Nou stil de viatza (202)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Claudia eu la cel verde fac asa.Tot acolo gasesti si sos alb pt cel alb.Eu prefer sosurile facute in casa .
Si am niste spargel verde si vreau sa fac azi cu peste, mie imi place mai mult asta decat cel alb.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragele mele...nici nu stiu cu ce sa incep si ce sa va zic, decat ca mi-am facut un program absolut zapacitor si nu prea mai intru pe DC. M-am tot gandit daca vreau sa ies de pe lista, dar nu vreau, nu pot , ma suportati asa?

Sincer va spun ca merg la sala atat de constiincioasa incat merit sa-mi tineti locul ala acolo. Va jur, se si vede cu okiu liber, mi-am fortificat un pic corpul si faptul ca se vede ma motiveaza si mai tare! De slabit am slabit doar 1 kg, insa ma motiveaza ceea ce se vede. Sper sa ma tina.

De lipsit iar voi lipsi mult fiindca iar plec in delegatie si xcand ma intorc, anume Vinerea viitoare ma mai asteapta inca 2...

Va pup pe toate si sper sa revin in curand. Daca nu e prea tarziu, puteti sa puneti pe lista greutatea mea de 61 kg?
si pe curand!!!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata!

Anky, da, mi-a picat bine bericica! Si tie sa-ti fie de bine cola zero (dar nu mi-ai facut pofta, sic!)

Claudia, acu vad muuuult mai bine tastele. Nu inteleg ce era asa de dificil de nimerit aseara! Habar n-am sa gatesc sparanghelul. Chiar sunt curioasa, nu cred sa fi mancat vreodata.

Ioana, mult succes tinerei domnisoare!

Carmen, pofta buna si sa-ti pice bine berea!

Roxana, felicitari ptr mersul la sala! Tot respectul meu!

Azi mergem si noi la o Florina, pap tort bun cu martipan comandat special de la o cofertarie din Timisoara. Am stat 17 ani in Timisoara si nu stiam ce torturi bune fac, am venit in Arad ca sa gasesc pe la toate nuntile si botezurile si zilele de nastere torturi de la cofetaria minune din Timisoara.

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Roxa, felicitari pentru sport. Noi te iubim si daca postezi mai rar, .

Delia, multumesc. Pana una-alta, ne-am bagat la baie, cu totii.

Marilena, te primesc, cum sa nu? Suspect de tacuta esti in dimineatza asta.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Claudia:
Sos bechamel,aromat

1 lingurita unt
1 lingurita ulei de masline
1 catel de usturoi
lapte
sare
piper alb

Sos bechamel,aromat

Se pune uleiul,untul si catelul de usturoi(spalat,uscat si crestat) la prajit.Cīnd īncepe a se rumeni doar usor,se pune faina,se amesteca,iar dupa jumatate de minutel se adauga laptele si se amesteca bine.
Laptele se potriveste īn functie de cum vrei densitatea sosului..
Se sareaza si pipereaza,cu piper alb.

SAU

* 500 ml lapte
* 50 g unt
* 1 lingura de faina
* 2 galbenusuri
* sare
* piper
* nucsoara(fac.)

Se amesteca bine laptele rece cu galbenusurile,sare,piper,nucsoara(fac.)
Se pune untul la īncins.Se adauga faina,si se īnvīrte.Cīnd īncepe sa se umfle, se stinge cu laptele preparat īnainte,si amestecam bine.

Se condimenteaza cu piper si nucsoara. Dupa ce īncepe a fierbe,se īngroasa si trage 2-3 clocote scurte, se ia de pe foc,si se pastreaza acoperit.

Delia: la munca sunt
Anky: mersi de complimente si de exercitii. Incerc in seara asta sa vad cum merge. Vad ca si tu vrei sa ajungi la 52, asa-i?
Laura: o zi frumoasa si tie
Carmen: nu mananc saratele inca. Dar imi e o pofta de ele de mama mama.
Ma duc sa muncesc si revin mai incolo.


Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,te-am inteles ,chiar de asta mi s-a parut funny
Claudia,plecam marti daca toate merg bine.
Imi place si mie sparanghelul,noi il mincam invelit in sunca cu ou fiert si sos olandez,eventual cu un cartof fiert. Ne place si supa de sparanghel,yamii...
Anda, acum ca ai slabit suficient, ai putea sa faci doar body toning si sa lasi banda.
Tumpi,daaa...sparanghelul verde e tare bun cu peste.
Roxa,felicitari pentru sport.
Mi-am inceput ziua cu un shake de proteine,vad ca tine bine de foame,ma simt tare plina.
Ma duc sa spal niste haine si sa calc.
Weekend placut la toate.



Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Delia multumesc pt gandurile bune din fiecare zi! Tinand cont ca nu se stie cand vor re-porni legiuitorii adoptiile, cred ca o sa obosesti de atatea ganduri bune!

Dordia, felicitari, sa fie sanatos si norocos in viata!

Mephala, dar nu ne-ai spus pana la urma...ce fel de sana era? Ca Iustin avea dreptate! Mie imi va fi f greu sa-i fac Mariei educatia religioasa pt ca eu nu cred...

Va pup pe toate si revin azi.

Meniul de azi:

D: cafea cu zaharina si o cupa de ananas proaspat
P: carte de curcan fiarta + ghiveci de legume (vinete, dovlecei, ardei, mazare, fasole, porumb, castraveti, rosii, cartofi)
C: supra-crema de legume si un ou

Gusta, salutari de la Agigea!


Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:



P: carte de curcan fiarta + ghiveci de legume (vinete, dovlecei, ardei, mazare, fasole, porumb, castraveti, rosii, cartofi)



Tzuni mic si drag si scump si pisicos


Tzuni,ce bun maninci la prinz...doar cartea cu retete din carne de curcan,nu..??

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

anky, ce sa fac...sunt o intelectuala Io mananc "carte", nu carne...


Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

anky, ce sa fac...sunt o intelectuala Io mananc "carte", nu carne...


Tzuni mic si drag si scump si pisicos



Da,da..vad ca tii la silueta.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput