Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 2
Andree27 spune:
Fetelor,
Am si eu o intrebare?Voi cate sutiene de alaptat v-ati luat?Eu numai unul am!
Poze
Andreea
32+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 8 saptamani!!!
Ramona80 spune:
Ce ma bucur ca am aparut pe listuta. Gabitzam, esti foarte rapida. Eu abia acum am reusit sa va prind din urma cu cititul. Pentru completare: DN 05.07.1979 si UM 30.08.2007 si
.
Maine ma duc si eu la control. Abia astept sa vad ce mai face bebicul.
Simonacip bafta si tie. Sa ne gasim maine pe forum cu vesti bune.
33 saptamani
gabitzam spune:
Andreea, eu am avut 3 la sarcina cu Andrei, erau de Jolidon, m-am simtit bine cu ele. Le purtam tot timpul, zi si noapte, si imi trebuiau de schimb. Imi curgeau sanii si puneam tampoane in sutien. Ca daca nu purtam imi ajungeu tzitzi la calcaie ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
Merci Gabitzule!!!Atunci o sa ma duc sa mai imi iau 2 !!!!
Poze
Andreea
32+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 8 saptamani!!!
witchy_witch spune:
Buna ziua viitoarelor mamici. Eu sunt mamica de august 2007, asa ca piticotul meu e un pic mai maricel, si va pot asigura ca totul devine din ce in ce mai frumos alaturi de ei pe masura ce cresc. Sper sa fie toti bebeii vostri sanatosi si sa va bucurati de ei, asa cum si noi ne bucuram de al nostru.
Am intrat aici pentru ca stiu ce dificil e sa gasesti local liber pentru botez, atat din proprie experienta cat si de la cumnata mea care tocmai a nascut. Nu gasesti nimic liber din cauza nuntilor, in post sunt la fel de scumpe la tacam ca si in afara postului, chiar daca numai botezurile sunt admise in post, etc. Noi ne-am chinuit o gramada sa gasim ceva liber si pana la urma am gasit in post, dar la preturi uriase. Azi am aflat de la o colega de un restaurant nou. De fapt 2 saloane de bal, care se vor deschide pe 10 mai si care sunt libere inca pe anul acesta pentru botezuri si nunti, de abia au inceput sa le ocupe. Nu vreau sa le fac reclama, nu lucrez acolo, nu e al meu.... as fi vrut eu
. Doar ca respectivii au rugat-o pe colega sa spuna la cat mai multi prieteni despre el, pentru nunti. Si eu m-am gandit sa va anunt pe voi, pentru botezuri. Tacamul este extrem de ieftin pentru nivelul actual, ceea ce m-a socat. Este in zona de Nord a orasului, pe langa Hotel Caro. Daca va intereseaza detalii va rog sa imi scrieti pe privat. As pune si aici linkul dar tare imi e sa nu fie considerata reclama, oricum incerc. Pe Ghidul Miresei (scris intr-un cuvant si apoi cu .ro la coada) la Restaurante de Nunta il gasiti, se numeste Rina Style.
Pupicei, sper sa va ajute pe cele care cautati local.
iulia83 spune:
buna seara mamicilor si viitoarelor mamici!! 
va anunt cu mandrie ca si eu o sa fiu mamica de iunie (DPN 15 iunie) asa ca va rog frumos, ma primiti si pe mine in grupul vostru? ![]()
31+
Iulia
http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png
alina_anto spune:
Iulia83 Bine-ai venit!
Cum sa nu te primim? Cu cat suntem mai multe, cu atat mai bine!
Ce ai in burtica? Un baietel sau o fetitza??
witchy witch Multumim de info! Si de urari!
AndreeaEu mi-am luat 2 sutiene de alaptat (unul negru, unul alb)pe care le port si acum, in timpul sarcinii. Dar cred ca o sa-mi mai iau cel putin unul pt ca astea doua deja ma cam strang.. O sa incerc si eu sa-mi iau de la Jolidon.
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Gata, am revenit de la eco - parca era la manifestatie acolo...
Bebe e bine, e maricel (tot cam cu o saptamina si ceva mai mare decit virsta gestationala), are apx. 2750g si dupa ecografie termenul e 17 mai...acum eu sper sa ramina unde este pina pe 24! Colul e lung de 4 cm, inchis, fara probleme. Cam atit...
Cleo - cred ca nu ai vazut mesajul meu - nu pot veni la intilnire, termin jobul la 5.30 si imi ia cam 2 ore pina sa ajung in Dr.Taberei...Dar va rugam sa beti si pt mine o limonada si o salata mare!!!!
Gabriela34+ cu
AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Felicitari pt grasun!!! e super greutatea! Plus ca bb...v-a sta cat vrea el..cu cat mai mult cu atat mai bine pt el, dar si greu pt mami. Stii cum e, deja ai un pui.
bine, bine, vom bea. Oricum vom ocupa buda toate
37+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 3 sapt
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
buna seara mamicilor si viitoarelor mamici!!
va anunt cu mandrie ca si eu o sa fiu mamica de iunie (DPN 15 iunie) asa ca va rog frumos, ma primiti si pe mine in grupul vostru?31+
Iuliahttp://bd.lilypie.com/BA7sp3.png
welcome!!! primim, cum sa nu?
Scrie ne Data Nasterii, Ultima Menstruatie si DPN-ul, sa te trecem pe prima pajina
37+
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Andreea, eu am avut 3 la sarcina cu Andrei, erau de Jolidon, m-am simtit bine cu ele. Le purtam tot timpul, zi si noapte, si imi trebuiau de schimb. Imi curgeau sanii si puneam tampoane in sutien. Ca daca nu purtam imi ajungeu tzitzi la calcaie
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
io mi-am luat 1 sutien si 1 bustiera. Ma voi fol. de bustiera?
37+