Timisoara, Impreuna! (98) pregatim editia 100
Raspunsuri - Pagina 4
Doris-Alina spune:
quote:
Originally posted by katik
am fost azi la testul psiho, cica sunt normala(oare???
).
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Katik, tu ne intrebi pe noi?
ca sa pricep si io...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:

Fetele, ia luati aici o portie sanatoasa de ras...ca io am capiat deja...

www.trilulilu.ro/andryrap4life/d1568ac5be8637" target="_blank">De coma...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
de coma, de necoma :)
quote:
Originally posted by Mariaa
mesaj de la Aida:
_
mai avem 172km, ne-am oprit aseara la Viena. Em' e bine. E curioasa. Sunt curioasa maine ce v-a zice. Hug calde!:)
_
Doamne Ajuta matzele noastre!
gata
pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Doris-Alina spune:
Maria, merci de mesaj...pupam matzele si le dorim distractie maxima...suntem mereu cu gandul la ele...
Danitin, stiu ca esti ocupata si stresata, dar te rugam cel tarziu maine seara, sa trimiti articolul la Anda pe mail...
La fel si Silvana...
La fel si Katik...
Stiu ca sunteti ocupate, si noi suntem, dar, haideti, impreuna, un ultim efort, va merita, va promit eu asta...
In we vrem sa avem toate materialele sa ne apucam de corecturi si aranjarea lor in pagini...mai clar sa punem tot cap la cap...
POZE CU NOI
anda spune:
am ajuns si io...jaleee, is rupta, o zi plina, ma duc sa va citesc...si revin.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
danitin spune:
Moral un piculetz mai bun, ca m-a scos sotzu in oras, astelpt marea confruntare de luni. Materiale trimise la Doris. Pupici.
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
anda spune:
am cetit in mare.
ce m-o socat.....vai de mine Dani prin ce treci. ii oribil, jur.
da di ce nu te-ai dus la aia de la procto din prima, intreb si io...
fata draga, toata sustinerea, sper s-o rezolvi repede.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
silvana75 spune:
O primit mamanu meu viza pe 10 ani

am pus-o pana in 2018

Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
anda spune:
bravoooooo! super. ma bucur.
nah, te-ai linistit? ![]()
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
anda spune:
Referitor la chef, ne-am gandit totusi sa fie simbata. Daca mai da si cu ploaia ne-om muta inauntru. Io sper sa nu.
Doriiiisss, mai baga recensamantul ala cu prezenta sa vad cum, citzi, pe cine tre sa mai trag de urechi.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara