Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Neatza fetele!
Nu ma certati, am coborat din patut ca nu mai pot de arsuri si senzatie de voma......asa ca trebuie sa imi fac un ceai, il beau si trec inapoi sus pe perne.......a trecut doar o zi dar eu m-am saturat de stat cu picioarele in sus. Parca aseara am avut niste dureri ca la CM, mai ales cand trebuia sa merg la toaleta, am luat No-spa, apoi iar apareau.......ce-i drept aseara am baut cam multe lichide. Acum am o moleseala cam tot ca la CM, parca s-a lasat durerea in picioare......sper sa nu fie semn de nascare......inca n-am terminat de facut bagajul pt maternitate, mai am de cumparat chestiile din farmacie + camasi de noapte...am doar una de alaptat. Dr mi-a zis ca in nici un caz pijamale. asadar, pentru nastere ce fel de camasa v-ti luat? Tot ca de alaptat? eu ma gandeam ca, daca tot e sortita pieirii.......sa iau una mai nasoala ca sa nu-mi para rau(am deja una, dar nici o sansa sa pot alapta cu ea, doar daca imi ridic poalele), dar in acelasi timp ma gandesc ca daca imi aduce copilul la alaptat si eu inca nu sunt schimbata ce fac, il las sa urle de foame pana ma schimb eu cu camasa speciala?

Si un ceai face bine. Eu beau lapte cald
io am luat un tricou lung si larg, de sacrificiu , de la tati (in perioada cand era mai gras, cu burtica).

37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetici!!

Wow, Dordia, nastere usoara si sa te intorci fericita si cu bb sanatos, frumos, mancacios!

Azi o sa stau intinsa sa citesc, pentru ca ieri am avut treaba la calc si nu i-a placut deloc lui Mircea...m-a inghiontit si cred ca s-a chinuit nitel.

Nu vreau sa-l mai supar pebb, nu mai stau mult la calculator.
Nu stiu cum puteti voi, fetele care inca mai lucrati la 35-36s!!Sunteti niste eroine si bbicii la fel...

Miss, am vazut noua pozica de burtica. F interesanta.

Laurita 36, , Mircea
AMR: 5 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna!

Dordia, iti tinem pumnii si ne gandim la tine, sa vii cu vesti bune!

Azinoapte am dormit tare bine, a dormit tati cu Andrei si asa am sforait cu totii cu spor Ma simt si eu odihnita. Dimineata cand m-am trezit am inceput sa ma gandesc ca in curand o sa-mi fie dor sa dorm 3-4 ore legate, nu o noate

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza, fetele!
Am facut si eu oki...
V-ati uitat aseara la Prima zi? Mama nene, Iuby saracu de el mai avea putin si plangea : "Iuby, cat o sa sufar eu cand o sa nasti tu... Asa o sa fie si la tine?" Mie mi se face din ce in ce mai teama (of, sa nu va suparati pe mine, nu vreau sa creez panica...)
Diseara ma duce Iuby la mama sa nu alerg cu limba scoasa joi de dimineata (trebuie sa ajung la analize)
Andreea, te intzeleg perfect cu plecatul lui tati la drum lung... Dar eu as sta acasica in locul tau, nu il obosi pe bebe...

Pupici la toate :)

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Eu iar mi-am adus aminte de-abia spre sfarsitul emisiunii sa ma uit. Am vazut gogoshica ce frumoasa si botoasa si paroasa era Si ce cumintica statea in brate la mami. Saptamana viitoare o sa fie o cezariana cred, ca aratau cateva secvente cu o operatie.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza burticutze,

Acuma m-am trezit si eu!!!!Tot vreme urata e si la noi!!!:((

Miss Parker ai o burta foarte frumoasa!!Nu stiu de ce iti faci probleme!!!

Cleo fa-te cu Mustela9 e super buna si nu o sa mai ai nimic!!!!

Andreap saracuta de tine!CAnd mai mergi ia si taticul cu tine!!

Doordia iti tinem pumnii si sa vii cu vesti bune!!!

Ylari eu nu ma mai uit la emisiunea Prima zi ,mai ales daca sunt singura acasa ca asa bocesc de nici Hatataru nu ma mai opreste!!!Multumesc de incurajari!!!

Ma duc sa pap si revin mai incolo!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Eu iar mi-am adus aminte de-abia spre sfarsitul emisiunii sa ma uit. Am vazut gogoshica ce frumoasa si botoasa si paroasa era Si ce cumintica statea in brate la mami. Saptamana viitoare o sa fie o cezariana cred, ca aratau cateva secvente cu o operatie.

Daaaaa, tare frumushica era!!!!
Si caputzul era chiar ok, ca mie si de asta mi-e teama, am auzit eu ca la copilashii nascuti pe cale vaginala li se doformeaza (temporar) caputzul... Chiar si temporar, dar parca n-as vrea sa mi-l arate pe Oblio dupa ce ma chinuiesc atatea ore
Hai ca sunt mama denaturata acum.
Gabitzam si eu am dormit ca un ingerash aseara (adica m-am trezit doar de 2 ori ptr pipi, si am adormit la loc imediat ceea ce e un record!) Eu cand am insomnii ma gandesc ca ma antreneaza bebeluna pentru notile grele pe care mi le-a pregatit...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Trezirea pentru pp nici nu se mai pune, e la foc automat. Ma duc, fac, ma bag la loc in pat, adorm instantaneu la loc, uneori si uit daca am fost sau nu peste nopate la toaleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

nici io nu ma uit la asha emisiuni. Pt ca risc..sa ma ia cu boceala.

MissParker super poza!! Si nu ai burtica asha mare!!
Hai sa ne laudam in circumferintse, da? Io am masurat 110cm ultima data, startul fiind de la 68cm.

A, gabitzam, tu ce tip si nr de pampers ai luatr la spital
Am cumparat un pachet de PAMPERS New Baby, de 3-6kg. Dar la targ am vazut si Happy, 2-5kg cu buricuts decupat. Deci..de care sa iau??

37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

UN MESAJ SPECIAL PENTRU DORDIA: NASTERE USOARA! SA VII CU VESTI BUNE SI CU UN BEBE SANATOS, GRASUNOS SI FRUMOS!!! TE ASTEPTAM CU POVESTI!!!

Alina 36+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput