Fulguleti de nov-dec-06 (168)
Raspunsuri - Pagina 19
Dia1609 spune:
asiza, eu folosesc neutrogena si functioneaza. dar dc e asa rau, ma gandesc sa mergi la un dermatolog, prietena mea avea la fel si in urma analizelor i-au iesit paraziti intestinali, si cica din cauza lor erau mainile asa de rau (la ea erau fff uscate, crapate pana la sange, nici uleiul de masline n-o ajuta deloc)
a_deju spune:
ufff.. pe rand, de jos in sus, ca-i mai simplu:
asiza.. prima chestie cand apar crapaturi la pielea mainilor (daca e vb si de piele uscata, si daca nu este o alergie la detergent-sapun-crema..) e sa te gandesti la o lipsa de vitamina A. dar asta din pacate nu o poti diagnostica tu, sau eu, ci ochiu' de doftor :) dar daca totusi ai incercat cu creme si nebunii, si tot n-a trecut, io zic sa te duci cu labutele la inaintare la un mic control.. poa' sa-ti dea sa inghiti pastila ca atare (pe taramurile noastre e o bulina galbuie-transparenta, umpluta cu ceva uleios), dar exista si unguente dermato-cosmetice pe baza de vitamina A. pup si sa treaca repede
laura.. of of of.. tare rau imi pare sa aud ce ai auzit si tu pe caseta :(( daca chiar nu exista alta solutie pe moment, varianta din care ar iesi dani cat de cat castigat ar fi sa-i spui bonei ca incepand de luni va fi "monitorizata" constant... exista totusi si risul sa se simta ofensata, si sa-ti spuna ea direct ca demisioneaza... deci, parerea mea , tu oricum tre' sa iei in calcul faptul ca la un moment dat, mai incolo sau mai incoace, concediu platit, sau ne-, sau medical, tot trebuie sa-ti iei (doamne fereste, se imbolnaveste dani, tre' sa stai cu el acasa, sau pica bona la pat, iara..tre' sa stai tu cu el acasa.. si alte si alte situatii care ar implica statul cu el acasa)... si nu stiu ce-ar fi mai greu de suportat: faptul ca-i trantesti medicalul pe birou sefei, sau lacrimile lui dani de zi cu zi... pe de alta parte, asa cum au zis si fetele, a doua mary poppins din pacate nu s-a inventat...eu ma uit la cate aberatii si tampenii fac maica-mea si soacra-mea cu copilul si pur si simplu refuz sa ma gandesc la ce-ar face o terta parte care nu trebuie sa-l suporte decat pt salariul lunar... intr-o oarecare masura, a bunului simt sa zicem, tii cont de faptul ca terta persoana e si ea om, cu personalitatea proprie, ca poa' sa aiba o zi mai proasta, si daca la ziua asta nasoala pui mot si-un copil marait, se poate ca rezultatul sa fie ce ai ascultat tu pe caseta... poate cel mai cinstit pt toate partile ar fi sa o pui sa asculte, sa-ti explice pe cat se poate explica si sa vedeti ce se poate face pe mai departe. nu te agata de ea doar pt ca ti se pare ca nu exista alta solutii. solutii exista, intotdeauna, dar evident, presupun sacrificii.. fie ca e vb e partea financiara, sau ca trebuie sa-l muti pe dani la soacra si sa-l vedeti doar in week-end, sau sa te risti cu alta bona, despre care tot vei afla la un moment dat ceva ce nu-ti convine...
