Timisoara, Impreuna! (98) pregatim editia 100

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Danitin, aplauze la scena deschisa pentru articolul trimis, eu una sunt fascinata, sau mai exista alt cuvant care sa descrie ce ai facut tu?

Tineti-va bine, Timisoara!
Se anunta cutremure...

Silvana, e hai -hui, daca-i dam acum o plasa de fluturi, fuge pana in Parcul Rozelor, sa-i prinda...mamanu e cu ea, mamanu e cu ea...timp de 10 ani...acu sa taci, sa nu te-aud...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Va mai aduceti aminte de intalnirea de la Taverna sarbului? cu ocazia plecarii Silvanei?
Am zis ca o sa ne trimita poze de pe statuia Libertatii...sa va zica Silva cat de aproape e de ea...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris, momentan sunt cu gandu la Statuia Libertatii cand o sa ajung acolo o sa imbrac tricou cu babele mele, ma sui calare pe dansa si va trimit o poza

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Silvano unde esti?...iote-i ora 4 si io nu pot durmi...am recuperat cap anterior...fain mokuska...asa-i zice-n ugureste la noul vostru prieten...

Pt Maria ...Simonelu nostru...te place ciufulitu...io zic ca nici nu-i rau...

http://www.youtube.com/watch?v=B2Cq7BJeBh0&feature=related

Ana...tinem pumnii pt Alex...bafta mai dfeparte...si de sorela si bestia...no coment...

Lore ce mai face mumusica...mi tare draga Laura ta...poate ne incuscrim...nu mai tre sa-i fac casa si lui arpi

Dani...of of cuiu tau...las ca trece si asta...

Clau...apai urata forma de soacra ai...incepusi cartea aia ?...io mai inainte pe wc...pare interesanta...pupici si sa te faci bine...

Kati astept o cafa dimi da cu mult lapte...o sa fiu zombi...ca acu am de lucru...ma cred in america cu fusul... pupici la puii mici...

Laurelu tu unde nascusi?...ca tu ai kinderul al mai mic de pe acia?...la faza cu dulapurile...pune si tu vasele de plastic jos iar restul usilor blocheazale ..exista ceva in comert special pt asta...meniul pe azi?...pupici

Andule, deyule, dorisake pupici...sper ca nu-mi scapa nima...

ps...detalii despre materniatatea bega...despre ce-=mi trebuie in bagajel pt mine si bebelus...ca io nascui la hateg pana acu si acolo alte obiceiuri....va rog mumos...incepe numaratoarea inversa...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

special pt Lormi....ca vineri nu am intrat...La multi ani si sa te vad cat mai repede cu kinderul in burtic...multi pupici ...

http://www.youtube.com/watch?v=k7R1vUpYTXM&feature=related

mihi

Mergi la inceput

Neatza, Timisoara!

Iar zombi, iar nu mi-am facut somnul...
Cafea, si mie, si voua...

Mihi, ai insomnii, mama? hai ca ne bem cafeaua si apoi iti facem bagajul de spital...sa te rezolvam, auzi, da mai stai un pic, sa fii cu noi la cap 100, se poate???

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!

Mergi la inceput

ce-ai doris de nu dormi?
ca mihi, da, e explicabil! pt ea o cafea lunga cu mult laptik!
eu la bega am nascut de ambele dati. sunt citeva saloane renovate, cu baie proprie. vb cu hrubaru, sa te bage in careva din ele ca e mult mai comod. despre bagaj, ce sa zic: haine pt bb, pampi, multa vata infasurata in tifon, algocalmin, daca ai pb cu constipatia atunci supozit cu glicerina, niste paturici din alea de unica folosinta, e bine cit mai multe, ca sa manevrezi pe bb pe ele, paturitza pt bb, ca sa o pui in patutul lui, ca va sta aproape toata ziua cu tine in salon.acu la marea viteza cam atit dar imi mai amintesc eu. eventual baga-te pe mess si buzz la mine ca sa mai intrebi ca io asa nu mai stiu.
dana, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva.

Mergi la inceput

silvana, , bravo, felicitari pt viza lui mamika!!!!
anda, sar'na pt invitatiune! io inca nu stiu, ca de obicei dar cind aflu, dau din trompeta!

Mergi la inceput

Katik, neatza, ti-a zis sotiorul ca ne-am conversat aseara pe ms?
Mami, fa cumva si trimite 2 ganduri azi, ca numai tu ai mai ramas...a sosit si al Silvanei, l-am trimis deja la Anda...

POZE CU NOI

Mergi la inceput