Nou stil de viatza (202)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, colega cu analele.
edit: ascult maine melodia, chiar m-ai facut curioasa.

Anky, mai zi despre Mariah, mie nu-mi place fatza ei, dar imi place corpul, .

ma duc la somn, noapte buna.

cascand, intreb: Tumpi, Marilena, sunteti bine? Nu v-am vazut fetzele azi.

Anda, mananci saratele, ?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Am intrebat nemtzoaicele de la viata in germania, de nr mamicutei dulci, poate reusim macar sa ne auzim la telefon sa ne conversam oleaca in graiul dulce moldovenesc:)Meniu azi:MD: o salata de fructe dar am facut-o mai satioasa ca nu mincasem cu o zi inainte seara dupa sport: am pus felii de mar, para, babanana, strugure rosu, capsuni, 4 lg mari de musli si vreo mina dintr-un mix de diferite feluri de alune/nuci cu fructe uscate(rosinen si nu stiu ce mai erau pe acolo). Amestecul asta il iau de la aldi si chiar e reusit, plus ca e f proaspat, niciodata nu am luat cu un gust aiurea de stat in punga. Si 150gr iaurt bio 1.5%.P: o salata mare cu amestecuri de salata, am avut chef indeosebi de rucola, am pus si citeva felii de mozzarella 9% grasime ca imi era pofta, cu piept de curcan picant la gratar si o lingura de sos mexican. A fost f bun!C: am sarit-O ca nu m-a lasat pofta de pop corn si am mincat vreo 50-60gr( o punga pt microunde are 100gr, am cintarit) si o bere mica rece(eftimie m-am gindit la tine) O sa mai rod un morcov si o bucata de castravete si la somn.De citeva zile is fixata pe curry si legume in stil mexican. Inainte de asta am fost focusata pe stil grecesc, cu salate de gen si tzatziki, multa lamiie si ceva ulei de masline.Vad cit ma mai tine mexican feaver si o dau pe stil arabesc, ca m-a inspirat Sabina cu Taboulie. Merg pe la raionul cu chestii arabesti si vad ce mai gasesc si mai ales ce pot face si eu acasa. Cu un sos un condiment, mai schimb gustul la mincare chiar daca ea ramine in baza aceeasi. O sa-mi iau oaie si sa vad cum o condimentez in stil arabesc.Maryah zicea acolo ca minca 5 mese pe zi, intre 1000-1500kcal in total si ca a mincat o mincare sanatoasa. Si cum zicea Anky nu combina carbohidratii cu proteinele. Monti parca zicea de combinatia carb-grasimi/ zahar. Eu pe asta o evitam, macar incercam.Miine am iesire cu fetele, prima petrecere intr-o disco de la plaja pe anul asta, e un fel de deschidere simbolica a sezonului de baie, se tine de f multi ani. Inainte mergem si la cinema, posibil s anu mai apar prin zona, doar de am vesti de la mamica dulce.O seara buna:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Intre timp am facut si o mincarica de fasole boabe cu carne de porc iar al meu sot si-a gasit iar la ora asta sa baloteze,cica miroase asa bine si i s-a facut pofta.
Daca ajung eu sa slabesc 6 kile in 8 luni ar fi perfect,sper..
Carmen,mie imi place Maryah privita in ansamblu si imi place mult cum cinta,imi place si fata,de ce nu..daca ar fi sa ma iau doar dupa fetele unor oameni...ma faci sa rid ,ha,ha..
Delia,si mie imi place piesa lu Britney,sper sa revina in topuri,are talent,are voce buna,pacat de toata povestea prin care a trecut.
Vikinga,mi-ai facut pofta cu mincarurile arabesti,vreau si io ceva in stil libanez.
Distractie placuta miine!
Anda,are dreptate Carina,de ce o incurci .E o dulce si seamana mult cu tine.
Diana,sa iti fie de bine berica.
Eu azi am baut cola o,mi se facu pofta.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza frumoaselor.Imi beau cafelutza si am intrat bineinteles pe forum sa va urez un sf de saptamana frumos alaturi de cei dragi.Ieri am vizitat scoala unde o sa mearga Delia,am primit programare la inceputul lunii viitoare pt testare,sa vedem daca o accepta acolo.Acum ma pregatesc pt munca si am un chef... Mi-a fost asa mila de piticutza ca am trezit-o iar la 5 sa o lase sotzul la bunici,a plans dragutza dupa mine,dar...ajunge acolo si sper sa mai poata sa adoarma putin.
Va trimit cate un pupic dulce la fiecare.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata va zic si eu! Si un week-end cat mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata, un croissant si o cafea va ofer si fug sa citesc din urma.
Weekend placut va doresc si insorit, ca la noi e cu ploaie.
Revin...

