Fulguleti de nov-dec-06 (168)
Raspunsuri - Pagina 3
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
....stati un pic ca nu imi revin....asta e Yagmur, cea care se vaita mereu aici de grasimi si alte cele ?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
da da da .. ca bine zici
Ktrinel spune:
va multumesc pt aprecierile legate de poze. sunteti niste dragutze. abia astept sa inceapa si concediile voastre de vara sa va pot admira.
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Neata
Multumesc de raspunsuri,vom mai merge la alt medic care cica ar fi cel mai bun in Iasi(Dr.Chiselita),am inteles ca are un ecograf ocular bun pt copii,nu stiu cum a vazut ea ca-i trebuie +1 la ambii ochi,tocmai asta mi-a dat de gandit si nu am mers pe mana ei
cu tinutul ochelarilor nu stiu cum ar fi cei de soare ii plac f mult si ii tine,inca mai sper sa nu fie nevoie,va tin la curent
Bamboo, chiar sunt curioasa ce o sa zica dr Chiselita. Stiu ca pentru adulti e cel mai bun. Asteptam sa ne scrii ce ati facut.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
M-a prins si pe mine "raceala" sau ce naiba o fi. Aseara abia ma miscam prin casa, parca bausem.... de mama mama. Acum ma indop cu Ospen, Decasept, Paracetamol, ceaiuri, etc. Si Stefy nu are stare de loc si eu sunt rupta si ea ma calareste si ma zapaceste. Ma trage de par sa ma joc cu nu stiu ce vrea ea. Asta e metoda ei de a ma ridica de pe perna. Sotul e la servici si ea are un chef nebun de joaca si vrea si afara si eu abia stau.
Ea e mai bine acum, dar de tusit tot asa rau tuseste, nasul parca s-a mai ameliorat putin. La mancare e mofturoasa, dar pina la urma o convingem sa manance. Energie are cat pentru zece strumfi. Ca tot zicea Nonna. A inceput sa se catere pe scaune, sa deschida usile intre camere... pina acum nu ajungea, dar acum e calare pe tot ce vrei.
Fetele, multumim pentru urarile de sanatate si uram si noi sanatate la bolnaviori.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Yagmur spune:
M-ati facut sa rosesc... am iesit prea bine in poza.... dar va multumesc mult pentru aprecierii
Am slabit doar 10 kile, care par multe, dar sint inca putine... sper sa reusesc pana la sfarsitul anului inca 10
Cura: mananc putin dar des (dimineatza fructe, apoi un iaurt, pranz: friptura cu salata verde si ultima masa la ora 16), plus multa apa (2l-2.5 litri/zi). Am mers si la electrostimulare si cam atat...
Sper sa nu ma ingras in Buc , dar voi incerca sa mananc tot la fel...
Am renuntat la paine, dulciuri, cartof, paste, orez.. cand mai slabesc 5 kile le voi manca dar rar si disociat... v-am facut capu' calendar????
Dar aveti mare dreptate: moralul este super bun, ma simt tare energica, si .... am un chef de shopping nebun (eu care inainte ma deprimam la shopping ).
Inca o data, pupici multi...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
madaluta spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
Originally posted by madaluta
Vin si eu cu o intrebare, cam off topic ce-i drept, dar stiu eu k pe-aici pe la noi sunt fete pricepute in ale legislatiilor: care este statutul nostru, al mamicilor aflate in CIC ( angajate/ neangajate, salariate / nesalariate...casnice...sau cum ...???) si unde as putea gasi acest statut....
Stiu k avem contractul de munca suspendat si nu anulat , dar nu gasesc nicaieri nimic referitor la acest statut...Si am nevoie cat mai urgent...
va pupic..
Madalina35
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
esti angajata cu contr. de munca suspendat pe per. cic-ului (dar ai acealesi drepturi ca si orice alt angajat, mai putin salariul ) .. zi mai exact ce vrei ca sa-ti pot raspunde concret.. ti-am trimis mailul meu pe PM
Dia de Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
multumesc mult pt k te-ai oferit sa ma ajuti
am trimis mail...
Madalina35
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
bamboletta spune:
Am sunat la cabinetul Dr.Chiselita pt programare,abia pe 24 Mai avem programareconsultatia se face cu copilul sub anestezie totala lucru care nu-mi place(dar mai avem timp sa ne gandim), consultatia costa 300 ron,probabil vom merge ca tare vreau sa scap de pitic ,astept si parerile voastre....
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dia1609 spune:
bambo, sa fii sigura ca stii care sunt riscurile la anestezia totala, sa intrebi neaparat inainte. eu una sigur nu i-as face anestezie totala oanei in situatia asta, e mult prea riscant.
daphna spune:
KTRINEL,cum de am uitat sa-ti urez bun venit???!!!!pozele superbe,imi pare rau k a fost cu peripetii....
BAMBO,grea alegere...nici nu stiu ce sa zic,ramane totusi vorba de o anestezie generala....
YAGMUR,bestiala culoarea si felicitari ptr kg pierdute.
Donia spune:
Buna ziua la toata lumea!
De cateva zile Cristi se trezeste pe la 6,15! Sunt terminata, mi-e somn toata ziua, iar seara simt ca ma doare oboseala.
A inceput sa aiba scaune normale, ba chiar am vazut cu bucurie primul cacalici constipat! E fomist, ar sta toata ziua cu mancare in maini si in gura, sper sa inceapa sa puna inapoi greutatea pierduta. Oare de aia se trezeste dimineata, de foame? Hmmmm... Nici ziua nu doarme foarte bine...
Inca n-am impachetat nimic, tot alergam pe la banca si la avocat, zilele astea finalizam cu actele si apoi ne ocupam si de cutii. Putere, imi trebuie putere...
a_deju, sigur vrei sa bagi alcohoale in motan? Eu as renunta cu totul la siropul ala cu alcool, as tine cu dintii de neuronii copilului, ca ii mai trebuie si mai tarziu:)))
porumbita, succes cu mutarea, sa va linistiti cat mai curand! Ce stress, numai asta nu-ti trebuia acum!
iulia-stefy, sanatate multa! Sper ca Stefy e imuna la microbii care te-au imbolnavit pe tine.
Yagmur, impostoareo! Arati de 30 de ani, cel mult, mai ca-mi faci pofta sa ma vopsesc si eu, si credeam ca nu se va intampla asta niciodata. Cum de te-ai hotarat? Da-mi inca un imbold, ca de ani de zile ma tot gandesc la asta, dar mai departe de suvite n-am trecut. Imi place culoarea foarte mult. A trebuit sa te decoloreze sau a pus direct vopseaua? Nu ma pricep deloc, asa ca orice sfat e binevenit.
daphna, sanatate Elisei, bine ca ati trecut cu bine de noapte!
Bambo, eu as pune in balanta piticul si motivele lui pe de o parte si anestezia de cealalta parte. S-ar putea ca anestezia pe care o face medicul respectiv pentru consult sa fie totusi mai usoara decat cea obisnuita, nu cred ca se folosesc exact aceleasi medicamente. Ai putea sa vorbesti cu medicul despre asta, sau cu asistenta?
Laura, ma bucur sa te aud si sa citesc despre Dani! Si Cristi se supara si plange cand pleca vreunul din noi, inclusiv Roxana. Zice pa! si face cu mana, dar prin asta se intelege ca si el pleaca si e tare dezamagit ca nu s epoate intotdeauna. Din fericire ii trece foarte repede, probabil asa e si cu Dani.
dandusa, aer conditionat vom folosi, iar daca n-am avea as deschide geamul. Am folosit si anul trecut, inclusiv in casa, si totul a fost OK.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.