Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
dordia2000 spune:
Buna seara....
Ultima postare cu burtica....offf...ce dor o sa imi fie de senzatia de bb miscator...
Nu am reusit sa pun poze ca am avut pe Stefan la calc deci...eu mai putin. Dar promit sa pun apoi si cu burtica si cu bb mic.
Culmea...dar inca nu ne-am hotarat cum il va chema pe bb....speram sa ne hotaram pana maine...dar...mai vedem.
Acum va las ca ma duc la nani...Va poop si ne revedem dupa nascare!
Diana
37+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
cleo78 spune:
magnetism, si mie mi-a iesit la analize ureaplasma. Mai amuzant - ca la antibiograma singurul antibiotic la care era sensibil nu se mai fabrica, a, ba mint, mai era unul interzis in sarcina. Si am luat in sapt 14 un antibiotic cu efect 'intermediar'. Dr mi-a explicat asha: infectia asociata cu alte probleme (si alte infectii) ar putea duce la o ruptura a membranelor prematura, prin trim. 2-3. Dar el are shi paciente care nu au facut niciun tratament, si care nu au avut nimik, si paciente care nici nu au facut analiza asta. Nu mi-a recomandat sa refac analiza, pt ca nu ar avea altceva ce sa imi faca.
Pe net am gasit ca ar putea duce la sterilitate.
Tot pe net, am gasit niste statistici, asocierea intre nasteri premature si infectia asta fiind undeva la un 3-4% cazuri. Asha ca... m-am calmat, mai dese sunt si cazurile de re infectare cu varicela!!!
O amica medic, nici nu mi-a recomandat sa o fac, a zis ca imi mai recita 20 de posibile infectii cu posibil efect asupra sarcinii, pe care niciun dr nu le ia in calcul individual, considerandu-le 'risc'.
Asha ca...parerea mea este: daca antibioticul este ok pt sarcina, fa tratamentul. Nu pierzi nimik. Daca ii da in cap infectiei, f bine. Daca nu, f. bine. Repeti dupa ce nashti si termini cu aplaptatul, eventual inainte sa mai vrei un bb.
37+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Buna seara....
Ultima postare cu burtica....offf...ce dor o sa imi fie de senzatia de bb miscator...
Nu am reusit sa pun poze ca am avut pe Stefan la calc deci...eu mai putin. Dar promit sa pun apoi si cu burtica si cu bb mic.
Culmea...dar inca nu ne-am hotarat cum il va chema pe bb....speram sa ne hotaram pana maine...dar...mai vedem.
Acum va las ca ma duc la nani...Va poop si ne revedem dupa nascare!
Diana37+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
pup, nastere usoara, recuperare rapida, si multa multa sanatate tie si puiului.
Scot majoretele!

37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
simonacip spune:
quote:
Originally posted by MissParker
leeloo, bravo pt. rezultatul bun la doctor si pentru bebelul grasunel si bine dezvoltat!
iulia83, bine-ai venit la odiseea noastra, sarcina usoara pe ultima suta de metri, nastere fara probleme si bebelus sanatos si mancacios iti dorim! Ia sa vedem, ne aduci o mladita sau un muguras?
Eu inca nu mi-am luat sutien de alaptat, mai astept vreo 4-5 saptamani, sa vad cat imi mai cresc sanii pana atunci (deja am luat 85E pt. sarcina, cred ca pt. alaptare o sa-mi trebuiasca 90F, Giiisas!).
Fetelor, dupa ce v-am aratat azi poza cu burtoiul sinistru (am sters-o, ca prea era urata), l-am asteptat pe Bogdan sa vina de la servici si sa-mi faca el o poza mai artistica, sa ma consoleze putin...
Iata rezultatul:
Asteptandu-l pe bebe David
Parca e alta viata, nu? Sosetutele le am de la Oana (papadie), iar ideea pozei am furat-o de la o prietena nemtoaica, deci daca va place, o puteti prelua fara grija, nu vreau drepturi de copyright
Va doresc o noapte cat mai odihnitoare! Vape toate!
Felicia
30+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Heeiii Miss, cu poza asta mami puteai participa la concursul de burtici
...Sa traiasca bb David!Eu de exemplu nu pot poza asa, cu burtica goala pentru ca in jurul buricului am vergeturi, pielea e varza...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Dordia..mm, nastere usoara, sa decurga totul bine, Doamne AJuta!
Magnetism Eu am tratat ureaplasma cu eritromicina.
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Magnetism79 spune:
Neata fetele, Dordia nu mai intra pe forum pana naste? Mamaaaaaaaaaaaaa
v-am zis eu ca de-abia acum vin bebicii multi,
Hai noroc, sa ai nastere usoara si bebel sanatos!!!!!!
Te asteptam sa vii sa ne pove!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nastere usoara iti dorim!!!!
Pupici
Magnetism79 spune:
quote:
Originally posted by cleo78
magnetism, si mie mi-a iesit la analize ureaplasma. Mai amuzant - ca la antibiograma singurul antibiotic la care era sensibil nu se mai fabrica, a, ba mint, mai era unul interzis in sarcina. Si am luat in sapt 14 un antibiotic cu efect 'intermediar'. Dr mi-a explicat asha: infectia asociata cu alte probleme (si alte infectii) ar putea duce la o ruptura a membranelor prematura, prin trim. 2-3. Dar el are shi paciente care nu au facut niciun tratament, si care nu au avut nimik, si paciente care nici nu au facut analiza asta. Nu mi-a recomandat sa refac analiza, pt ca nu ar avea altceva ce sa imi faca.
Pe net am gasit ca ar putea duce la sterilitate.
Tot pe net, am gasit niste statistici, asocierea intre nasteri premature si infectia asta fiind undeva la un 3-4% cazuri. Asha ca... m-am calmat, mai dese sunt si cazurile de re infectare cu varicela!!!
O amica medic, nici nu mi-a recomandat sa o fac, a zis ca imi mai recita 20 de posibile infectii cu posibil efect asupra sarcinii, pe care niciun dr nu le ia in calcul individual, considerandu-le 'risc'.
Asha ca...parerea mea este: daca antibioticul este ok pt sarcina, fa tratamentul. Nu pierzi nimik. Daca ii da in cap infectiei, f bine. Daca nu, f. bine. Repeti dupa ce nashti si termini cu aplaptatul, eventual inainte sa mai vrei un bb.37+
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
Ma Cleo sa vezi tu ce am mai plans prima data cand am aflat ca am Uraplasma, mamaaaaaaaaaaaaaa ziceai ca imi murise cineva , si m-a calmat doct , asta a fost la inceputul sarcinii.Eu citism ca provoaca ruperea membranelor, si imi era frica sa nu pierd sarcina, nu de alta.
Si uite-ma acum ca sunt bine mersi, sper ca si bebe e bine.
Tu ce ai facut ai omorat balaurul?, ca eu ma gandesc daca voi naste natural si mai vreau si o recolt de celule stem ce fac? Imi mai recolteaza astia daca am uraeaplasma? Si nu stiu cum e cu transmisul la copil, ii dau si lui daca nasc natural , ca nu am habar? O sa-l intreb azi pe doctor sa vedem ce zice.....
Tu ce faci mai recoltezi celule stem ?
Hai ca oricum vom vorbi si joi sa vedem ce si cum.
Am inteles ca trebuie sa te hota pana in sapt 34 cam cu 6 sapt in ainte de a naste.
Pupi
Tineti-mi pumnii daca nu mai intru azi decat mai pe seara ca ma duc la eco la 18.30 sa vedem poate il si inreg pe bebe pe CD.
Pupici
Lavi+30 cu Bogdanici pogonici
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Magnetism79
Neata fetele, Dordia nu mai intra pe forum pana naste? Mamaaaaaaaaaaaaa
v-am zis eu ca de-abia acum vin bebicii multi,
Hai noroc, sa ai nastere usoara si bebel sanatos!!!!!!
Te asteptam sa vii sa ne pove!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nastere usoara iti dorim!!!!
Pupici
nu ai somn?
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
mi_bebelina spune:
Neatza fetele!
Nu ma certati, am coborat din patut ca nu mai pot de arsuri si senzatie de voma......asa ca trebuie sa imi fac un ceai, il beau si trec inapoi sus pe perne.......a trecut doar o zi dar eu m-am saturat de stat cu picioarele in sus. Parca aseara am avut niste dureri ca la CM, mai ales cand trebuia sa merg la toaleta, am luat No-spa, apoi iar apareau.......ce-i drept aseara am baut cam multe lichide. Acum am o moleseala cam tot ca la CM, parca s-a lasat durerea in picioare......sper sa nu fie semn de nascare......inca n-am terminat de facut bagajul pt maternitate, mai am de cumparat chestiile din farmacie + camasi de noapte...am doar una de alaptat. Dr mi-a zis ca in nici un caz pijamale. asadar, pentru nastere ce fel de camasa v-ti luat? Tot ca de alaptat? eu ma gandeam ca, daca tot e sortita pieirii.......sa iau una mai nasoala ca sa nu-mi para rau(am deja una, dar nici o sansa sa pot alapta cu ea, doar daca imi ridic poalele), dar in acelasi timp ma gandesc ca daca imi aduce copilul la alaptat si eu inca nu sunt schimbata ce fac, il las sa urle de foame pana ma schimb eu cu camasa speciala?
mi_bebelina spune:
Succes fetelor care merg azi la eco.......va doresc sa fie totul bine!
Nastere usoara Dordia!