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza. Un ceai verde si-o , fiecare sa-si aleaga.

Anky, hai mai, barfeam si io putin...

Laura, matinala, matinala. Cum te simti?

Ioana, ce fata mare ai! Tinem pumnii ca Delia sa intre la scoala la care doriti.

n-am niciun program stabilit pe azi, stiu doar ca ma asteapta un pui de umplut. Cu bere alaturi, . In rest, prea multe necunoascute, va mai fi si o plimbare, ca se anunta vreme frumoasa, insorita. Si mai vedem...

week. frumos!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata! beau cu voi o cafelutza si apoi ne pregatim sa mergem pana la Metro si la Aldi!
La noi iar ploua, nu mai rezist, vreau primavara!!!

Ioana, ce mare e Delia, merge la scoala...servici usor tie!
Diana, m-ai distrat cu berea ta!
Eu ma gandesc ca mami dulce s-a mutat si nu are inca net in locuinta noua!!! sau nu stie in care carton e mouse-ul!

Ia ziceti voi fetelor care faceti spargel, ce sos faceti la el???
olandezelor, voi ce faceti? mie imi place tare mult sosul olandez dar are o gramada de calorii, am vazut insa ca a aparut si unul light, oare sa-l incerc? ma duc la metro si ma uit pe el daca il vad si daca il consider ok, il iau ca nu stiu alt sos si fara nu-mi place!

anky, sa stii ca fac si eu ardei umpluti saptamana viitoare ca de catava vreme ma gandesc la ei, si acum ca ai facut si tu salivez pe tastaura!!! cand plecati in ro, marti, miercuri?

Noi azi suntem invitati la ziua unui baietel, al nasilor nostri, dar va spun sincer ca asa n-am chef...imi vine sa-l trimit numai pe Marc!

Of, maine se anuntau 20 grade, si acum se uita barbatu-meu in internet si-mi zica ca maine e ploaie, furtuna cu fulgere si tunete

Carmen, trimite si la mine o raza de soare, ca voi aveti din plin!!!

va pup pe toate, ma duc sa mananc ceva si ne pregatim de plecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Sunt in zona v-am citit dar chiar nu stiu ce as putea sa zic.

Delia melodie e super.

Claudia sosul light se face numai cu apa si are acelasi gust ca cel care il prepari cu margarina.Mie imi place

Carmen vin si eu la pui.

Va doresc la toate un sfarsit de saptamana cat mai frumos si tot ce va doriti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Ioana, succes cu scoala pe care ati ales-o pentru cea mica.

Tlaura, cum te mai simti?

Tzunica, hai mai zi-ne 2 vorbe ca nu te-am vazut de mult pe aici.

Gusta, ce planuri ai pentru weekend-ul asta?

Carina, tot la munca si azi sau ti-ai luat liber?

Roxa iesi din ascunzatoare.

Mik, vacanta placuta!

Vikinga, imi place si mie foarte mult mincarea libaneza, tin minte ca am fost odata la un restaurant in Bangkok si atit mi-a placut hummus-ul si pita de la ei incit am cautat reteta pe net si mi-am facut si eu acasa. Delicios! Retete gasesti www.cooks.com/rec/doc/0,181,156161-235207,00.html" target="_blank">aici. Pofta buna!

Carmen, plimbare placuta!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput