Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 3
cleo78 spune:
Lista actualizata: Hard rock cafe, 17 aprilie, ora 18.
andreap+ Mariuca
Simonacip
Reallaura
cleo
dana M
Magnetism
monik16
elenuca
Alysh ?????
Lorich ????? (o primim si mai tarziu, ca suntem noi simpatice)
babyname
cine mai doreshte..cine mai pofteshtee....
37+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
Andree27 spune:
Iulia 83 bine ai venit!!!!!
Fetelor mai nainte a sughitat Eric,e a doua oara cand sughite !!!WWAAWW ce imi place!!!
Poze
Andreea
32+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 8 saptamani!!!
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by cleo78
Lista actualizata: Hard rock cafe, 17 aprilie, ora 18.
andreap+ Mariuca
Simonacip
Reallaura
cleo
dana M
Magnetism
monik16
elenuca
Alysh ?????
Lorich ????? (o primim si mai tarziu, ca suntem noi simpatice)
babyname
cine mai doreshte..cine mai pofteshtee....37+
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt
Cleo, te anunt maine daca pot si eu sa vin.
Legat de bustiera, eu stiu ca sunt foarte indicate pe perioada sarcinii (cu toate astea eu nu mi-am luat..), dar pentru perioada alaptarii chiar nu stiu..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
simonacip spune:
Alina, Andree,
...Multumesc de incurajari, intru miine sa va povestesc. Alina eu m-as fi bucurat sa am o perioada d'asta acum spre sfirsit in care sa nu prea pot minca
, dar n-a fost sa fie...
Ancaurn, ti-am vazut pozicile, culmea e ca in poza in care ai pantalonii peste burtica pare mai mare decit in cea unde e burtica goala
..Imi plac si hainutele mult!
Leeloo, felicitari pt grasunel, dar si pentru col!!!Pe 17 mai eu si sotul aniversam 12 ani de cind suntem impreuna....Doamne ce mai trece timpul...
Iulia 83, bine ai venit!!!Sa ai un bb sanatos si cumintel si o nastere usoara.
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Iulia 83 bine ai venit!!!!!
Fetelor mai nainte a sughitat Eric,e a doua oara cand sughite !!!WWAAWW ce imi place!!!
Poze
Andreea32+in asteptare de un ingeras:
Eric
Si Sara mea sughite chiar acum, in timp ce scriu.. Dar mie mi se face mila de ea, parca prea tesare.. De asta incep sa ma misc, sa ma plimb prin casa si sa vorbesc cu ea, si se linisteste..draga de ea!
Alina
35+
SARA-MARIA
Andree27 spune:
Fetelor, sunt putin cam suparata!! Maine tati e liber si la ora 16 pleaca spre Sf Gheorghe sa ii dea masina noastra la unu si ala ne-o da pe a lui ca fac schimb ca a noastra face figuri!!Si mie imi e cam frica sa-l las singur.CA ajunge acolo noaptea pe la 23!Si nu vreau sa-l las sa mearga singur ca am vrut sa ma duc cu el, ca daca e ceva doar eu sunt 2 in 1,glumesc.Dar el nu vrea sa ma chinuie sa fie atatea ore pe drum!!Si nu siu ce sa fac?:((
Poze
Andreea
Eric
alina_anto spune:
quote:
Fetelor, sunt putin cam suparata!! Maine tati e liber si la ora 16 pleaca spre Sf Gheorghe sa ii dea masina noastra la unu si ala ne-o da pe a lui ca fac schimb ca a noastra face figuri!!Si mie imi e cam frica sa-l las singur.CA ajunge acolo noaptea pe la 23!Si nu vreau sa-l las sa mearga singur ca am vrut sa ma duc cu el, ca daca e ceva doar eu sunt 2 in 1,glumesc.Dar el nu vrea sa ma chinuie sa fie atatea ore pe drum!!Si nu siu ce sa fac?:((
Poze
Eric
Andreea, nu are rost sa te superi si sa te consumi.. Lasa ca vine repede inapoi la voi. Nu are rost sa te duci si tu cu el, pt ca e destul de departe si nu cred ca ti-ar face bine.. Asa ca mai bine stai linistita acasa, pregatesti ceva bun pentru tati si-l astepti cumintica sa vina cu masinutza..

Alina
35+
SARA-MARIA
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by alina_antoquote:
Poze
Eric
Andreea, nu are rost sa te superi si sa te consumi.. Lasa ca vine repede inapoi la voi. Nu are rost sa te duci si tu cu el, pt ca e destul de departe si nu cred ca ti-ar face bine.. Asa ca mai bine stai linistita acasa, pregatesti ceva bun pentru tati si-l astepti cumintica sa vina cu masinutza..
Alina35+
SARA-MARIA
Merci mult Alina,dar mi-e putin frica ca ajunge seara acolo si in plus nu il cunoaste pe ala cu masina,l-a vazut doar o singura data si de asta imi e frica!!!
Poze
Andreea
EricAMR: 8 saptamani!!!
gabitzam spune:
Andreea, n-are un prieten, frate, var, coleg, vecin, cineva, pe care sa-l ia cu el sa nu mearga singur?
Iulia, bine ai venit in grup! Sigur ca te primim, cu placere 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alina_anto spune:
Andreea, ca sa stai linistita suna-l din ora in ora... Acum suntem mai panicoase, mai sensibile, si eu sunt putin paranoia.. In fiecare dimineata cand pleaca tati la servici, il pup si il imbratisez de parca pleaca in armata...hihihi..sper sa nu-i speriem de tot cu starile noastre si sa plece-n lume...
Plus ca ne ai pe noi aici, pe forum, stai de vorba cu noi si mai trece timpul..
Alina
35+
SARA-MARIA