Fulguleti de nov-dec-06 (168)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

donia, stiu ca nu e tocmai ok cu alcohoalele , dar..in primul rand, face parte din tratamentul indicat de medic, chiar daca pot sa stramb din nas, nu am competenta sa renunt la el sau sa-l inlocuiesc cu altceva.. si in al doilea rand, luat per total (tratamentul, cu toate cele medicamente implicate), a reusit sa mi-l puna pe picioare intr-o singura zi. pe picioare mai a la bambi, dar..pe picioare :)) cat despre neuroni..io cred sincer ca i-au mai crescut cativa :) pot spune in sfarsit si eu ca vorbeste, pe limba si intelesul lui, dar pe bune ca nu-i mai tace gura :))) cu toate ca inca n-a reusit un "mama" integral, dar se vede ca lucreaza si la asta.. suntem la nivelul "gimme an M, gimme an A.." :)))) tata insa e la ordinea zilei :)
cu ce mai pot sa-l laud... este nemaipomenit de cooperant. nu-mi vine a crede. uneori mi-as dori sa deschida ciocul si pt mancare cum o face pt antibiotic si restul din sacosa tamaduitoare :)) partea cu inhalarile nu-i e inca pe plac, probabil nu intelege de ce tre' sa stea cu "saxofonul" pe bot (..asta-i de la mihaiul.. cand e ora de inhalare, ii zice "hai motane, la saxofon cu tine" :)) ), dar..pe de alta parte..urla 15-20 de secunde, si am certitudinea ca a si inhalat ce si cat trebuie...
maine la 11 mergem sa-l vada dna dr, si probabil ca vom reduce dozele din toate cele, vom renunta la ce nu mai trebuie..in fine, vedem maine :) pana atunci..noapte linistita, si pupaturi
sanatate multa tuturor!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

offf, donia daca ar fi atat de simplu. dani facea pa, ma pupa si pleca la joaca. pana acum 2 sapt si ceva. moment in care a inceput sa planga, brusc, si dintr-o data f rau. eu tot zic ca s-a intamplat ceva, bona zice ca nimic, iar eu nu pot sa identific unde am gresit noi. sper din tot sufletul sa fie doar o faza, sa treaca repede, sper sa stie ca mami si tati il iubesc tare mult!

in alta ordine de idei: azi a adormit pt prima data fara suzeta. mi s-a pus mie pata sa incerc si uite ca din a doua seara a iesit. a stat 2 min cu suzeta, i-am luat-o, a vorbit, s-a sucit, s-a rasucit, a mai vrut un pic de lapte si apoi a adormit! sunt tare fericita, sa vad ca se poate si fara. mai incercam si poate reusim sa o scoatem, nu de tot, dar sa o folosim mai putin.

a deju, donia ma bucur tare tare mult ca sunt mai bine baietii!!!!
ktrinel superbe pozele, imi pare rau ca nu v-a priit pe deplin.
dandusa, ruxandra ce copilasi!!!!!

va pup, n buna!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

NA seara buna fetelor frumoaselor!!!
Am citit o gramada,tot o gramada de poze am vizionat,dar inca ma minunez de YAGMUR,care e o scumpa!!!
KTRINEL,mortale pozele,sunteti frumosi foc voi 3!!!
Noi suntem mai bine,Ale e chiar mult mai bine,tuseste din ce in ce ,mai putin,usor ii revine si pofta de mancare,dar eu ,cum zicea si IULIA-STEFI,sunt ca o leguma,tusesc si nu am vlaga,sper ca pana maine sa ma mai intremez.
Sanatate tuturor bolnaviorilor si putere mamicilor!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ha ha ha, pisi e persoana care sufla si in iaurt! la propriu! o amuza cand suflu eu in mancare, cand se intampla sa fie ceva mai fierbinte, si ma ajuta, sufla si ea. azi insa, s-a apucat sa sufle in lingurita la masa de la ora 11, adica in iaurt! m-am amuzat copios, a ras si ea de rasul meu, si i-am explicat de ce ma amuz asa de tare.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Seara buna, dragelor!
Yagmur Arati supeeeer, mamica tanara si sexoasa!!! Te prinde extraordinar de bine tunsoarea si culoarea!
Bambo, cam greu sa iei o decizie cu anestezia aia generala. Eu as intreba mai intai despre riscuri, despre tot ce presupune o anestezie generala la un copil atat de mic si dupa aceea as pune in balanta. 300 ron consultatia?????!!!! Valeu, valeleu!
Laura, povestesti asa de frumos despre Dani!
Chris, Pisi sufla si in iaurt, aa?
Donia, sanatate multa lui Cristinel si tie multa, multa putere!
Porumbita, succes cu mutarea!

Multa sanatate mamicilor si fulguletilor bolnaviori!
Pupici si noapte buna!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Donia, mi-a sarit somnul instant... auzi tu: pana in 30 de ani.... vai, ce bine ma simt.. adevarul este ca am colegi noi care credeau ca am 29-30; cand le-am zis ca fac 38 anul acesta... le-a cazut fatza; deci, eu mi-am facut suvitze de vreo 4 ori in toata viata mea.. 25 de ani nu am fost la coafor avand parul lung, lung... acum, pur si simplu am zis sa incerc ceva nou.... acum nu stiu ce combinatie a facut acolo, dar ceva care nu m-a piscat deloc.. a zis ca imi face soft eu avand probleme cu caderea parului de la tiroida.... am stat 20 de minute cu maglavasul ala pe cap... dar am platit o gramada (e tare scumpa tipa la care ma duc eu).
Bambo, nu stiu ce sa zic despre anestezie... vorba Doniei, poate e diferita de cele obisnuite.. eu, una, am mari probleme.. la cele 2 generale pe care le-am facut... am fost trezita cu apa si palme...
A-deju, Daphna, Adina , sanatate fulguletilor.. pup sa le dau energie pozitiva
Iulia, Adina, sa va puneti repede pe picioare
Porumbita, bafta cu mutarea...
Ktrinelu' superbe pozele, superba Julia... urmatorul concediu vin si eu cu voi... sa vezi ca nu vor fi incidente.. ce zici de Iordania?
Chinico, ce mai zici?
Asizoi, mi-e tare dor de voi
Danita, totul bien?
Ruxandra, pe unde bantui???? Oare ne vedem in Buc?
Teutz, astept revederea.... din pacate, am vazut pe net ca va fi tare frig exact cand venim noi
Roxanica, va pupam cu drag
Chris, pup pisi cea frumoasa
Danutz, trebuie sa te sun sa imi spui cum este cu pasaportul; eu sper ca Stef sa faca declaratiile notariale sapt asta si poate pe 25 sa ajung la politie.. trebuie sa merg la sectia de care apartin?
Si acum daca tot am scris un carnat sa va spun si de Luca.
Vorbeste toata ziua pe limba lui, dar nu zice nimic pe care neuronu' meu obosit sa priceapa ; ma trage de picior cand vrea ceva, tipa si arata cu degetul.... in rest, avem 2 canini, doarme mai bine noaptea, ar sta afara toata ziua si pricepe tot ce ii zic.
Aseara de proba l-am intrebat unde sint Dariana si Adi (vecinii nostri), mi-a aratat peretele care ne desparte si apoi s-a dus la usa...
E innebunit dupa Olimpia si se catara peste tot.. i-am luat o cutie de jucarii si aseara era in picioare pe ea... si mai vroia si sa se arunce... jucariile nu sint amuzante, cartile maxim 2 minute, parca, parca masinutzele prind teren...
Si acum, va ofer o cafea.... dar treziti-va odata ca vorbesc de una singura pe aici Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

bambo si lui David i s-a facut anestezie generala(cand i s-a taiat ata de la limbuta care era in varful limbii,in fine)dar ma asteptam sa fie adormit total,dar nu, era doar un pic ametit,asta pt. ca e o anestezie mult mai usoara chiar dc i se spune generala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Bambo, ia intreaba tu ca io nu cred ca e hiar o anestezie ca la o operatie.
Cand am facut RMN pt. Garga i-am pus un fel de crema supozitor Desitin (are diazepam) si adoarme doar ca se comporta cam ciudat dupa administrare pana adoarme. Sau poate cu un fel de masca pe fata??
Ciudat...dar io cred ca i-as face consultul. Am vazut o fetita in parc de vreo 2 ani juma -3 avea ochelari iar pe unul din ochi avea o hartie ca sa-i corecteze, forteze ochiul cu problema sa functioneze normal. Cica s-au dus prea tarziu, dc se duceau cu ea mai devreme era ma bine. Bine aici e vb de o situatie mai dificila, la voi nu e complicat.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

neata,yagmur cum pot sa las o mamaica atat de frumoasa (deci eu nici inainte nu-ti dadeam 38,acum nici atat,iti sta super)sa vb de una singura!!!
adina si iulia sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Yagmur, felicitari! Arati foarte bine! Nu cred ca ai 38 de ani :).

Porumbita, ati reusit sa va mutati? Nu te agita prea tare, ai grija de burtica! Vreau sa incerc cat de curand reteta ta de pizza :).

Dianocica, voi ati terminat cu mutatul? Cum se mai distreaza D?

Adinazot, multa sanatate!

motanu' saxofonist :). Multa sanatate! Victorila accepta aerosolii numai la "Animal Planet", cu ochii la suricate daca-i posibil, dar cu inhalatorul e mai greu.

Donia, multa putere! Cristinel a schimbat programul cu Victorila? Ca bursucul meu se trezeste pe la 6.30 - 7 (ieri a fost o exceptie si a dat scularea la 6, dar l-am iertat, caci a dormit binisor :) ). Oricum, sunt fericita ca nu e in picioare la 5; de fapt, daca stau sa ma gandesc bine, nu-i meritul lui in totalitate (s-a schimbat si ora :) ).

Bambo , nu stiu ce sa-ti spun. Maria a fost operata de polipi, cu anestezie generala, dar la 3 ani jumate. Cred ca m-as interesa cat de bun e anestezistul.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput