Fulguleti de nov-dec-06 (168)
Raspunsuri - Pagina 21
lizzy spune:
si ca sa inchei capitolul in mod glorios, da, azi implinesc o frumoasa varsta. f0000arte rotunda.
de vreo 2-3 saptamani incoace imi tot spun: hai ca inca esti tanara, inca esti pustoaica, ce daca ai doi puradei calareti pe acasa? inca esti valabila ma uit in oglinda si ma incurajez singura, uite INCA esti femeie faina nu stiu de ce ma simteam demoralizata de trecerea asta intr-un nou deceniu.
azi, iaca, trecut de miezul noptii, uitai de gandurile gri... stau si ma vad IMPLINITA. Doamne, cat de completa sunt... mai fericita ca la nici un alt birthday... un sotz iubitor, doi copii frumosi, 4 parinti sanatosi, un job fain la orizont, prieteni putini dar buni... si o gashca de mamici MINUNATE care mi-au devenit asa dragi...
si pt toate astea ma simt privilegiata...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
iulia-stefy spune:
La multi ani! pentru toate floricelele sa aveti o zi frumoasa si sa fiti fericite.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by flore26
Si acum apare PITICUL: MAI ARE VREUN FULGULET MARIMEA 19 LA PICIOR?Fug la joaca...e sambata seara, asa ca suntem singure...Va pup
Stefy poarta 20.
poze din Copou
Poze Stefy
iulia-stefy spune:
Si ca era sa uit. Eu am ajuns asa devreme pe aici fiindca Stefy s-a trezit pe la 6 fara ceva, mi-a dat un pupic, a mai umblat putin prin pat si apoi s-a ghemuit langa mine si a adormit la loc. Probabil a vrut sa fie prima care ma felicita.
poze din Copou
Poze Stefy
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by chris80
tre` sa va zic ce ma macina: de unde atatia idioti pe metru patrat?
ieri era cald. f cald. aveam dubii daca sa o las sau nu oe pisi in maneca scurta. pana la urma i-am lasat bluzica, una subtire, cu manecuta lunga, pt ca statea mai mult pe la umbra. alte mame nu erau problematizate deloc. spre deosebire de mine, au rezolvat orice dilema in sensul asta: copii de pana in 3 ani cred, echipati cu caciula de iarna si cu fular!!!!!!! nu cipilica/sepcuta/bascuta/tichiuta, caciula de iarna! groasa, cu motz, si cu aparatoare de urechi!!!iar fularul bine pus peste gura! cat de raciti puteau fi, sa se justifice asemenea precautii? oameni nebuni, pe cuvantul meu!iar persoanele insotitoare-mame, bunici, bone, ce or fi fost, in tinuta lejera, de primavara. oe bune, cred ca si asta e un pacat, sa iti bati joc de copil in halul asta! am vazut si un sac de iarna pus pe carut, cu copilul in interiorul lui, evident, dar deja nu m-a mai surprins.
a venit in schimb ziua de azi. dimineata pana spre pranz mai rece decat ieri, dupa-amiaza cald si soare. asa ca de ce sa ma mai mir cand am vazut copilul, la 5, cand era cald si bine, in costum cosmonaut? cu caciula, desigur, si groasa, nu oricare.
daca la 15-16-17 grade sa zicem ca e discutabil, la temperaturi peste 20 mi se pare curata nebunie! si se pare ca e lumea plina...
Chris, eu am pus problema asa: Daca in casa sunt 20 grade si sta in bluzita si ciorapei, si afara sunt tot 20, de ce sa o imbrac ca pe urs? Si a mea are laringita, dar ieri am mers la doctor la control in rochita si daca era ceva m-ar fi tras de urechi, deci ... nici eu nu inteleg. Eu am vazut o mamica in tricou cu pelerina pe deasupra si copilul cu geaca din aia groasa si gluga pe cap, dar ce poti sa-i faci?
poze din Copou
Poze Stefy
iulia-stefy spune:
La multi ani! Dianarus si Teodora de Anateo sa fiti fericite si iubite.
poze din Copou
Poze Stefy
chinico spune:
Dianarus LA MULTI ANI, sa aveti toti parte de sanatate, noroc si fericirea de a avea o viata implinita si plina de bucurii!!
Teodora La MULTI ANI, sa cresti mare si sanatoasa,sa ii bucuri pe parintii tai o viata intreaga!
inca unul si ma duc :)
pentru toate FLORILE din lume LA MULTI ANI!!
dastefa spune:
BUNA DIMINEATA
v-am descoperit si suntem f incantate
Ne primiti si pe noi?DARIA STEFANIA e nascuta pe 16.11.2006
doradora spune:
mama, ce de sarbatoriti pe ziua de azi! va dorim tuturor , va pupam ,va oferim o si va asteptam sa ne faceti cinste.
chris + alexandra
bebeii nostri