Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mai fetelor, eu azi-noapte am patit-o: vroiam sa merg la baie si nu ma mai puteam da jos din pat. Incercam sa ma ridic si cadeam inapoi ca Hopa Mitica. Mi s-a redus mult mobilitatea in timpul noptii. Ce sa fac? Bag un pampers?

Simo, tinem pumnii azi la dr!

iulia, bine ai venit, nastere usoara!

Miss Parker, super ingenioasa poza!

Andree, ca sa te consolez, tati al nostru pleaca de vreo luna in fiecare saptamana in delegatie si ne e f greu asa ca eu zic ca n-ai de ce sa te ingrijorezi pt o singura plecare, vine repede!

Alina 36+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hello again fetele.
Vin de la dr. Colul meu e deschis de 2 degete, ma rog, mi-a aratat ea cit e de deschis. In seara asta trebuie sa beau 30 de ml de ulei de ricin si miine ma duc iar la dr, sa vedem daca vrea bb sa vina...Mi-a spus ca uleiul de ricin provoaca si contractii si declanseaza si nasterea, dar daca bb nu e pregatit il mai asteptam, nu e bai asa mi-a spus, nu trebuie sa-l fortam.
Deci fetele, am niste emotii, de nu-mi vine sa cred...ma bateam cu pumnii in piept...ooff
Fetele, pe mine si pe sis (pe care o tin linga mine , nu discut) sa ne taiati de pe listuca. Din pacate asa a fost sa fie de data asta, dar sper sa fie bine in final si sa ne vedem prin parcuri, cu bbii in brate...Abia astept.
Am emotii...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Dordia scot si io majoretele de la naftalina!

Doamne ajuta si fie totul bine de azi si pana mine cand te intalnesti cu minunatul tau bebe din burtic!

Vai cum suna ultimul mesaj cu burtica!

Andreea27 si io raman singurica duminica si cu kinder de 2 ani...sotu se duce cu pluta pe Nera si la paintball...cica team building!
Daca nasc duminica nu am nici cu cine sa las copilul...ma lasa la 34 de sapt singurica!

Felicia/Miss Parker frumoasa burtica!

Fetele sunt franta! Am dormit bustean! Aseara la 10 am intrat in casa...am fost pe la Mall!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo, la Andrei am luat Pampers NewBaby. Acum cred ca o sa trec la Huggies, am vazut ca si ei au de 3-6kg, parca. La Andrei am tot Huggies Superflex, la care am ajuns incercand diverse marci si modele. Foarte multa vreme am folosit Pampers, la care am renuntat cand il gaseam ud tot dimineata si cu pampersul plin, dand pe dinafara. Happy mi se par prea groase. Libero nu mai stiu ce aveau de nu am mai luat. Am descoperit Huggies Superflex, din cei cu personaje din Winnie The Pooh pe ei. Sunt cei mai subtiri si foarte absorbanti, pe mine m-au convins si cred ca la pitic tot la ei o sa trec. Si servetelele umede de la Huggies mi-au placut mai mult ca cele de la Pampers, sunt mai umede si sunt 90% impregnate cu apa, nu alte lotiuni.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Scoatem pampoanele si pentru sis. Hai Simona!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Mai fetelor, eu azi-noapte am patit-o: vroiam sa merg la baie si nu ma mai puteam da jos din pat. Incercam sa ma ridic si cadeam inapoi ca Hopa Mitica. Mi s-a redus mult mobilitatea in timpul noptii. Ce sa fac? Bag un pampers?

Simo, tinem pumnii azi la dr!

iulia, bine ai venit, nastere usoara!

Miss Parker, super ingenioasa poza!

Andree, ca sa te consolez, tati al nostru pleaca de vreo luna in fiecare saptamana in delegatie si ne e f greu asa ca eu zic ca n-ai de ce sa te ingrijorezi pt o singura plecare, vine repede!

Alina 36+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Multumesc de sustinere!!

Azi toata ziua o sa va bat la cap ca sunt super stresata!!!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!!

Mai intii galeria de incurajari pentru Dordia - nastere usoara si bebic sanatos, iti tinem cu toatele pumnii pentru miine si te asteptam cu vesti bune despre voi doi!!!!!

Si pentru ca am vazut ca si Simonacip se pregateste - multa bafta si tie, asteptam si de la tine vesti bune!!!!!!! (dar nu am inteles de ce trebuie sa va scoatem de pe listuza???)

Miss Parker - imi place de mor poza ta cu burtica si ciorapei!!!

Am mai pus si eu o poza in albumul comun - facuta chiar azi - o gasiti aici

Intreba cineva de sutiene de alaptat - ai eu mi-am luat doua - unul alb si unul bej si deja le port ca sunt mult mai comode decit sutienele mele obisnuite...

Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Pt Simona!!!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Of, Doamne, tinem pumnii simona!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

WOW Hai Simo! Curaj! Tu scapi maine, dar biata sis...

Doamen ajuta!

Dar Getutza ce o mai face?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput