Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
DanaH spune:
'Neatza fete cucuiete!!
Va rog, remarcati ora la care va scriu, da?
Va dati seama ca sunt rupta de somn si as mai fi dormit macar vreo 2 ore, dar am treaba. azi ma duc la alexandru la scoala timp de doua ore sa paritcip la ore. asa organizeaza astia aici la scoala, cam de vreo doua ori pe an, dimineti pt mame si tati. asa ca imi beau cafeau si fug.
dar nu inainte de a ura nastere usoara si de a le pupa pe Dordia si Simona. haideti, fetele, va tinem pumnii. curaj! ganditi0va numai ca mai este fff putin si o sa va tineti puiutii in brate.
am mai citit din urma, dar nu am timp sa raspund acum. sper sa ma mai lase alexandru sa intru dupa ce ne intoarcem acasa. am de gand sa mergem la film impreuna. vreau sa il rasfat cat mai mult posibil si cat de mult mai pot eu acum.
ok, va las, sper sa fiti cuminti si sa nu nasteti careva intre timp, decat cele care sunt la termen, da?
dana
37+
andreap spune:
Dordia,facem galerie

Simona,si tie la fel....ai grija.Asteptam vesti.
Eu..nimic nou...asa ca ne auzim mai incolo.
pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
babyname spune:
Dordia, Simona nasteri usoare...va asteptam cu vesti....

. sa aveti parte de bebei frumosi si sanatosi.
iulia83 bine ai venit, te asteptam cu vesti( fetita/baietel??)
andreea, drumul lung te-ar fi obosit tare, mai bine stai cumintica si iti astepti sotul cu o prajiturica.
bafta fetelor cu eco. sa veniti cu vesti bune.
iulia 34s
cu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 5 SAPTAMANI
iulia83 spune:
am gogosica..cel putin asa mi-au zis la ecografie -de 4 ori-
totusi, am inteles ca mai sunt erori d-astea..asa ca, pana la proba contrarie, gogosica. mai am vreo 7-8 saptamani pana aflu sigur 
Poze Iulia
31+ http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png
Lilly79 spune:
Neatza fetelor.
Incep si eu galeria pt simonacip si dordia 

Atata mi-e de somn cred ca de la vremea asta urata de-afara.
Ieri nu am avut chef sa scriu pe forum, daca va puteti inchipui asa ceva
Dar de citit v-am citit. Scrieti cu o viteza...
Multumim socrate si DanaM pt listuta de maternitate si completarile la ea. Am inceput sa-mi scriu (pt a cata oara ?) pe o hartie de ce mai am nevoie.
Andree27 nu te stresa ca nu-i face bine lui Eric.Se descurca sotul tau cu masina, ca doara e viitor tatic, deci e om mare.Maine ma duc la Neogym la curs: Tehnica corecta a suptului, sau ceva de genul asta. Nu te intereseaza sa vii si tu?
Cred ca stiu de ce m-a durut burta acum 2 zile si burta mi s-a intarit cam mult timp si sapt trecuta in zilele in care am luat Ca + D3 si citisem undeva ca tabletele de Ca dau contractii in ultima sapt de sarcina. Nu voi mai lua, o sa beau mai mult lapte si gata.
Inchei aici deocamdata, ca mai am cate ceva de lucru.
O zi faina 
Lilly
34+ 
AMR 6 saptamani
MsBB spune:
monik16 - jale mare a fost cu renovarile astea ... dar suntem pe ultima suta de metri. Din pacate nu mai am forta sa continuii. Au mai ramas oglinzile si baia de curatat dar o veni si timpul lor.
Iti tin pumni sa scapi repede, usor si sa fii multumita de rezultat.
Esti o norocoasa ca ai scapat de arsuri. Tare urate mai sunt dar am auzit de un remediu sigur:nascarea! Asa ca , imi ramane doar sa sper ca or sa fie istorie.
missparker - frumoasa si artistica poza. Arata superb burtik ta !Trebuie sa-ti spun FELICITARI pt poezia de pe prima pagina. Am incercat sa recuperez un pic din urma dar in primul rand am vrut sa citesc cap-coada si am descoperit si cine e autoarea. BRAVO
chinabulina - sar'na , ma bucur ca nu m-ai uitat hihih. S-ar parea ca gogosica ta creste , se face mare si frumoasa. Eu am acelasi stres ... daca se face prea mare si nu o sa pot sa o scot??? Am sa o rog cu cateva zile inainte sa faca si ea un fitness ceva acolo sa se strecoare usor afara... hihih visez uh?Un push-push acolo si hop iepurashul.
A mea se pare ca sapt trecuta avea peste 3100 dar sper ca nu ajunge la performanta maica-si. Eu am avut 4300 la nastere.
dordia2000 - nastere usoara! sa te bucuri de Stefan ( sau cum va hotarati sa-l numiti) sa fie sanatos si tu sa te recuperezi rapid!
simonacip - vine????????????????? Ce emotii am pt tine!!! iti tin pumni, sa ai o nastere usoara si un BB sanatos!!!!
Am inteles ca uleiul de ricin provoaca o kkre suparata rau... sa ai grija, sa nu te ia prin ...surprindere!
leeloo2004 - ce burtik frumoasa ai tu acolo! Si tu in poza asta imi aduci aminte tare bine de o prietena! Are si ea un BB de un anisor!
Andree - fii increzatoare! Totul va fi bine , da?
Iulia83 - bine ai venit! sa ai o sarcina usoara in continuare si la sf odiseei sa tii in brate un BB mumos si sanatos!
Adriana
35+ ,
Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
socrate spune:
Neata, azi am fost matinala, m-am trezit la 10.
am papat si am intrat ca sa va citesc din urma. Eu m-am uitat un pic la prima zi, dar numai pana la momentul cu cantaritul etc.
Dordia, Simona va tinem pumnii sa fie totul bine. 

Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+
elenuca spune:
Bine v-am regasit fetele !
In primul rand urez noilor fete un calduros welcome, nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi!
Dordia sa dea D-zeu sa fe bine, asteptam cu nerabdare vesti !

Miss Parker- super poza, dar si botoseii imi plac de numa’
Simonacip- a inceput numaratoarea inverse si la tine? Yuhuuuuu,

curaj, mai e nitel si o sa-ti tii bebe-ul in brate. Dragutza, practic e o chesiune de ore din cate am inteles dupa ce o sa bei uleiul de ricin. Nu uita ce te-am invatat, sa ai langa tine un suculet ceva pe care sa-l bei imediat dupa ulei, o sa tea ajute sa ii uiti gustul naspa. Si neaparat sa fii aproape de buda, il avertizezi pe tati si pe sis ca tu ai prioritate orice ar fi si sa nu ocupe buda pentru nici un motiv. In mod normal dupa ce o sa bei uleiul la putin timp o sa incepi sa simti usoare contractii, sa nu te sperii , probabil dr ti-a spus ca trebuie sa incepi sa le monitorizezi, iti iei un carnetel langa tine si treci ora si minutul, cand ajung sa se indeseasca suni dr si ii spui la cate minute ai contractile si apoi, il iei pe tati de brat, bagajelul si cu D-zeu inainte! Iti tin pumnii scumpa sa fie bine si sa ai o nastere usoara. Tu ai mai trecut prin asta, nu o sa-ti fie greu , o sa vezi. Ne pare rau ca nu o sa poti veni maine la intalneala, dar intelegem si o sa ne gandim la tine
.
Si un
si pentru sis Laura cea grijulie. CCe bine ca va aveti una pe cealalta 
Azi m-am trezit mai tarziu , ca de, aseara ne-a scos tati la restaurant sa ma sarbatoreasca si ne-am facut de cap pana mai tarziu.
Pup fetele cucuietele si ne auzim mai tarziu, o sa ies nitel la cumparaturi si apoi sa ma gandesc ce sa mai gatesc azi.
Sa fiti cuminti pana ma intorc !
Elenuca
32 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!
ancaurn spune:
Bun venit Iulia83! Sa ai o sarcina usoara de acum incolo, o nastere si mai usoara si o gogosica sanatoasa si papacioasa.
Dordia si Simonacip
Nu-mi vine sa cred ce putin mai aveti pana sa va tineti puiutii in brate. Sa fie usor si cu noroc.
Deci maine o sa mai avem doi mugurasi in copacel? Sau trei? Getutaaaaaaa ce faci? Scoatem majoretele si pentru tine?
Eu am un chef de lucru cum n-am avut de vre-o 8 luni si ceva si chiar ma simt foarte bine. Asa ca profit sa termin toata treaba ca nu se stie cat ma tine. Dar tot mai dau eu din cand in cand cate-un F5.
fetele
Poze
32+
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)