MONTIGNAC: ce am mancat azi (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Andanii, nu te mai stresa..

Cred ca toate suntem tentate, ca altfel nu am activa pe forumul asta.
Si eu am mancat absolut conform: cas, castraveti, ardei gras, oua, drob (fara orez) , friptura de pui...darrrr am bagat un cinzano, un pahar de vin, 1/2 felie cozonac, praji cu foi,pasca, capsuni...asta ieri.Nu am mai mancat in schimb pana azi (de ieri de la 17).

Azi cu colegii la servici:oua, drob, crema de branza cu ardei, COZONAC mai mult ca ieri...

Deci, nu va stresati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua fete dragi!

Andanii-am hotarat ca nu vom fi suparate daca mai bagam si noi boticul printre "interzise", da? Hai sa nu ne stresam. Nu este un foc daca nu ne-am frustrat. Este important sa nu o tinem toata saptamana asa. Eu zic ca nu o sa se vada la cantar (la tine). Pana la Craciun nu mai vedem noi chestii d-astea. Pana atunci mai sunt 8 luni bune in care putem sa pierdem o gramada de kg. Eu ma bucur ca nu am stat si m-am uitat cum altii mancau. Am altfel moralul. Capul sus. Pupici multi.
Eu am mancat mult cantitativ. Nici nu m-am urcat pe cantar si pana joi nu ma urc. Azi dimineata am baut doar o cana cu lapte si atat, pentru ca m-am sculat cu burta plina.

Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Deci nu sunt singura "pacatoasa". Eu nu am rezistat deloc sarmalelor (nu mai manacasem din 2007), cozonacului, pandispanului ...in rest am fost conforma... Binenteles ca ma mustra constiinta si ma simt exact cum zicea Andani... Mi-e frica sa ma gandesc la cantar. Mine ajung acasa si ma urc pe el..

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut si de la mine! nici eu nu am mincat conform suta la suta. am "calcat pe alaturi" cu citeva felii de cozonac si de chec. plus un pahar de vin.
vedem joi cum stam./ pina atunci incerc sa nu ma stresez prea tare, ca de miine s-a terminat. mi-am satisfacut poftele si ne intoarcem la cura si la impins caruciorul 3-4 ore pe zi 9numai vremea sa tina cu mine!)

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

aaaa, deci voi ati fost chiar ok!

pai noi ne 'laudam' cu ne-conformism total

of si ce?! asta e! aveam frigiderul plin cu bunatati aduse de mama si de soacra. ca deh, stiu ele ca suntem la dieta (si eu si sotul) si ca nu gatesc nimic
asa ca acum bagam la greu sa se goleasca oalele!

nu am sa sufar din asta desi am pus cred vreo 2kg. stiu ca le dau jos in 2 saptamani de cumintenie drastica.

hai fetele, fruntea sus, sunt doar 2 ocazii pe an in care o comitem asa serios... uite, de maine ne intoarcem la monti!
hai sa tinem 2 saptamani mai stricte. atentie maxima la combinatii si reduceti un pic la cantitati si veti vedea ca redresam balanta! va promit!!! hai, cine se baga?!

eu raportez maine greutatea, sunt curioasa cate kg am pus mancand fara restrictii.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Eu sunt pe pozitii deja Diana. Ca dovada consum niste ananas si am la mine iaurt diet cu wasa. Acasa daca nu deschid capacul la cutia cu praji e perfect. Sper sa vad aceiasi greutate saptamana asta.
Hai ca ne revenim noi.

Va pup si o zi senina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Si eu sint la datorie ...

Am fost destul de cuminte.Am gustat si eu 2-3 guri de tarta ,am papat cam multe migdale (crude) si cam atit.
Stagnez in continuare .

Andanii fruntea sus! Reincepem lupta!

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE + 2 kg

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neatza si Hristos a Inviat!

Eu raportez ca n-am fost cuminte, am mancat de toate. Sa ma laud, mi-a iesit o pasca EXTRAORDINARA. S-au batut toti pe ea, inclusiv eu. Totusi, am mancat putin. Nu am spart frigiderul ca sa zic asa.
Azi m-am urcat pe cantar si vad ca ma mentin. E bine ca nu m-am ingrasat. Azi sunt din nou cuminte.
Am facut 30 de minute de bicicleta si acum, imi fac o clatita din fulgi de ovaz pe care o mananc cu gem dietetic si cu lapte.
Sa vedem ce mananc la pranz.

Va pup si spor la treaba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Azi m-am urcat si eu pe cintar. nu am pus nimic fata de ziua de simbata. insa nici nu am dat jos. aveam impresia ca m-am ingrasat cel putin un kg la cit am mincat, insa sotul zice ca mi se pare numai ca am mincat prea mult, ca el nu a observat. e un dragutz, nu?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambilik spune:

Hristos a inviat!
In sfarsit am timp sa ma dau cu calculatorul. Am fost si eu destul de cuminte, in afara de cateva prajituri si un pahar de vin am mancat conform. De urcat pe cantar, nu cred ca are rost, ca sunt in perioada "aceea" a lunii cand pun pe mine cateva sute de grame. Asa ca nu stiu daca e de la prajituri sau de la celalat motiv. Sapt. asta cred ca raportez tot stagnare si de-abia sapt viitoare vad ce se mai intampla.
Azi nu pot sa fiu conforma, e ziua mea si ...
Da' de maine, fulgi, iaurt dietetic, fructe, salate si le vin eu de hac kg astora care nu se dau jos de pe mine. Ca nu ma las!
Va pup, fetelor, si va doresc numai bine! Sunt cu monti chiar daca nu scriu asa de des pe forum, dar va citesc si ma bucur ca sunteti aici!

Mergi la inceput