Nou stil de viatza (202)
Raspunsuri - Pagina 16

Hopes spune:
Un oltean merge pentru prima data la oras si aude si el de SIDA.
Merge inapoi in sat si se duce la gardul vecinului si-l intreaba:
-Ma, vecine, tu ai SIDA?
Sta vecinu' nostru si se gandeste: daca-i spun ca AM, mi-a cere sa-i dau; daca-i spun ca N-AM, zice ca nu-s om gospodar:
Dupa ce se gandeste raspunde:
-Am, dar numa' putin mi-o ramas pe fund

Hopes spune:
si unu' mai sec
Doi ardeleni se intalnesc pe drum, iar unul ducea o vaca de lant.
Celalalt il intreaba:
- No, dara une duci vaca?
- Apai o duc la veterinar.
- D-apoi ce-o patit?, i-o intrat o piatra intre unghii?
- Nu!
- D-apoi, o muscat-o vreun sobolan?
- Nu, nu!
- No da de ce o duci la veterinar atunci?
- Pai daca ii a lui.

mephala30 spune:
Hopes,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,

louisea spune:
Ce comic a fost Iustin
Macar asculta atent ce-i povesteai, chiar daca nu a inteles el chiar tot
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

anky spune:
Fetelor especially pentru voi.
Carmen,haioasa de tot faza cu Iustin,e un scumpic.
Sa aveti o seara faina
Anca,mami de doi nazdravani

hcclara spune:
Salutare gagicile, ce faceti?
Carmen, Anda, acum sunt aici, cu voi, azi n-am dat toata ziua drumul la comp...am calcat azi dimineata 5 camasi fara nici un chef si cu viteza melcului, am intins rufe, facut mancare, mancat ca o vitzica dar de la ora 16 numai apa ca mi-am facut norma la mancare, dormit cu copii, apoi am fost la fotbal, iar acum ma destind cu voi aici putin!!!
Dulci copii vostri cu perlele lor...
Crys, nu mai tin S, mananc ce cred eu de cuviinta si cu masura...mai bag cateva abdomene, exercitii pt picioare, apropo anky, sa stii ca tare mi-a placut filmuletzul cu exercitii, eu fac, nu ft mult, insa fac!!!
Sabina, asa repede mergeti la mare? de fapt voi sunteti acolo la o aruncatura de bat...am vazut poze, ai niste copii tare dulci si tu arati tare bine, mie imi place cum iti sta mai plinutza putin la fata, in rest nu te-am vazut ca ne-ai pus o poza unde te-ai ascuns
Marilena, cum sunteti voi?
Ina, numai bine iti doresc in continuare!
Violeta, ce zice fratiorul mai mare, e fericit ca are un tovaras de joaca???cum sunt proaspata mamica si bebelul?
va pupicesc pe toate si va doresc un weekend placut!

Delidana spune:
Salutare dragelor,
V-am citit si azi dimineata dar n-am avut timp sa va raspund.
Mi-ati facut pofta cu patrunjelul in salata asa ca mi-am luat si eu azi si mi-am facut o salata mare la care am adaugat ridichi, ceapa verde, rosii, castravete.
De citeva zile maninc o salata mare seara cu ceva mic pe linga (o felie de piine neagra cu ceva sau 2 ciocanele) si ma simt mult mai bine, nu mai am senzatia de balonare pe care o aveam.
Maninc si mai multe fructe, mi s-a pus pata pe capsuni si pere. Vitamine, ce mai!
Anky, eu nu pot sa vad clipul postat de tine, imi apar doar comentariile.
Tzuni, te salut si mai trimit un sir de ginduri bune. Va pup pe toate 3.
Carmen, e tare Iustin. Si ca sa vezi ca nu numai cei mici spun "perle", odata la un curs profa vorbea de "analele universitatii x", la care o colega bufneste in ris si-mi spune: cum sa ma duc eu acasa si sa-i spun maica-mii ca am invatat de "anale"?
Violeta, cum il cheama pe nepotel?
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

anky spune:
Claudia,ma bucur sa aud ca iti prind bine exercitiile,astea se pot face usor acasa.
Delia,e despre Maryah Carey,tare mult imi place de ea si cum cinta dar si cum arata,mai ales acum.A slabit in 8 luni 10 kilograme si spune ca nu combina niciodata proteinele cu carbohidratii.
Merg sa imi termin ardeii umpluti.
Revin mai tirziu.
Anca,mami de doi nazdravani

Delidana spune:
He he, dragelor, v-ati culcat devreme azi.
Ma delectez ascultind noua www.youtube.com/watch?v=4DdCFczrodc" target="_blank">melodie a lui Britney Spears, mi se pare super! E numa' buna de-un workout.
Anky, 10 kg in 8 luni e chiar foarte bine, ma mir ca n-a urmat o dieta mai drastica sa scape de ele in mai putin timp. Bravo ei! Doar atita a facut ca sa slabeasca, n-a combinat alimentele?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

DianaR spune:
Sunteti puse pe glume si dansat! Bravo, imi place. Eu am baut o bericica (hic) si acu ma chinui sa nimeresc tastele. Cam dau rateuri la greu... Noroc ca inca mai vad ce scrie pe ecran.
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)