Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

iote cind tocmai intrebab de Olga???? , ea deja are mesaj postat ici Olgutza draga, si bine ai revenit.

Cuscra mea, al tau ginere face si el nani pui( cuca nani beietu' ,cum zicea nepotu meu cind era mic).Este mai bine , vizavi de colici, si ma bucur ca n-a facut febra de la vaccin.acu astept sa se trezeasca sa merg in piata sa mai cumpa cite ceva de-ale gurii.

Nicol , hai mey ca nu-ti facem nika, nu mai sta ghemuita

Simo , sarumina de raspuns, sa stii ca imi place ideea, dar vreu mai multe detalii,adica daca e vorba de we baga-ti-ma pe lista , daca e vorba de alte zile , nu are rost sa va incurc, asa si se ocupa cineva de rezrvare , sau o facem pe cont propriu, ...multumesc inca o data

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo ! Suntem bine toti trei, toata ziua afara sau in vizite! M-am bronzat pe fata cu urmele de la ochelari, pe maini sunt neagra, dar fireste cu urma alba lasata de ceas...

Naty ! Multumim de grija! Mama Naty, na!!!

Gudinde, ! Sunt in zona, sa stii, nu scapati de mine!

Am recuperat ce nu am citit, insa au fost atat de multe evenimente la care am lipsit, de mi-e greu sa le enumar...Oricum, felicit din tot sufletul proaspetele mamici Ramo, Mihatp, Ariel ( am scris la povestea nasterii lui Teo ), Valentina, Gecko, Kya si Bitza!!! Sa fiti sanatosi cu totii!!!!

Ii urez si eu bun-venit pe crenguta Tuchitei!

In rest, va pup pe toate tare tare si tare mi-ar placea sa ne strangem cat mai multe la Brasov!

O intrebare, ca vad ca tot vorbiti de concedii: noi pe 14 mai plecam la Viena, Ioana ( care se pare ca se va schimba in Sophie ) va avea 2 luni si jumatate. Noi ne incumetam cu ea la drum, dar acum ca va vad pe voi vorbind...oare suntem inconstienti? E ceva de care sa ma tem?!?! Astept pareri, va rog!

Si: BUBUUUUUU!!!!! Unde eeeesti?!!?!?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

HAIDE NICOL

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Giani, telepatia, nah!!! Ieri eu ii dadeam mesaj lu' Sovi, si la o secunda, Naty imi dadea mie ...

Vazut poze de Andrei care iti seamana leit!!

Gata, plecam sa platim taxele pentru pasaport, ca ala a ramas singurul neschimbat dupa casatorie...si sa caut un fotograf sa ii fac poze pentru pasaport Duamnei mele! Puuuuuuuup!!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Nu poci, ca n-am lasat gasca de majorete pentru Nicol!!!!

Hai, Nicooooooool!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutz, aveti nevoie de pasaport? Ca eu chiar nu ma pricep...dar credeam ca merge doar cu buletinul

Clau, noi am fost la cabinet ieri la 11.30. Cat pe-aci sa ne intalnim.

Felicitari Sovi! Bun venit Sasha!!

Haideti fetelor cu nascarea!!

Fug, ca s-a trezit puiul si vrea papa...

O sa intru sa va intreb cate ceva despre botez. Sa va dau link sa-mi spuneti ce parere aveti despre invitatie.

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Ce de nasteri azi. Bravo fetelor! NAstere usoara.
Mi-ati facut chef si mie sa nasc. Azi noapte am tot avut dureri pe sub burta, suportabile....dar acuma vad ca s-au oprit.
By the way, eu cui ii trimit mesaj daca nasc?

Floriio in 38+ cu ANDREI RADU
http://community.webshots.com/user/floriio

Mergi la inceput

Olga , da sa stii ca eu sunt telepatica doar cu personele dragi,

nu prea am inteles cum e cu schimbatu inn Sophie???????????
nu esti inconstienta cu plecatu, si noi plecam de pasti in strainatate( la Vaslui) si vom sta acolo citeva zile, initiam am vrut sa mergem in Grecia , dar s-au modificat planurile ,

Eu va doresc drum bun si sa ne revedem cu bine.

Mergi la inceput

Florio, mesaj trimiti la dispeceratu nost' NATY se numeste. iti va trimite ea nr de tel pe Pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau, suntem bine, printre episoade pasagere de colici...dar nu mai sunt d-alea cu urlete din toti rarunchii...am reusit sa las interval de cel putin 2 ore intre alaptari, mai cu pipa, mai cu lugu-lugu, mai putin spre dimineata, cand are coliceii..se trezeste cam din ora in ora..dar nici atunci nu papa mereu,il iau in brate si il linistesc!..mersi pt sfaturi!!
naaaatyyyyyyyytraiasca foenul, nu numai ca l-a calmat dimineta, dar mi-a tras niste reprize deliciose de ras, de am uitat si de nesomn si de tot!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput