Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Hello again fetele.
Vin de la dr. Colul meu e deschis de 2 degete, ma rog, mi-a aratat ea cit e de deschis. In seara asta trebuie sa beau 30 de ml de ulei de ricin si miine ma duc iar la dr, sa vedem daca vrea bb sa vina...Mi-a spus ca uleiul de ricin provoaca si contractii si declanseaza si nasterea, dar daca bb nu e pregatit il mai asteptam, nu e bai asa mi-a spus, nu trebuie sa-l fortam.
Deci fetele, am niste emotii, de nu-mi vine sa cred...ma bateam cu pumnii in piept...ooff
Fetele, pe mine si pe sis (pe care o tin linga mine , nu discut) sa ne taiati de pe listuca. Din pacate asa a fost sa fie de data asta, dar sper sa fie bine in final si sa ne vedem prin parcuri, cu bbii in brate...Abia astept.
Am emotii...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetele, va multumesc mult de tot,acuma ce sa zic, stiu ca sunteti linga mine si ma sustineti, dar daca bb Matei nu vrea sa iasa miine? Poate punem degeaba majoretele la treaba....

Leeloo, de pe listuta cu restaurantul ...imi pare rau ca n-o putem veni, dar iti dai seama ca nu stiu cum va evolua treaba miine. Deja i-am dat PM andreei, ca ea a facut indusa la Maria. A mai facut careva???

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

leeloo ce mamica zambareata si ce burtica mumoasa!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Simtiti ce emotii am???

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna dimineatza! abia am facut ochi.
Cleo Data mea de nastere: 16.07.1983, U M: 9 sept 2007, DPN: 15 iunie 2008
Andreea nu fi suparata. aia e nimic. sotul meu tocmai si-a achizitionat ieri o motocicleta de viteza si acu e cu ea prin oras in ture. e pasionat de viteza si astfel de chestii. sunt un pic cu inima stransa, ca nici macar nu i-au iesit actele pt motor si e cam ilegal sa mearga cu ea pana atunci, dar daca stam sa ne consumam pt orice flecuslet..noi ne facem rau. crezi ca ei fac lafel cand suntem noi plecate la cumparaturi? stau si se gandesc daca am patit ceva? nuuuu. stai linistita

Gabitza multumesc de complimente. am o gargarita mica care are miscoci in fundulet. imi modeleaza burta dupa cum vrea ea.
Dordia nastere usoara si bebe sanatos si cuminte! nici noi nu ne-am hotarat inca la nume. mai e timp

va pup, o zi buna in continuare!!!

Poze Iulia 31+ http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Fetele, va multumesc mult de tot,acuma ce sa zic, stiu ca sunteti linga mine si ma sustineti, dar daca bb Matei nu vrea sa iasa miine? Poate punem degeaba majoretele la treaba....

Leeloo, de pe listuta cu restaurantul ...imi pare rau ca n-o putem veni, dar iti dai seama ca nu stiu cum va evolua treaba miine. Deja i-am dat PM andreei, ca ea a facut indusa la Maria. A mai facut careva???

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Ei, si ce, iti strica niste majorete?????????
Lasa, draga!

Laurita 36, , Mircea
AMR: 5 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

buna dimineatza! abia am facut ochi.
Cleo Data mea de nastere: 16.07.1983, U M: 9 sept 2007, DPN: 15 iunie 2008
Andreea nu fi suparata. aia e nimic. sotul meu tocmai si-a achizitionat ieri o motocicleta de viteza si acu e cu ea prin oras in ture. e pasionat de viteza si astfel de chestii. sunt un pic cu inima stransa, ca nici macar nu i-au iesit actele pt motor si e cam ilegal sa mearga cu ea pana atunci, dar daca stam sa ne consumam pt orice flecuslet..noi ne facem rau. crezi ca ei fac lafel cand suntem noi plecate la cumparaturi? stau si se gandesc daca am patit ceva? nuuuu. stai linistita

Gabitza multumesc de complimente. am o gargarita mica care are miscoci in fundulet. imi modeleaza burta dupa cum vrea ea.
Dordia nastere usoara si bebe sanatos si cuminte! nici noi nu ne-am hotarat inca la nume. mai e timp

va pup, o zi buna in continuare!!!

Acuma am vazut si eu pozele tale!!foarte frumoase!!!Si merci de sustinere!!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, uleiul ala de ricin te trimite si la buda urgent, sa stai aproape de baie si ai grija sa nu fie ocupata

Leeloo, parca ai fi colega de birou cu mine Avem exact aceleasi dulapuri si mese galbene, si fix acelasi tavan

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

hehe, tocmai am vazut pozele din albumul comun. sunteti frumoase toate. vad ca majoritatea ati cumparat deja hainute de bebe..eu inca nu, dar am primit cateva. Geta am vazut ca te-a prins sotul pe forum Aimee eu inca n-am facut ecografie 4D vad ca ai niste pisicute superbe. am si eu cateva, dar la bunici ca la apartament nu am avut loc de mama pana acu ca nu le suporta.

inca imi astept sotul..cine stie pe unde o hoinari. ma trezesc ca ma suna de la Bucuresti te pomeni ca testeaza autostrada. oooof, ma duc sa mananc ceva ca sunt stresata. revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simona, mi-ai transmis si mie emotiile tale!!! Mai bine punem majoretele de doua ori, sa fim sigure. Asa ca:

SIMONA, NASTERE USOARA, SA FII O MAMICA FERICITA CU UN PUI SANATOS SI FRUMOS! TINEM PUMNII SI NE RUGAM LA DOAMNE DOAMNE PT TINE!!!

Alina 36+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput