MONTIGNAC: ce am mancat azi (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Salut!
Ma primiti si pe mine?

Eu n-am chiar un regim fix de urmat, dar pana una alta ce incerc eu sa tin seamana cel mai mult cu Monti, plus ca am multe kg de dat jos.
Deci: 1,6m, aveam la sf lui ianuarie cand m-am apucat de regim 82 kg, acum am 72kg.
Nu mananc dulciuri (decat uneori din cele pt diabetici), NU cartofi prajiti (asta chiar n-am incalcat-o de cand m-am apucat de regim), rar de tot orez si paste. Paine in schimb mananc normal - asta ar fi 1 felie - maxim 2 odata cam la 2-3 zile, folosesc produsele de la Gerlinea si incerc sa nu mananc dupa 6 seara. Daca mi-e foame rau beau un iaurt degresat sau rontai cateva boabe de fistic.

Deocamdata a functionat, eram deja disperata la cat ajunsesem, dar aveam si un stil de mancare total dezordonat, cu muuuuulte dulciuri.
Incerc sa ajung la 65 kg pentru inceput, ideal ar fi apoi undeva la 57.

Si am prestat si eu niste pasca de Paste, ca era fabuloasa, norocul meu ca deja s-a terminat . Nu m-am ingrasat insa, pt ca altceva la masa n-am mancat. Si oricum nu ma cantaresc decat o data pe saptamana, ca sa nu ma demoralizez, mai ales ca am avut o perioada in care am stagnat.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna dimineata fetelor!

Sa nu uit, Andira, ce sunt produsele Gerlinea...eu nu am auzit de ele?

Desi ieri dimineata eram pusa pe treaba a fost ziua unei colege si am bagat niste pizza vegetala...si evident un tort super. Acasa nu am mai mancat eu decat un ou cu mustar...care de altfel imi venea inapoi pe gat peste 2 ore si mi-a dat niste gaze...dar raul a fost facut.

Azi nu am de gand s-o mai iau razna. Am fructe si numai fructe dimineata, iar la pranz merg la bufet si sigur gasesc ceva care sa fie conform.

Nu m-am cantarit dar sigur imi arata mai mult ca nu am scaun de vreo 3 zile (asa mi se intampla cand mananc dulce...si slava Domnului...a cam fost). Raportez ca pasca nu mai e, cu cozonacul nu ma omor iar din praji mai e un pic si o las sotului care o "arde" fara urmari.

Va pup si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Hai sa o ia pe rand sa nu uit sa zic ceva...
Zambilik La multi ani!!!!! Sa fii fericita, sanatoasa, iubita si sarbatoresti asa cum iti doresti tu.
Andira bine ai venit alaturi de noi. Felicitari pentru kg date deja jos si sa o tii tot asa.
Acuma despre mine...e joi??? nooo?? mama ce fel sunt cu gandurile..eu vroiam sa raportez azi.....o las pe maine atunci. NOi am revenit acasa si imi revin si eu cu dieta. La mama e tare greu ca tot imi aduce bunatati la nas. Oricum vroiam sa zic ca am cateva sute de grame in plus dar nu prea mult. Si am intrat si la perioada "roshie". Drept sa zic eu ma bucur ca s-au terminat si astea 3 zile...ca dupa doua sarbatori de Paste credeam ca am sa o iau de la cele 71 iar. Dar e de bine.
Pupici la fete.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua fetele!

Ieri nu am intrat pentru ca nu am avut chef sa scriu! Sorry!

Zambilik-LA MULTI ANI si sanatate multa!
Andira-bine ai venit printre noi.

Este cam liniste pe aici! Ieri am tinut monti aproape 100% , din cauza a 2 iaurturi normale cu fructe deci si cu zahar. Nu stiu ce am avut, dar aveam un chef de dulceeeeeeeeeee si atunci ca sa nu dau iama in ciocolata fetelor am mancat iaurt.

Meniul meu de ieri in afara pacatoaselor de iaurturi:

dim-2 felii cu paine wasa si gem cu fructoza +cana de lapte0%
pranz: grau fiert cu sos de rosii
seara: rulada de carne à la Montignac cu sos tomat si ceapa verde.
Seara tarziu 2 pahare de suc de portocale fara zahar!
Cam asta...

Maine este raportul si tare imi este ca nu am ce raporta. Nu m-am urcat pe cantar deloc dupa Pasti si sper sa nu am vreo surpriza neplacuta.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

unde sunteti fetelor!

In concediu? Si la noi este mai maine liber dar 2-ul nu este.

La noi in schimb este liber de pe 7 pe 12. Se face punte. Hai ca nu va mai plictisesc. Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Eu sint pe aici....
Cumintica si azi dar tot nu o sa am ce raporta....Mai am pana ajung la greutatea din tabel

Azi am papat:

md:omleta cu branza si rosii
p:2 fripturele mici si salata de castraveti(cam multa-un castron)
c:mai nimic -m-am indopat cu salata la prinz

Maine merge la padure si sper ca nu o sa am cu ce sa ma prostesc......

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE + 2 kg

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambilik spune:

Multumesc de urari, fetelor!
Azi n-am rezistat si m-am urcat pe cantar. Surpriza! N-am pus nici un gram!!! Cum se poate? Nu stiu ce se intampla, dar oricum nu abandonez monti, mananc conform de azi, ca mai am de dat jos destule kg si stilul asta ma ajuta sa-mi rezolv si unele probleme de sanatate.
Cine stie cum se pot manca semintele de in? Ca atare, cu fulgi sau se pun in vreo mancare?
Si eu de ce nu pot sa trimit PM?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Neata!

Declar sus si tare ca urmatoarele 2 luni vor fi stricte la mine!

De azi incepand gata cu joaca.

Eu serbez prin munca 1 Mai muncitoresc deci nu am cum sa mananc mici si sa beau bere...

Andanii, nu ne mai vizitezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!

Zambilik, LA MULTI ANI!!!!. scuze de intirziere!!!

Andira, bine ai venit printre noi!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Nu raporteaza nimeni nimic? tot eu prima, ca saptamina trecuta?

Asa, deci, cu toata groaza ne-am urcat suncile pe cintar de dimineata: avem de raportat 92,9 kg. deci minus 1kg.

sint multumita. credeam ca m-am ingrasat, ca am mai calcat pe alaturi cu sarbatorile astea. s-a vazut totusi ca nu am mincat piine deloc.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput