MONTIGNAC: ce am mancat azi (99)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
melany72 spune:
Buna ziua!
Unde umblati mai fetelor...ca afara e cam nasol de umblat?!
Hai, nu v-a trecut supararea?
Eu azi am fost in misiune de cautat tricou galben pt copil, asa a fost comanda...am trecut pe la plafar si mi-am luat faina de soia si tarate ca poate maine fac si eu o painica.
Sa va zic ce am mancat azi:
-2 kiwi
-iaurt cu wasa
-guacamole cu o abatere , adica mancat cu tortilla chips (de porumb)
-supa crema de legume conforme
-varza noua calita cu un carnat si jumatate (bun, bun facut pe gratar)
Diseara cred ca o sa mananc numai niste cascaval afumat cu rosii si capsuni.
Va astept cu vesti!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andira spune:
Melany, Ele, Ralu, Anca.b - multumesc!
Melany - uite aici gerlinea.ro, gasesti toate info. Eu mananc dimineata 1 baton sau 2, cu iaurt de baut degresat de la Zuzu, si-mi tine de foame pana pe la pranz. Daca as avea destula vointa, ar trebui sa fac asa si la masa de seara, numai ca ma mai plictisesc si o mai iau pe langa...
Azi n-am avut de lucru si mi-am luat o ciocolata de-aia cu fructoza, pt diabetici, astea sunt singurele dulciuri pe care mi le permit, si binenteles ca n-am putut sa ma opresc pana n-am mancat 3 liniute... :((
Acum am mancat putina pizza, home-made, si pana maine nu mai mananc decat iaurt degresat... am zis!
anca.b spune:
Salut si de la mine pe ziua de azi.
la meniul de ieri am mai adaugat o portocala seara si un pumn de stafide.
azi:
md-2 kiwi si o portocala
p-friptura de porc cu o feliuta de cas proaspat
g-un pumn de strafide
c-iaurt degresat
+doi litri de apa, cioco neagra si ceaiul verde...
la "meniu" se mai adauga cite 2-3 ore de impins caruciorul pe zi.
incep sa prind un pic de curaj, ca vad ca se tooot duc citeva sute grame in fiecare zi...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
melany72 spune:
Hello fetili.
Dap, chiar am mancat ce mi-am propus azi...
Anca, azi ai impins prin ploaia asta?...sau la voi nu a dat cu norisori? Ma bucur de vestile bune care le dai, poate se mai trezeste lumea din amorteala...
Eu nu ma cantaresc deloc pana miercuri, nu de alta dar poate vad si eu aceiasi greutate macar.
A facut cineva clatite cu faina de soia?...sa-mi zica cum si mie, ca am pofta de clatite dar sa le umplu cu compozitie de ciuperci...
Daca nu ...o sa raman la clasicele clatite integrale cu dulecata.
Noapte bunaaaaaaaaaaaaa..
anca.b spune:
Melany, la noi nu a plouat. a fost insa un vint!!!! imi sufla caruciorul din mina. in rest soare si cald. pt miine se anunta ploi, asa ca tati scapa iar de plimbare. Clatite cu faina de soia nu am facut. In cura trecuta am facut cu faina normala, cind mi-a fost pofta. oricum nu e o cantitate mare. acum mi-am luat faina integrala si daca ma apuca, o sa fac...insa cu brinzica de vaci sau cu urda.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
nu sunt suparata , da am mancat cam nemonti zilele astea , combinatii aiurea nici nu va spun
maine o sa merg acasa si luni ma cantaresc
cred ca o sa lesin
dar de luni cuminte foc .... pana la 1 iulie sa ajung la 70 , tinta mea din tabel greu ajung la ea doamne doamne
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
melany
clatite cu faina de soia mie nu-mi prea plac la gust, da am facut du faina de naut si sunt faine, trebe praijite mai groase ca se rup , adica pusa mai multa zeama dinaia la prqjit .... pun faina de naut sau soia, galbenus de ou ( fara albus atentie da?) lapte gras 1.5% (adica nu 0.1%), sare si atat, se prajesc si se mananca cu grasimi , branza telemea, salam , super sunt sa stii
da sa stii ca si clatitele cu faina integrala poti sa le mananci cu chestie facuta cu ceapa , ciuperci , ca si la pastele integrale fara grasimi si sunt superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pofta-ti doresc
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sanse/sanse.jpg)
sanse spune:
Buna fetele
Azi toata ziua am gatit....sarmale,cozonac Mi-am facut si eu cateva sarmale monty-doar cu ceapa si ciupeci iar din cozonac nici nu am gustat
Clatite eu am mai facut si cu fulgi de ovaz si ies bune dar ma cam baloneaza .
Andanitzo ce tot faci?Nu ti-ai revenit?
De luni la treaba
Inuta tu ca mai faci mama?Bebelul ce face?
Minita,Acusor,Latrishi,Crisstinuta,Valentina si restul fetelor,unde sinteti?
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE + 2 kg
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirelou/Mirelou.jpg)
Mirelou spune:
Pauza s-a terminat (m-a tinut 3 zile!) toti copiii la raport. Abia astept sa vina joi, sa raportez, chit ca nu am ce, dar macar ma simt motivata si stimulata. Mai mult, l-am convins si pe sot sa se apuce de Monti ca se plangea din motive de crestere a burtii
si drept sa spun e mult mai relaxant sa tinem Monti amandoi. Mi-am dat seama ca, mai mult decat sa slabesc, imi doresc sa ma simt bine in pielea mea si slabitul vine de la sine...
Va pup cu drag montignacele mele dragi
melany72 spune:
Neata,
Mie ieri nu mi-a mers site-ul..asa ca zic azi ce am mancat ieri:
-2 kiwi-clatite integrale cu dulceata....o sa incerc sa fac si cu faina daca v-am auzit sa vad cum ies..
-sunca pui, cascaval, castravete, ridiche, ardei
-cod acoperit cu cascaval pe pat de ceapa si rosii
-1/2 cartof dupa o reteta de a soacra-mi...de la Jamie Oliver(abatere zic eu mica..)
-si abaterea de 2 linguri struguri in halat (care daca nu erau cu zahar era ok) cu o lingura de inghetata
-un carnat la gratar , ou fiert si multa salata verde
Am fost la pranz la soacra-mea si asa s-a lasat cu abaterile de mai sus.
Azi am un curs la servici asa ca nu stiu cand mananc...va pup ne vedem dupa.