Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)
Raspunsuri - Pagina 12
natynic spune:

Aoleu, va lasa omul putin si ce gaseste?
Multumiri, lacrimi in ochi, emotii si o avalansa de nasteeeeri! (iete domle ce inseamna sa vina Pastele, tot omul se pregateste de cele cuvenite!)
Pai cred ca vreo 2 zile stau numai logata "randunici" si doar pe prima pagina, sa va pictez! Gecko, nu te lasa un pic ratonul sa ma ajuti?? Ca Stela e iremediabil indragostita de Teodora si nu-mi permit sa o rog...

HAI SOVIII!!!!
Te pomenesti ca o fi si nascut cuscra-mea (una din ele
) si eu am intarziat la galerie...Simo (alta potentiala cuscra), stii ceva?
HAI ALI!
HAI URSU!
HAI MAMI!
...si incep incalzirea si pt maine:
HAI CRIS!
Si HAIDETI ODATA Nicoleta, Nicol_conte, Dana Indiana, Deeapui si care mai sunteti
, bagajele-s facute, hai sa ne mutam cu
la SCUTECE!

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Pai, Simo, azi nu vom fi prea multe pe crenguta c-au plecat fetili astea la nascare!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
eu anunt aparitia colicilor la Barosanel...mama,da groaznic mai e!
-de ieri fff agitat,plangacios,marait,fara pofta de mancare si da din picioruse de zici ca pedaleaza
...Doamne,cand altii scapa,pe noi ne apuca!citisem undeva ca daca nu au aparut colicii pana la 6 saptamani,nu mai vin...da,de unde,uite sambata facem 7 si acu se trezira sa vina
.va inteleg perfect ,mamicilor cu bebelusi coliciosi...groaznic!!!i-am dat si eu bonisan,sabsimplex,babywater,ceai babydrink-nu una dupa alta
-dar,cam degeaba!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
SUNETE,TRAMBITE

A VENIT PE LUME SASHA,DELFINASUL NOSTRU
-dis de dimineata ,ora 7,un bebelus de nota 10,3600 cu o Mamica foarte fericita si deloc obosita!

FELICITARI

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
neatza!..nu mai zic 'buna dimi' ca-s chiauna..treezit din ora in ora de la 4, frichineala la burtica de bebe!

simo, deci e si Branul in calcul..loool! am stat acolo 2 luni jumate cu jobul, adik am 'facut armata' acolo, nu am amintiri prea placute!![]()
![]()
mihutza
Go Soviiiii!
Go Mami.p!!
Go Aliiii!!
Go Nicoooo!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
WAAAU!! BINE AI VENIT PE LUME, SASHAAAA!!!
FELICITARI, SOVI, SA-TI TRAIASCA, ABIA ASTEPT SA POVESTESTI!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Mamaaaaaa, ce de nasteri azi! 

Sovi deja a nascut????? Bravo mamico, sa-ti traiasca Sasha , sa aveti numai fericire si sa va bucurati toata viata de el! 

HAI MAMI 

HAI URSULEATA 

HAI ALI 

HAI NICOL 

HAI ALINA 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
gbutucica spune:
netza buna !!
cind sa scot si eu agitatoarele pt Sasha , deja trebuie sa-l felicit pt venirea pe lume, SOVI sa fii sanatoasa , felicitari si te asteptam pe crenguta
Hai Ali!!!

HAi Mami.p!!

Hai Nicoleta!!!

HAi Ursulica!!!!

azi mai naste si Alina Rednic, hai sa o agitam si pe ea

.
acu ma duc sa vad modificarile de pe prima pagina si revin! is curioasa
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
Olgutzika spune:
WOW!!!!! Nu pot sa cred!!!!
Hai, Ursuleeee!!!!!
Hai, Mamiiiiiii!!!!
Hai, Soviiiiiii!!!!
Hai, Aliiiiiiii!!!!
Hai, Nicooooooo!!!!
Pentru toate:

Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
clauclau spune:
Ioana, super ca merge bine cu masajul. Si noi am fost ieri la cabinet, dar dimineata pe la 10.30. Mai avem doar cateva sedinte, oricum suntem gata pana-n Paste! 

Mi-a zis doctorita kineto ca am facut asa de bine ca am mers de 3 ori pe sapt timp de o luna, nici nu ne dam seama cat conteaza asta! A spus ca sunt parinti care se duc cu aceasta problema cand copilul are 2 ani si deja e vizibil si se corecteaza mult, mult mai greu si ei se simt vinovati ca nu au fost cat era bebe mic zicand ca se corecteaza problemuta de la sine. Dar nu este asa, nu se corecteaza nicicum, ci se agraveaza in timp! Chiar daca ne-am chinuit o luna jumatate, merita pentru piciorusul Rebeccai!
Ieri am umblat toata ziua, veneam acasa sa alaptez si plecam din nou. Ce fain e cu mama aici! Am fost la cumparaturi si m-am lafait in voie!
Mi-era tare dor de asta!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!