Timisoara, Impreuna! (98) pregatim editia 100

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Doris, stiu ca nu-i de ras, da ce meu sa fac, doar hazul de necaz mi-a mai ramas, ca altfel o iau razna ... Oricum e ciudat, ca daca ma durea maseaua sau capul puteam anunta cu frunte sus ca nu ma simt bine si eram inteleasa. Da asa, cum sa-i spun unui seminecunoscut sau chiar sefului/colegilor, etc ca ma doare-n cui!!! si v-am mai spus, mamanu e mai panicat decat mie, incepe sa planga si sa ma jeluiasca si sa faca scenarii apocaliptice cu operatii complicate si foarte dureroase, sotzul indura ce indura povestea da asa e el, mai pudic, nu pot sa ma desfasor, asa ca daca tot mi-am luat inima in dinti si v-am zis voua, acu trebuie sa ma suportati (ceea ce deocamdata faceti cu brio).

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Maria...unde esti, mama?
Nixam cafa cu noi, nixam una alta...pai se poate?

Ana, tu? iar la secretariat?

Claudia, nixam ? curatenie sau papaleala?

Laurelu? nix oale , sarmale sau ciorba? papanasi sau turta dulce pe azi?

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

na doris, la mine tocmai fierbe ciorba de burta, sic!

Mergi la inceput

Nu v-am pove programul meu de Pasti.
Matusa de la Baia Mare implineste o frumoasa varsta...
Asa ca vineri plec eu cu Ines cu trenul la 15 , vom ajunge pe la 22 in Baia Mare, am ales trenul, pt ca pe autocar ei ii este rau...
Mamanu meu pleaca din Tm sambata dimineata, ajunge sambata la 13 in Baia Mare, apoi incolonarea, toate rudele, cu masinile sambata dupa masa, spre Oradea.
Acolo vom fi cazati, au rezervat deja camerele, un etaj mai exact...
Cina de paste, Inviere, programe de relaxare, cu masaj, sauna, piscina, excursii, plecam inapoi la Baia Mare luni dupa masa.
Marti, iesiri in zone turistice de pe langa Baia mare, marti la 1 noaptea ne urcam in tren spre TM, ajungem miercuri dimineata la 7,30 acasa.

Ines e fericita ca isi vede verisoara, pe Vanesa, de 2 ani jumate, aseara au vorbit la telefon, aia mica cica:
Andada, te cuci? ( te culci?)
Aide mine...ucam tinta...( haide la mine, ne jucam prinsa...)
Ines saraca nu prea intelegea, da era bucuroasa...

Cam asta e la noi...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Katik, iti fac o vizita?
dai o ciorba de burta? mama ce pofta mi-ai facut...

POZE CU NOI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Tu ce-ai mey, Laurelu? de te ascunzi? tu timida...hai ca esti durere...
Arunca o clatita ceva , ca dimineata asta ne chioraie matzele, nixam mic dejun...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

intra-n gara de la vacarescu acceleratu de timisoara...

deci ora e flexibila, m-am gandit ca fiind si copii, pe la un 3, 4 ar fi numa bine. dati si voi cu parerea.

pe maria am trimis-o io la politie...sa se predea singura. revine dupa ce-si termina treaba.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Netza Timisoara,pai ma dureaza pana va citesc din urma si pricep what's going on,
Katik felicitari ptr testul de normalitate ,da ce acu dai test la teorie,faci prima data teoria si apoi incepi orasul? Io le-am facut paralel.
Dana nasoala treaba cu popo,poate te ajuta pastilele alea,mai soacra stie romaneste (se mai face ea ca uite ca stie) limba preferata e ungureste,dar lucky me, nu stie sa umbla la pc ,mai asta mi-ar trebui.
Mihi ce zici o chemi pe soacra-ta sa te ajute dupa ce nasti,sa te ajute sa ajungi mai repede la disperare,Doamne Fereste ,sa imi fie la nas dar nu am apucat inca cartea aia,is zombi de somn seara si am facut iar o usturime la ochi de toata frumosetea de la curent.
Silvana ma bucur si nu ma bucur,stii tu la ce ma refer,sper sa fie totul bine la America de cand aterizeaza mamuca.
Anda,Doris felicitari ptr munca depusa,patria (adica noi) va vor fi recunoscatoare .
Inca nu m-am apucat de mancarica,imediat fac un spanac si prajesc paine cu ou.
Ano pai nu prea am rezolvat mare lucru,doar ca ne pune iar face to face azi la o sedinta,dar nu am mare sanse sa se rezolve ceva,poate pe moment dar mai apoi iar va fi circ cu orele astea si cu natiile astea strange.
Mama Doris ce program super fain,bravos,deci Radu vine singur cu masinuta pana la Oradea.
Si tu Laurel ce ai de te-o prins rusinea.
Lore iar ai treaba cu vremea sa bag varianta de la noi de vreme sa te potolesti.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by gonghy

un pic timida........

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

faci topless sau ce???

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput