Nou stil de viatza (202)
Raspunsuri - Pagina 19

carina spune:
Si eu tot curcan, dar la gratar mananc. Parca ne-am vorbit.
So:
Dimineata: un baton de cereale fitness cu ciocolata, 2 felii de mar golden, cativa covrigei
Pranz: piept de curcan la gratar cu legume la gratar
Seara: scoici (inca ma gandesc cum sa le prepar)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Tzuni spune:
hai sa va spun si eu un banc simpatic:
Un cerb cu coarne multe se intalneste cu un cerb cu coaste multe.
Cum se saluta?
- Buna Cornele!
- Buna Costele!
Carina, gand la gand!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos

anky spune:
Carina,vad ca si tu esti axata azi mai mult pe proteine.Scoici...yammii...Tu cum le faci de obicei ?
Anca,mami de doi nazdravani

carina spune:
quote:
Originally posted by anky
Carina,vad ca si tu esti axata azi mai mult pe proteine.Scoici...yammii...Tu cum le faci de obicei ?
Eu in general, de cand ma stiu prefer si tolerez bine proteinele in cantitati mari.
Scoicile eu le fac de obicei cu sos de vin. Cum insa copila mea si-a dat seama ca sie ei ii plac stau si ma intreb daca e ok cu sos de vin sa manance si ea. Tu ce retete folosesti la scoici?
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Sabina spune:
buna dragele! am mancarea pe foc si stau un pic la taclale.
Am fost si la masaj azi, si vreau sa va spun ca dupa 7 impachetari si de 7 ori juma de ora de masaj pica altfel hainele pe mine. Ma cantaresc abia marti sa vad cat a, slabit efectiv, insa pe burtica se vede cu ochiul liber.
Abia astept sa merg la bazin din mai.
Anky, mi-am dat seama ce s-a intamplat cand te-am intrebat daca alaptezi. te-am confundat cu An-k
F faine exercitiile alea.
Carmen, ce dulce Iustin. Cred ca atunci cand vor vorbi amandoi o sa fie nebunie la voi in casa, eu ma gandeam la etapa asta sa cer bilet si sa fac show pt oamenii stresati, " Sofia and Gheorghe comics"
carina, ai putea sa toci pt o baba surda cum ai slabit tu? ca eu probabil ca nu citeam topicul decat din an in Paste cand ai povestit.
Vik a gasit cheia siluetei: distractie de calitate unde conteaa mai mult evenimentul decat mancarea
Delia, esti tare ca stuidezi asa constiincioasa. Eu trebuie sa ma reapuc de doctotrat si ma simt de parca am vata in creier:)))
spre deosebire de tzuni care mananca carte pe legume:)))
va multumesc mult pt aprecieri (poze).
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

mephala30 spune:
Tzuni, sa-ti fie de bine cartea!
In privinta religiei, sunt putin mirata, parca mai ieri mergeai pe la manastiri, stateai de vorba cu parinti duhovnici....oricum, ar fi pacat...
mai, toata lumea mananca curcan azi, , eu raman fidela puiului.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,

anky spune:
Carina,eu fierb scoicile in vin alb si apa,pun legume taiate,condimente si usturoi.Ai mei copii nu maninca inca scoici,inca nu i-am putut convinge sa pape.Si eu agreez proteinele,cit de multe sa fie...
Sabina,no problem.Sa-ti fie de bine la masaje.Si mie imi place sa fiu masata si impachetata
Carmen,nu esti singura care nu maninca curcan,eu am in meniu creveti.

hcclara spune:
Anda, multumesc mult de retete! nu am gasit spargel, adica era dar numai alb si nu era proaspat, dar ma uit luni sa vad!
Tumpi, eu verde nu am facut niciodata, e mai bun la gust? cand gasesc cumpar si verde ca sunt tare curioasa. multumesc!
Anda, si noi scoicile le mancam asa intr-un amestec cum ti-a zis Anky ca le face!
Diana, si dupa atatia ani de Timisoara v-ati mutat iar in Arad? de la Codrina luati praji??? distractie placuta la Florina!!!
Vik, si tie distractie placuta la seara de fete!
Noi plecam acum la ziua fiului nasilor nostri, vin dimineata sa vad ce mai ziceti!
pupici

anky spune:
Anda,ziceai ca ai concediu din 29,sa inteleg ca plecati din Cluj?
Claudia,sa aveti o zi faina.

tumpi spune:
Sabina, bravos, inseamna ca isi fac efectul destul de repede impachetarile.Ce as mai face si eu si mai ales masaj.Duc dorul.
Tzuni,sa-ti fie de bine cartea
Anky,asa e , foarte buna sparanchelul verde cu peste, chiar acum am pe foc o portie de sparanghel si in cuptor pastrav umplut cu verdeturi.
Claudia,sal incerci, e foarte bun
MArilena, nimic, nimic nu ne zici ?
Fug la mancare renin, mai tarziu
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)