Mi s-a prescris CIPRALEX10g-ce stiti de el?
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
devoica spune:
Eu iau Cipralex de vreo 8 luni...am ajuns acum sa iua o tableta de 10 mg la 2 zile....e posibil sa fiu insarcinata...pana trece luna ca sa aflu sigur daca sunt insarcinata...nu stiu ce sa fac...
Am sunat medicul...mi s-a spus ca 2 sapt e in Australia plecat...
Cele care aveti experienta in acest sens...sau din auzite....va rog mult un sfat!!!
Multumesc!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui devoica Eu iau Cipralex de vreo 8 luni...am ajuns acum sa iua o tableta de 10 mg la 2 zile....e posibil sa fiu insarcinata...pana trece luna ca sa aflu sigur daca sunt insarcinata...nu stiu ce sa fac... Am sunat medicul...mi s-a spus ca 2 sapt e in Australia plecat... Cele care aveti experienta in acest sens...sau din auzite....va rog mult un sfat!!! Multumesc! |
nu te gandi la rele, vb doar cu ginecologul tau, poate intrerupi medicatia.
curaj, n-ai decat sa te bucuri daca e BB cu adevarat!
![](floare.gif)
devoica spune:
gaby multumesc foarte mult! M-ai incurajat si tu!
Intre timp vorbisem cu dr. si da m-a asigurat ca nu e periculos.Eu l-am intrerupt exact in ziua cand s-a intamplat "raportul riscant"...si da sunt insarcinata in 11 saptamani...
Eu il reduceam deja...si chiar asa cum ai zis tu...nu a fost o tragedie...au trecut 2 luni si ceva...si tot ma simt excelent.
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui devoica gaby multumesc foarte mult! M-ai incurajat si tu! Intre timp vorbisem cu dr. si da m-a asigurat ca nu e periculos.Eu l-am intrerupt exact in ziua cand s-a intamplat "raportul riscant"...si da sunt insarcinata in 11 saptamani... Eu il reduceam deja...si chiar asa cum ai zis tu...nu a fost o tragedie...au trecut 2 luni si ceva...si tot ma simt excelent. |
Eeei, ma bucur ca e
![](bebe.gif)
![](pupic.gif)
Stii ceva? Pe perioada sarcinii multe femei se simt excelent, de la progesteronul f.mare si alti hormoni, care fac cāt 1000 de buline
![](icon_smile_wink.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/discordia/discordia.jpg)
discordia spune:
Am si eu niste nelamuriri si sper sa nu radeti de mine: soacra mea are prescris xanax si cipralex, xanax ia, dar cipralex inca nu incat ii este frica sa nu aiba anumite manifestari ciudate. Prb este ca fetita mea este lasata pe timp de zi cat noi suntem plecati la serviciu cu ea, adica 07-16, iar noaptea doarme tot cu ea. Ieri dimineata pana sa plecam noi la serviciu, fetita s-a trezit,soacra la fel era treaza, copilul a iesit pe hol, i-am dat lapte sa manance, am vorbit atat eu cat si sotul cu soacra, dac cand am venit de la servici la 16, am discutat ceva legat de lapticul fetitei de dimineata, dar soacra mi-a spus ca nu isi aminteste nimic, apoi eu i-am descris tot ce am facut pana am plecat, dar ea mi-a spus ca nu isi aminteste nimic.
Sunt un pic speriata, nush cat este de bine sa mai las fata in grija ei, ma tem ca cine stie, doamne fereste sa nu ii faca ceva copilului, si soacra are acelasi temeri.
Nu am cu cine sa o las, la cresa mi se pare ca este prea mica sa o dau, apoi vine si anotimpul rece acum, ea nu are decat 1 an si 5 luni, mama nu poate sta decat cateva ore cu ea, noaptea o putem lua sa doarma cu noi,dar restul timpului in care noi suntem la serviciu ce facem?
Dat-mi si mie niste sfaturi ca zau nu stiu ce sa fac.
Soacra are acest tratament fiind diagnosticata cu anxietate depresiva sau ceva de genul asta
mamica de fetita
blue eyes spune:
Xanax se ia pe o perioada limitata deoarece exista riscul unei dependente. Are o serie de efecte secundare, trebuie tinut contactul cu medicul in aceasta perioada si eliminat treptat din medicamentatie.
Cipralex in schimb poate fi luat pe perioade lungi si practic nu are efecte secundare.
Daca soacra vrea sa faca si psihoterapie, aceasta e calea de baza.
![](images/user_man.png)
happyw spune:
Salutari la toata lumea
Am o intrebare in special ptr cornelia_laura si ptr kulta ; cum va mai simtiti ? ... mai luati tratament cu cipralex ?
Multumesc anticipat