dinafara , si vad ca treaba este serioasa. pe tine si Iulia ta.

muhutza si io pe tine.

fetelor ce mai stitzi de restul care lipsesc... ELA, LALY, Olga????, Raluci, Cristina( desi tu mai tragi cu ochiu!), Simonetta,Delpina de ce intri asa raa sa vb cu noi????, si restul, Bai macar salutati-ne sa vedem ca nu ne-ati uitat!!!!!!!!!!!!!

sa pupam o Cory , pe care o rog sa-mi puna si mie niste poze cu moldoveanu ei!

Ioana , bravo lu David cu cele % kile! grasasnu.

si va mai pup pe toate
vb mmai pe later pt ca deoarece ...........am si eu u copil sa vad de grija lui

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Nicol,iesi draga...si spune, ce mai faci?nu vrei sa nasti si tu azi?ca uite,barza isi spala azi pacatele

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Si acum o galerie:

Hai Ali!!!

Hai Ursule!!!

Hai Mami_Papacios!!!

Hai Nicoleta!!!

si nu in ultimul rand

Hai Nicol_conte!!!
, ca tocmai ne pregatim sa plecam spre spital, e doctora de garda si daca afurisitul de col da semne ca s-a mai scurtat, o sa incercam ceva.

Mi s-a facut o pofta nebuna sa nasc!!! Hai bebelina Antonia!!!

Mergi la inceput

Giani,iti raspund eu cum e treaba cu Brasovul..am pus la cale cu Naty,Intalnirea dintre bebelusi,mamici si tatici!si draga de Naty,a avut mareata idee sa se tina la bv,prin iulie-august!te punem si pe tine pe lista?a,si cazarea daca se doreste va fi la Bran(imi pare rau Luny-da,lasa ca acu nu o sa mai fi "in armata")la o pensiune..si ce vom mai face ,vom mai decide pe parcurs!hai si tu cu Andrei(care,am inteles-nu e cret!!!)

POZE

Mergi la inceput