MONTIGNAC: ce am mancat azi (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

AM incheiat seara cu brio..adica cuminte cu gris cu lapte degresat si capsuni (in el) si fructoza.

Maine sper sa nu uit sa ma cantaresc inainte de a pleca la servici ca sunt de dimineata.

O seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

somn usor si sa visati frumosssss cu cantarul ca va va arata mega slabeeeeee ... si pe mine si pe mineeee , macar la vreo 65 kg

sunt intr-o pasa proasta , parca nu se mai vede ca am slabit , salbesc asa de greuuuu , las ca-mi trece pana maine dimineataaaaaaaaaaaaaa

va pup pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut! salut! vad ca deschid eu balul:
93,9 kg
deci minus 3.1 kg fata de inceputul curei, minus 2.2kg fata de saptamina trecuta

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

super anca , felicitarile mele

eu stagnare , defapt sunt 74.9, da pentru 100 gr nu are sens sa modific in tabel

haideti la raport feteleeeeee

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

ntzz, ntzzz...Andani la mine lasa-ma cum sunt...ca m-am tinut de prostii din diverse motive.
Ieri aveam 14 ani de cand sunt impreuna cu sotul meu (nu de casatorie) si am fugit de acasa si ...asta e..s-a meritat. Urmare dimineata la cantar s-a vazut.
Si apoi parca m-am resemnat cu cele 64..si parca nu mai sunt asa nemultumita si nu mai am curaj sa fiu cuminte. Ma tot gandesc ca inainte de sarcina tot cu kg astea ma luptam. Si poate asta o fi greutatea mea ideala si degeaba ma tot chinui??? Mananc monti dar zilnic scap la cate ceva dulce ca altfel simt ca ma lesin. Hmm nu stiu ce sa zic vine vara , merg la mare si se vad cei 2 colacei de pe burta...off...cum o dau tot nu-i bine.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Raportez si eu tot 200 g minus ca si saptamana trecuta. Uff, 77 ala nu-l vad deloc, sau cand rareori il vad, imi dau in petic.

Nu am vointa destula sa ma tin perfect de treaba.

Azi mi-am inceput ziua cu kiwi si iaurt cu wasa.

In rest sunt total dezorientata. Sper sa vad in fata ochilor un plafar sa-mi iau tarate ca sa-mi fac pizza . Daca nu...nu stiu deloc ce mananc azi, mai ales ca nu vreau sa gatesc ca incerc sa tin si eu post urmatoarele 2 zile.

Mergi la inceput

Andanii, te rugasem eu candva sa-mi modifici data de inceput a curei...nu e 20/01/2008 ci 15/03/2008....nu de alta dar ma deprima sa mad 3 luni de cura si nici 2 kg scazute.

Te roooogggg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Va pup!

Eu am fost ocu[pata: curatenie, curatenie, smotru, smotru. Nu vreti sa stiti. Ramana cu ce am in lista, pt ca nu stiu unde am pus cantarul, asa le-am ametit pe toate in casa....

De maine plec la mama si la mare. Ne vedem dupa 5 mai. Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua fete dragi!

Andanii-ma bucur ca ai revenit. Nu fii deprimata. Conteaza ca nu te-ai ingrasat. Pentru mine asta este foarte important. Incetul cu incetul ne ducem in jos.
Eu raportez stagnare. Poate saptamana viitoare voi sparge ghiata. Si eu abia astept sa ajung sub 80kg apoi sub 70 si poate chiar sub 60. Vom trai si vom vedea. Eu mi-am pus ca perioada de slabire - sa pot ajunge sub 70kg cam 3 ani. Asa ca pana una alta sunt in "super" grafic. Daca vrem sa slabim prea repede ne vom demoraliza la fel de repede.

Melany-ma bate si pe mine gandul de o pizza. Cand implineste fetita ta 5 ani? Eu la 6 ani am facut fetitei mele mari un tort in forma de papusa barbie, mai bine zis rochia papusii era torul cu pricina si tot de pe culinar luata reteta.
Nu mai scriu meniul de ieri pentru ca a fost cam haotic si total nemonti spre rusinea mea.

Fetele unde gasesc eu o reteta de drob MONTI sau macar o reteta de rulada de carne dar care sa fie monti?

Pupici si felicitari la toate fetele ambitioase!

Mergi la inceput

ralu draga drobul si rulada de carne daca nu pui faina in ele prin definitie sunt monti , ca doar contin carne, oua, ficat, frunze ... mai e ceva ce eu nu stiu , nu am facut niciodata dar ma gandesc ca asa se face nu???

ANDANII

kg mele

Mergi la inceput