offf, sper din tot sufletul sa gasiti o rezolvare din care cel castigat sa iasa dani!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
bre, am si io o problema.. total ne-legata de nimic din ce se discuta, evident... trecand peste faptul ca ma enerveaza la culme reclamele miscatoare de pe pagina, ca-mi tot fug ochii-n stanga si-n dreapta cand incerc sa citesc postarile (desi tind sa cred ca asta-i o problema personala, care tine de capul din dotare..), iaca ca-n balansul lor continuu imi cazura peste reclama asta din dreapta sus, cu andreea marin banica, unicef, chestii trestii... intentie buna, frumoasa, laudabila, etc, nu asta e problema.. poate ma lamuriti si pe mine, daca aveti privirea mai agera, in calitate de ce anume este ea acolo?? ambasador al..ce???? ca io n-am mai auzit de cuvantul ala si nici nu stiu ce inseamna... in fine, ma mai uit o data, poate pricep... daca rezist, si nu-i dau una-n cap lu' nenea monitoru' :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
ete..scartz.. acu'-mi apar numa' reclame la nestle junior, danonino si nush ce child life bla bla... in fine, daca n-o mai apare, asta e, probabil o sa ma foiesc de vreo doua ori inainte sa ma culc la noapte :))
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
ete..scartz.. acu'-mi apar numa' reclame la nestle junior, danonino si nush ce child life bla bla... in fine, daca n-o mai apare, asta e, probabil o sa ma foiesc de vreo doua ori inainte sa ma culc la noapte :))
am cautat de mi-au sarit ochii si nu am vazut-o pe madam marin-banica :))... noroc ca ai bagat postarea asta, ca mai un pic si ziceam ca-s chioara rau, cu toate lentilele de contact din dotare
flore26 spune:
Fetelor, ori sunt eu de pe alta lume, ori cum naiba exista bone care sa se comporte asa??? Nu mi/am imaginat vreodata ca ar putea cineva sa se comporte asa cu un copil...in fond de ce naiba s/a angajat daca nu face fata, si nu se poate stapani??? Doamne!!!! De cand am citit ce a scris LAURA, ma gandesc numai la asta, si la cat de mari sunt copiii nostri, si la cat de puternic e instinctul matern. LAURA pentru ca femeia asta inca mai exista...adica, nu stiu daca eu ma puteam stapani, cred ca mergeam peste ea acasa...cat despre Nicu, nici nu vreau sa/mi imaginez...eu as incerca la o cresa, in nici un caz nu as mai apela la madam...Te pup si multa, multa putere...
Eu am niste nervi...am umblat ieri de bezmetica dupa papuci...nr 20 sunt MARIIII, nr 19, depinde de pantof, dar de cele mai multe ori nu intra...sa mor nu alta...am luat o pereche, mai sport, decupati in parti foarte putin, frumosi, 130 Ron...vroiam o pereche si pentru rochita, astia fiind cam sport, dar genul de pantofi frumosi, pentru rochita, 20 sunt mari de tot, iar in 19 nu intra , sunt buni ca lungime, dar sunt ingusti... Si acum apare PITICUL: MAI ARE VREUN FULGULET MARIMEA 19 LA PICIOR?Fug la joaca...e sambata seara, asa ca suntem singure...Va pup12+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by a_deju
intr-o oarecare masura, a bunului simt sa zicem, tii cont de faptul ca terta persoana e si ea om, cu personalitatea proprie, ca poa' sa aiba o zi mai proasta, si daca la ziua asta nasoala pui mot si-un copil marait, se poate ca rezultatul sa fie ce ai ascultat tu pe caseta... poate cel mai cinstit pt toate partile ar fi sa o pui sa asculte, sa-ti explice pe cat se poate explica si sa vedeti ce se poate face pe mai departe. nu te agata de ea doar pt ca ti se pare ca nu exista alta solutii.
Si eu as marsa pe tonul mai ponderat a lu a_deju.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by flore26
MAI ARE VREUN FULGULET MARIMEA 19 LA PICIOR?
conu are 20.
P.S. chiar daca is o tzara mai mari, i-as lua 20 si nu 19 (adica sa nu-i fie fix-fix pantoful)
a_deju spune:
ha.. si noi tot la cumparat de papucari de vara am fost in seara asta :) o fi ceva in aer (in afara de cele douajsasi di gradi) :))
flore, nu inteleg piticul... adica iti faci probleme ca are piciorul prea mic, sau..?? eu nu mi-as face :) n-o sa umble de nauca pe la toate magazinele din oras sa-si caute pantofari marimea 41 cand o sa fie nasa de botez motanul poarta 24, daca te ajuta la ceva :))) bine, dar tre' sa tii cont si de faptul ca vreo 88 cm inaltime tot are, si 19 la picior cred ca avea din burta :))) gandindu-ma mai bine, nu cred ca te-am ajutat prea mult la piticu' tau, huh?? :)) hai te pup, si fii serioasa, alessuca o sa fie o gagica cul, cu o botina, din cea mai fina...tra la la
ruxandra_sb spune:
Ah, am uitat: azi am fost la tara unde conu si-a revazut iubirile.. si le fugarea prin curte. Tb s-avem grija sa nu-l atace cocosul.. era unul mai nabadaios.
Si noua achizitie luata de tati, un hopa-mitica gonflabil mai mare ca el, are mare succes.. e asa nedumerit de ce nu se darama mnealui daca il impinge. Si de fapt fuse gandit pt Matei sa se boxeze..
.. si m-am mai amorezat de o anume casa noua a unui anume dulce si blond .. chiar ca ditamai hectaru.. si avea asa un aer special.. si cu atatea jucarii.. si... Mi-a facut o poooofta; ca tot eram eu lesinata dupa apartamente noi, spatioase si aerisite..