Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

GAbitzule la asta ma gandeam si eu ,dar toti lucreaza a doua zi si nu pot merge!!frate nu are!!!Si de asta imi e putin cam morcov ca ala trebuie sa ii mai dea si diferenta pt masina noastra ca e mai scumpa!!Si nu stiu ce sa fac ca de azi dimineata tot imi stroc creierii!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Alina ai dreptate ca de cand sunt insarcinata sunt asa de speriecioasa de numa!!Si tot felul de ganduri negre imi trec prin cap!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, eu ma bag in patut, ca ma simt asa obosita..si nu am facut mai nimic azi...Plus ca-mi da Sara niste genunchi in ficat....si ma impinge jos, de simt ca iese...Asa ca mai bine ma duc sa ma intind.
Va pup si sa auzim vesti bune maine!
Noapte buna!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_anto

Fetelor, eu ma bag in patut, ca ma simt asa obosita..si nu am facut mai nimic azi...Plus ca-mi da Sara niste genunchi in ficat....si ma impinge jos, de simt ca iese...Asa ca mai bine ma duc sa ma intind.
Va pup si sa auzim vesti bune maine!
Noapte buna!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Pupicei si somnic usor!!!!Nopate buna!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia83, ti-am vazut pozele si am vazut o mamica tare frumusica, cu o burtica si mai si Stii ce ai inauntru? Un gargaritz sau o gargaritza?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Fetelor,

Ma pun in pat ca m-a palit somnul!Va pup si sa aeti un somn pufos!!Noapte buna!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Intru si eu pe fuga,sunt lesinata de oboseala,am spalat,bagat in pat zgbiloi..fug spre dus si apoi in pat.
Am fost la Cora la cumparaturi,m-a ametita nebuica.la plecare,cu rpodusele pe banda dar neplatite,o apuca pipi..ca e anu mai poatre,ca face pe ea..am lasat produsele acolo,neplatite,coada in spatele meu si am fugit la WC..probabil mi-am luat la injuraturi..data viitoare poate iau una bucata sot cu mine.
Andreea,nu te enerva...se descurca el,nu te stresa degeaba.
maine merg la medicul de familie,imi iau trimiterea si apoi joi dimineata sau vineri la analize..ca am amanat destul!
o sa vb maine sa vedem cum fac cu medicalul..as vrea sa intru 2 sapt.in medical din 12 mai..apoi inca 2 sapt.de la medicul Mariucai,apoi CO..abia dupa amaratele alea de 126 zile...sa vedem.
O seara buna

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

leeloo, bravo pt. rezultatul bun la doctor si pentru bebelul grasunel si bine dezvoltat!

iulia83, bine-ai venit la odiseea noastra, sarcina usoara pe ultima suta de metri, nastere fara probleme si bebelus sanatos si mancacios iti dorim! Ia sa vedem, ne aduci o mladita sau un muguras?

Eu inca nu mi-am luat sutien de alaptat, mai astept vreo 4-5 saptamani, sa vad cat imi mai cresc sanii pana atunci (deja am luat 85E pt. sarcina, cred ca pt. alaptare o sa-mi trebuiasca 90F, Giiisas!).

Fetelor, dupa ce v-am aratat azi poza cu burtoiul sinistru (am sters-o, ca prea era urata), l-am asteptat pe Bogdan sa vina de la servici si sa-mi faca el o poza mai artistica, sa ma consoleze putin...

Iata rezultatul:

Asteptandu-l pe bebe David

Parca e alta viata, nu? Sosetutele le am de la Oana (papadie), iar ideea pozei am furat-o de la o prietena nemtoaica, deci daca va place, o puteti prelua fara grija, nu vreau drepturi de copyright

Va doresc o noapte cat mai odihnitoare! Va pe toate!

Felicia 30+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna seara!
in primul rand, am intrat si noi putin sa anuntam ca am fost la medic. mi-a facut control pe masa, cam dureros, nu mi-a placut deloc, noroc ca a fosr scurt ... apoi eco: gogoasa mea isi merita numele de gogoasa, ca are 3000 g ... in ultima luna de cand nu ne-am mai vazut s-a intors cumintica cu capsorul in jos, asa ca vom ramane, probabil la nastere naturala (daca nu creste elefantica prea tare)...
in al doilea rand, vreau sa-i spun dordiei2000 nastere usoara, sa fie totul bine si sa ne dai de veste cat mai curand. eu iti tin pumnii si te astept cu vesti bune
iar in al treilea rand, bine ai revenit, MsBB, concetateana mea ... m-am tot gandit oare pe unde umbli; ma bucur ca esti bine si ca ai terminat treaba in casa.
bun venit noilor fete, ramona si iulia
noapte buna va doresc!

35+, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele ele, ati scris nu v-ati incurcat!!!!!!!
Bravo, mabucur ca initiativa mea a dat rezultate DECI NE VEDEM JOI LA ORA 18.00 LA HARD ROCK DR.TABEREI, CELE CARE NU STIU E REST DE LANGA PIATA MOGHIOROS, DE DUPA PIATA CARE ARE OCHITARA SUS PE EL, SE VEDE BINE.
MISS e f. sexy poza ta cu burtica nu e deloc mare sa stii? Esti O.K., nu esti grasuta deloc,
Fetelor, maine merg la eco de 30 si ceva de sapt sa vedem ce zice doct, sunt tare curioasa, maine la 18.30 am eco sper sa fiu bine.
Analizele sunt o.k., nu am infectie urinara , deci urocultura e o.k., Streptococul B -negati deci nu il am, mai am de omorat balaurul asta de Uraplasma sa vedem ce zice doct, oricum nu mai are imp, nu prea as vrea sa-i sau antib lui bebe, dar dac zice doct sa iau , iau asta e , in rest sunt o.k, si m-a apucat asa din senin o ordine, paraca sunt nebuna ce sa mai , m-am apucat de ordine in sertare si dulapuri, parca a dat strechea in mine ce sa mai zic, azi am facut ordine la soacramea in apartament, mai avem ca are 4 camere dar sper sa la deau gata pana de pasti si la mine la fel, in ritmul de azi cred ca facem tot in 2 zile, si vreau sa va zic ca nu sunt obosita deloc.
Tati a fost plecat la brasov, mai pleaca si joi la Craiova si vineri
tot la Brasov, maine e ziua nasei mele de cununie, face mititica de ea doar 24 de ani, e cu 4 ani mai mica decat mine ,m e o dulcica oricum, e fff finuta si o fata cu foarte mult bun simt,Sambata suntem invitati la gratar la ei, cred ca megem la Snagov sa vedem.
Cleo ma bucur ca ai avut tu initiativa sa faci lista cu fetele care vin, v-am spus rezerv e facuta , daca intervin schimbari tipa de acolo a zis sa sun si gata si mai pot fi puse si scaune in plus nu-i bai.
In acest we m-am epliat si eu jos de toooooot inca mai pot , inca mai ajung probabil pe la 36 de sapt nu o sa mai pot si o rog pe Maria de la cosmetica sa ma faca , asta e vointa e dar nu mai e putinta.
Pupici si sa ma iertati ca nu am intrat azi mai deloc, dar v-am citit
Pupici multi de la noi
Lavi +30 cu Bogdanici pogonici

Mergi la inceput