MONTIGNAC: ce am mancat azi (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Ce ziceti voi daca fac o abatere, maine insa, adica: sa fac un fel de coca din faina integrala, sa pun pe fundul unei tavi si pe ea sa pun niste tofu, ardei, rosii si ceapa. Am chef de o pizza!

Cam cat de mare credeti ca e abaterea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

melany, daca ai chef de pizza poti sa iti faci linistita atata timp cat faci aluatul dintr-un amestec de faina integrala si tarate in proportii egale. cica amestecul asta permite sa faci aluaturi cu grasimi, asa ca mananci o pizza cat se poate de monti si nu faci nici o abatere. vezi ca pe culinar.ro sunt retete de tarte si de pizza.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

ola!
Ma bag si eu in lista ca poate asa daca ma vaz pe lista ma stimulez si mai slabesc:)
Am inceput dieta pe 19 martie cu 63,8Kg la 1.63m iar dupa o luna am ajuns la 58.5kg si de atunci..stagnez.Vreau sa ajung pe la 55-56KG si sa raman aici Ce-i drept recunosc am inceput sa mananc prostii adica ciorba de burta cu smantana care cre ca numai monti nu e......paste integrale cu carne:( macar bine ca nu m-am ingrasat.
Aseara am citit de pizza .....mamaaaaaaaaaaa am crezut ca mor de pofta !Trebuie sa fac si eu neaparat dupa ce-mi achizitionez tarate.Faina de soia e musai pt reteta?
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Va zic numai meniul de ieri:
md-fructe
p-oua fierte tare cu sunca de pui
c-brinza fagaras cu rosii

pt azi:
md-fructe
p-iaurt cu castravete si rosie
c-piept de pui cu brocoli si sos de smintina

mine e masuratoare!!!! sper sa iasa bine!!! daca nu, nu dati cu pietre!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor

Miniuta sa nu incerci sa faci prajitura pentru ai tai ca sigur te infigi in ea E super buna.
Multumesc pentru varianta MOnty.
Eu sigur am ceva la cap....toata ziua salivez la cratitele alora de pe culi.

In rest cumintzica....doar o muscatura mica aseara de prajitura ticaloasa.

Poate intram si noi cu idei de bunataturi pentru Pasti ,nu?

Andanii unde esti?Ma ingrijorezi....

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE + 2 kg

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Miniuta, merci de sfat, nu stiam chestia cu taratele.Adevarul e ca fara tofu, care trebuie sa vad ce grasimi are e o pizza vegetala. Nu am tarate in casa si acum nu mai am timp sa ma duc pana la plafar. Asa ca o las pe maine.

Aseara ar fi fost frumos daca nu ma porceam si mai mancam o portie de inghetata.
Raportez ca am stat pe loc asa ca...nu-i nimic.

Azi am in plan urmatoarele:
2 kiwi
cafea cu lapte degresat
2 triunghiuri branza topita, telemea, sunca curcan ,rosii si castravete

2 oua fierte
salata mare verde cu de toate

Cina, e o problema..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetele drqagi montignace imi cer mii de scuze ca am intrat asa la apa .... nu am reusit deloc sa intru pe net nici de la lucru si nici de acasa zilele astea ... sper ca ma iertati da ???

maine va astept la raport

felicitari celor care ati slabit

bun venit iube te notez in tabel si pe tine in curand
ciorba de burta cu samantana e monti , da sa nu o mananci cu paine
paste integrale cu carne nu prea sunt monti, fa-le cu legume si sunt super monti

sanse, ralu multam de griji

nu mai stiu ce sa mai scriu
daca faci melany coca cu jumi juma faina integrala si tarate poti pune si salam pe pizza .... si e superrrrrrr bunaaaaaa
sau o pot face numai cu faina integrala si pui pe ea legume si numai legumeeeee , de ce trebuie branza ?

va pup pe toate si va rog inca odata sa ma iertati pentru absenta nemotivata

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Andanii, pun si io niste tofu ca sa nu fie goala, goala. Ca altfel mananc paine cu rosii si ardei...sa arate a pizza.

Atentie ciorba de burta sa nu fie dreasa si cu un pic de faina pe langa oua otet, usturoi...poate o faci deja asa. Si eu o sa mananc ciorba de burta de Paste ca soacra s-a convins ca de miel nu e prea cautata..

Deci mai am o sansa pt maine pt vreo 200 g in jos...

Azi nu stiu ce am avut ca nu prea mi-a fost foame. Ma gandeam sa sar micul dejun, dar pana la urma l-am luat...acu sta pranzul in frigider si nu-mi vine sa-l mananc...

Vineri si sambata incerc sa tin post, nu stiu cu ce, dar o sa studiez azi. Daca il conving si pe consort...asta e alta problema.

Mergi la inceput

Ma pregatesc deja sa-i fac o surpriza fetitei mele care va implini in curand 5 ani si studiez tot felul de retete pe culinar de torturi cu pasta de zahar colorata pt efect.
Stie cineva cum se face pasta aia din care modelezi tot felul de minuni?...si unde se gasesc coloranti alimentari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Imi torn cenusa in cap!!!!!! Am fost la mall, ca afara e vint si nu am putut sa-mi plimb copilul decit acolo. si am rezistat eroic la pui KFC, McDonald's etc...insa nu m-a rabdat de la un caramel machiatto de la Starbucks...n-am mai baut o cafea cred ca de un an...ce buna a fost...sper sa nu se vada la cintareala de miine.
daca nu am dat jos, macar stiu de ce

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput