MONTIGNAC: ce am mancat azi (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Salut fetelor si Hristos a inviat ,
N-am mai intrat de multisor fiindca, mai mare rusinea, am intrat intr-o semi pauza cu Monti. Adica, am tinut cont de principiile generale dar n-am mai fost atenta la ce mananc...
Nu raportez nimic pentru ca intru intr-o mica pauza pana imi vine mintea la cap.
In prima faza cred ca bag o cura de detoxifiere, ca am mancat cam gras in ultima vreme si apoi o iau incetisor de la capat, cu Monti.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

iubitele, m-am dat mare degeaba! am zis ca 'de maine' monti strict... dar am uitat de 1 mai!!!

si va salut acum cu o bere in mana si astept sa vina baietii cu gratarele

nu ma condamnati, va rog! sunt 4 ani de cand nu am mai iesit singuri, sa ne relaxam cu prietenii. azi sarbatorim. ce?? libertatea!!! asa ca mancam mici si gratare si salate si bem bere si vin. macar ma abtin de la dulciuri si fainoase de orice fel.

maine aducem si copiii cu noi, si gata cu relaxarea manca-i-ar mama ca deja mi-e dor de ei! dar serios acuma, m-am urcat pe cantar si zilele de Paste, alea fara pic de restrictie m-au costat fix 2kg PLUS.

suntem acum la Sovata, la o cabana. asa ca nu prea pot controla meniul cum as vrea. de luni suntem acasa si ne punem pe treaba! promit sa va imping de la spate!!!

you all! mini-vacanta placuta!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ieri am fost plecata din oras , si azi suparata nici nu am aprins calc pana acuma
nu am ce raporta , decat o mare crestere , de care sper sa ma scap pana joia viitoare
sunt super necajita , am crezut ca mi-a cazut tavanul pe cap azi dimineata cand am vazut 77 pe cantar ........... sunt si cu rusii pe cap , plus ca trei zile am fost constipata de am zis ca nasc azi dimineataa , groaznic ma simt
va las ca va incarc negativ
va pup pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna dimineata fete suparici.

Hai nu va mai pleostiti...asta e, trecem cu bine si peste asta. Acum sa zicem si noi ca bucataria romaneasca e de vina pt datul dietei peste cap. Daca nu s-ar face dulciuri specifice, gen cozonaci, pasca...ar fi mult mai usor.

Andanii, nu mai fi suparata. Eu nu m-am urcat pe cantar ca sa nu ma sperii. Kg astea puse asa se duc repede. Asta ti-o spun din proprie experienta.

Hai sa va zic cu ce m-am hranit ieri:
dimineata: kefir, 2 oua fierte si niste branza de tara
pranz(pe la ora 17...ca am dormit cand am venit de la servici):muschi file la cuptor cu dovlecei la cuptor
gustare: alune de pamant nu prea multe
cina:cereale fitness goale (care nu sunt chiar Monti...dar am evitat cu succes pe alea cu scortisoara

Si mai puneti si o felie mai subtire de cozonac! (gata cu el...)

Fetele, sarim cu raportul saptamana asta ca sa nu ne amaram sufletul...cine e de acord?

Andanii...constipatia e in floare...eu nici macar nu am senzatia aia......dar nici nu am mancat kiwi dis de dimineata.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua fete dragi!

Vad ca doar anca a slabit! Felicitari!
Eu am fix 1 kg in plus. Imi vine sa-mi dau cu ceva in cap. Asta este....O voi lua de la capat si gata. Nu stiu de ce dar ma atrag toate mancarurile interzise. Cumva trebuie sa ma motivez. Asta este. Scuze, dar nici eu nu am avut chef de scris...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eu dupa doua Paste ca am numai 65,8 cu tot cu rushii pe cap sunt supermultumita. In conditiile in care abateri am avuuut. Nici macar nu-mi mai fac sange rau din asta.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Hai ma nu mai fiti triste. Ce naiba...
Eu ma crizez, o iau pas cu pas si ajung tot acolo. Nu are rost sa ne batem capul.

Hai, capul sus si mergem inainte. Daca am fi toate cuminti s-ar inchide subiectul,nu?
Asa ne mai prostim si noi din cand in cand ca sa avem cu ce ne umple timpul...cu ganduri de dieta stricta.

Azi ma duc la piata ca nu mai am verdeturi deloc. Nu stiu inca ce fac pt mine de mancare, pt restul familiei (sot si mama care nu se simte bine si e la noi...) am in plan lasagna.

Parca as manca si eu ceva gen musaca, dar cu vinete sau dovlecei in loc de cartofi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Mai fetelor, nu fiti triste. au fost sarbatorile, ne-a fost greu la toate sa ne abtinem. eu am slabit pt ca sint la inceputul curei si am muuuuulte kg de dat jos. la voi e mai greu pt ca deja sinteti aproape de greutatea normala.

Hai sa promitem sa fim cuminti de acum inainte.
Uite, meniul de azi:

dimineata - doua mere
la prinz - cas proaspat de oaie si parizer de porc
cina - 2 oua fierte (ca mi-au mai ramas de la pasti...)

intre ele, citeva bucatele de cioco neagra.

Aaaa, si pt constipatie: ceai verde seara, inainte de culcare. se gaseste la farmacii un ceai verde chinezesc, antiadipos, care are efect super in dimineata urmatoare. eu l-am folosit si in cura trecuta, pina am ramas insarcinata si nu am avut nici un fel de probleme.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu pe aici ... m-am cantarit ieri dimineata si aveam fix cat aveam la inceput, ca si cum n-as fi slabit deloc. Asta e, o iau de la capat. Numai ca iar iau antibiotic si am mancat deja azi doua banane ca sa nu ma doara stomacul. Nu ma mai cantaresc deloc pana joia viitoare, sa vad cum ma prezint atunci. Azi am ciugulit si cateva patratele de cioco alba, m-a servit cineva si "m-am bagat"!
Azi dupa amiaza am in plan niste dovlecei cu alata si carnita la cuptor (asta daca am sa pot manca carnita ca ma doare tare maseaua). Pentru wk mai vedem. Mi-am luat niste praz, sa vad ce pot sa fac din el.
Wk placut va doresc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca.b

Mai fetelor, nu fiti triste. au fost sarbatorile, ne-a fost greu la toate sa ne abtinem. eu am slabit pt ca sint la inceputul curei si am muuuuulte kg de dat jos. la voi e mai greu pt ca deja sinteti aproape de greutatea normala.

Hai sa promitem sa fim cuminti de acum inainte.
Uite, meniul de azi:

dimineata - doua mere
la prinz - cas proaspat de oaie si parizer de porc
cina - 2 oua fierte (ca mi-au mai ramas de la pasti...)

intre ele, citeva bucatele de cioco neagra.

Aaaa, si pt constipatie: ceai verde seara, inainte de culcare. se gaseste la farmacii un ceai verde chinezesc, antiadipos, care are efect super in dimineata urmatoare. eu l-am folosit si in cura trecuta, pina am ramas insarcinata si nu am avut nici un fel de probleme.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Ceaiul ala la mine a mers vreo 3 zile...acum cativa ani...intre timp m-am si operat din cauza problemelor alea..
In principiu daca mananc ce trebuie, destule fibre nu mai am probleme. Dar daca se combina mancarea aiurea cu o saptamana de dimineata la servici...prapad...pt ca prefer sa dorm pana in ultima clipa decat sa stau acasa sa-mi beau cafeaua si sa merg la toaleta..

Hai sa va zic ce am mancat azi:
-dimineata:cereale cu lapte
-pranz: 2 cremwusti cu o salata mare...pe urma m-am apucat de gatit
-seara:2 rosioare cu cascaval si vreo 4 feliute de salam uscat
-gustari:alune de pamant si un shake cu capsuni facut de mine.

Ok?

Hai ca ne vedem maine...noapte buna!

Mergi la inceput