Timisoara, Impreuna! (98) pregatim editia 100

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

quote:
Originally posted by katik

am fost azi la testul psiho, cica sunt normala(oare???).

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Katik, tu ne intrebi pe noi? sau te intrebai tu pe tine?
ca sa pricep si io...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Fetele, ia luati aici o portie sanatoasa de ras...ca io am capiat deja...

www.trilulilu.ro/andryrap4life/d1568ac5be8637" target="_blank">De coma...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

de coma, de necoma :)

quote:
Originally posted by Mariaa

mesaj de la Aida:
_
mai avem 172km, ne-am oprit aseara la Viena. Em' e bine. E curioasa. Sunt curioasa maine ce v-a zice. Hug calde!:)
_

Doamne Ajuta matzele noastre!

gata

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Maria, merci de mesaj...pupam matzele si le dorim distractie maxima...suntem mereu cu gandul la ele...

Danitin, stiu ca esti ocupata si stresata, dar te rugam cel tarziu maine seara, sa trimiti articolul la Anda pe mail...

La fel si Silvana...

La fel si Katik...

Stiu ca sunteti ocupate, si noi suntem, dar, haideti, impreuna, un ultim efort, va merita, va promit eu asta...
In we vrem sa avem toate materialele sa ne apucam de corecturi si aranjarea lor in pagini...mai clar sa punem tot cap la cap...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

am ajuns si io...jaleee, is rupta, o zi plina, ma duc sa va citesc...si revin.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Moral un piculetz mai bun, ca m-a scos sotzu in oras, astelpt marea confruntare de luni. Materiale trimise la Doris. Pupici.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

am cetit in mare.
ce m-o socat.....vai de mine Dani prin ce treci. ii oribil, jur.
da di ce nu te-ai dus la aia de la procto din prima, intreb si io...
fata draga, toata sustinerea, sper s-o rezolvi repede.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

O primit mamanu meu viza pe 10 ani
am pus-o pana in 2018

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

bravoooooo! super. ma bucur.
nah, te-ai linistit?

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Referitor la chef, ne-am gandit totusi sa fie simbata. Daca mai da si cu ploaia ne-om muta inauntru. Io sper sa nu.

Doriiiisss, mai baga recensamantul ala cu prezenta sa vad cum, citzi, pe cine tre sa mai trag de urechi.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput