Timisoara, Impreuna! (98) pregatim editia 100

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Katik, bafta la orele de conducere... stiu ca de azi incepi...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

doris, pai n-ai gasit mail-ul?mi-a spus doua vorbe si atit, ca n-am avut timp azi de dimi sa vorbim
azi incep cursul numai. pe 06.05 am primul test. daca il iau pe ala, numai dupa aia pot iesi pe traseu cu instructorul. pina atunci doar teorie. mai am un test pe 14.05 iar pe 29.05 am examenul.

Mergi la inceput

Katik, gasit, nu l-am vazut, cada poti crede asta...de fapt nu mai vad nimic de somn...trimis la Anda...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

ai deschis ochii?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Salutare !!!!!
Bey ce vreme naspa, nu mai suport. Asa o primavara ploioasa nu cred ca am mai fost.
Eu va pup pe toate si spor la lucru. O zi buna

Mergi la inceput

lore, pai nu mai trebe udate florile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata!

Anda, merci de sustinere, nu am mers la Procto din prima ca e foarte scump, cica ajunge si la 20 de milioane tot tratamentul. De asta la care am fost imi zicea dr de familie ca e la fel de bun – da bag seama ca or fi pe aceiasi mana – si la juma de pret. Ma anunt si eu la chef, cu spiridusa, sotzul lucreaza ... dar as vrea sa stiu la ce ora, si merci de invitatie.

Silva, super tare, mai bani la loto sa cstige mamanu tau (si daca o ia pe urmele tale cu loteria are toate sansele) si o sa faca naveta Romania USA saptamanal .... Felicitari, banuiesc ca esti super fericita

Doris, merci, merci, merci , ma bucur mult ca place ...

Mihi, da, asa e, vai de meu. Da macar tu ai scapat cu bine de pacatoasa aia de infectie. Chiar ma gandeam ca uite ce va sa zica perseverneta, ai luato-o pe din astea naturiste, te-ai tinut de ele si pana la urma ai avut castig de cauza. Bega nu stiu, io Odobescu, da am facut o stire mai demult cu ceva saloane care se inchiriaza in sistem hotelier si-s lux ... plus dr nostru pediatru, Ilie, e sef la sectia de neonatologie, deci putem baga ceva pile dac vrei....

Katik, inca un umar pe care sa plang, am mare nevoie, ca e nebunie cu senzatiile astea nasoale si serviciul pe deasupra . Eram intr-o intalnire din astea de afaceri si eu pur si simplu nu puteam sa stau pe scaun. Si ma scol si dau ture in timp ce prezint proiectul. La care clientu zice, da de ce nu stati jos doamna? Io de colo: nu pot, e asa de interesant ce am gandit pt dvs ca pur si simplu n-am stare sa stau ... Bafta la cursuri, sa fi cuminte si sa inveti bine...

Azi am o gramada de treburi maruntele de rezolvat, si la lucru si acasa. Sper sa ma simt cat de cat pe linia de plutire si sa rezit pana luni. Moralul e putin mai bun, dupa cum au vb cu mine aia de la Proctoline sper sa aiba si rezultate. Pupici tuturor si nu uitati sa dati cu spor din degetele, pt cap 100 inainteeeee!!!!!

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Deci, sambata , 19 aprilie,
au spus prezent la Party Anda:

Doris cu Radu
Lore cu Laura
Ana cu familionul
Laura cu Maya
Maria solo
Alexa solo
Danitin cu spiridusul

...............

astept continuarea...

Danitin, tare faza cu clientul...numa ca nu-i de ras....

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

neatza...fi-v-ar blogu de ras....as putea zice...is ca robotu, ma izbesc de pereti.
da prinde un contur...sexy
jur ca a meritat.

bafta la ce faceti azi, ma duc sa bag cafea dupaia ...la bloage

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Andule, chiar ca prinde contur...suntem pe ultima suta de metri...cand faci o pauza de blog, baga aici un anunt cu ziua ta de maine, ora, chestii....

POZE CU NOI

Mergi la inceput