Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
alina_anto spune:
Dordia, Simo Am mari emotii pt voi!! Va tin pumnii si asteptam vesti!!!

Gabitza, nu gasesc majoretele...
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 4 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Simona, uleiul ala de ricin te trimite si la buda urgent, sa stai aproape de baie si ai grija sa nu fie ocupata
Leeloo, parca ai fi colega de birou cu mineAvem exact aceleasi dulapuri si mese galbene, si fix acelasi tavan
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ar fi culmea sa lucram in aceeasi cladire si sa nu fi stiut pina acum! Eu lucrez in S-Park, cladirea de sticla din spatele Casei Scinteii - tu?
Multumesc fetelor de aprecieri - sunteti niste dragute!!

Gabriela
34+ cu
AMR 6 sapt...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
simonacip spune:
M-am apucat sa schimb lenjeria, sa calc, mai finalizez una alta pe aici.
Fetele, MsBB, DanaH, Alina_anto, Emycor, Andreeap, Alyshuca, Socrate, Lily, Babyname, Ancaurn, elenuca Cine mai e?Daca am uitat pe cineva ma intelegeti ca-s mai zapa azi...
Elenuca, da asa mi-a spus si dr, sa beau uleiul asta la 12.00 noaptea cu o sticluta de ceva acrisor linga mine (o sa-mi fac suc de portocale)Mi-a spus ca daca-mi devin regulate contractiile, asa la 10 minute sa dau fuguta la dr...Baia va fi a mea, toata noaptea, iti dai seama nici nu se discuta
. Bine, oricum era a mea la cit pishu fac..Tot stresul meu e ca poate nu vrea bb sa iasa, imi fac fel de fel de ginduri, nah...pe undeva e normal...lasa ca vedem miine, incerc sa nu ma mai gindesc la nimic, ca-mi vine sa dau bir cu fugitii
La prima nastere a fost asa d eusor...nici nu mi-am dat seama cind a trecut timpul, daa durerile au fost mari sau nu...Stiu doar ca mi-a placut atit...
In rest, nu stiu cit mai intru azi, dar un gind bun pentru toate fetele care mai au o problemuta, Andreea , nu te mai stresa cu sotul , sigur va fi bine...
Puupiiiii
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Leeloo, eu lucrez in Baneasa, la Romatsa, aproape de aeroport. Nu e departe de Casa Scanteii :) Cred ca am avut acelasi decorator si furnizor de mobilier.
the_andreea spune:
Buna,fetele!
Am si eu o intrebare pt Andreap: ziceai la un moment dat ca iti iei 2 sapt de concediu medical,pe urma 2 sapt pt copil si apoi intri in prenatal.Intrebarea este se poate?Pt ca eu am inteles de la med meu familie,ca daca ai implinit cele 7 luni si 10 zile,nu se mai accepta concediu medical,ci te baga direct in prenatal.Si pe mine ma intereseaza subiectul,deoarece si eu vreau sa stau cat mai mult la serv(din motive financiare) si deja nu prea mai rezist sa stau pe scaun.Din cate am vazut eu, ai avea cam acelasi DPN ca si mine.Merci.
Sarcini usoare tutror si bebici frumosi si mancaciosi
Andreea 30+
si Theona-Lucia(27.08.2002)
Lorich spune:
Dordia nastere usoara si sanatate multa !
Ramona tot un racusor de ’79, ca mine; iar baieteii nostri vor avea aceeasi varsta. 
Iulia Bine ai venit in grupul nostru. Sanatate multa iti doresc tie si bebeului!
Gabi notat nr. de sutiene ca si eu tot unul am ;
Miss Parker frumoasa poza, furat idea ![]()
Andree27 subscriu! Mustela 9 fff buna.
Simonicaaa gata, il asteptam si pe bibitzul tau ?? Nastere usoara, abia astept vesti !!
mami emotionata!
Lori
33+
asteptand un bebe Robert
YLARI spune:
quote:
Originally posted by the_andreea
Buna,fetele!
Am si eu o intrebare pt Andreap: ziceai la un moment dat ca iti iei 2 sapt de concediu medical,pe urma 2 sapt pt copil si apoi intri in prenatal.Intrebarea este se poate?Pt ca eu am inteles de la med meu familie,ca daca ai implinit cele 7 luni si 10 zile,nu se mai accepta concediu medical,ci te baga direct in prenatal.Si pe mine ma intereseaza subiectul,deoarece si eu vreau sa stau cat mai mult la serv(din motive financiare) si deja nu prea mai rezist sa stau pe scaun.Din cate am vazut eu, ai avea cam acelasi DPN ca si mine.Merci.
Sarcini usoare tutror si bebici frumosi si mancaciosi
Andreea 30+si Theona-Lucia(27.08.2002)
Buna... hai ca ma bag si eu ca musca in lapte...
Nu stiu daca dr tau de fam are dreptate, dar hai sa iti spun cum am facut eu: am luat 5 zile ptr casatorie (m-am casatorit in ianuarie sar nu luasem concediul la care aveam dreptul) + tot concediul de odihna aferent lunilor lucrate pe 2008 (inclusv cat ar veni din concediul pre si post natal). Asa ca m-am facut cu 3 saptamani de concediu in aprilie, si cele 126 zile cu 85% din brut imi raman ptr dupa 01.05.2008. Doamna de la personal m-a invatzat sa fac asa. Plus ca imi recomanda si chestia cu medicalul pentru mine - despre care zicea dr tau de familie ca nu se poate da dupa 7 luni si 10 zile. Pune o intrebare la "Probleme juridice" sigur obtii un raspuns sigur, bazat pe o lege, ceva...
Pupici, multumim ptr urari.
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
andreap spune:
Andreea,am intrebat si eu pe DC la legislative;mi-au raspuns ca med.de familie nu imi poate refuza un CM...e optiunea mea cand intru in sarcina si lauzie....legea ma obliga sa iau minim 42 dupa ce nasc.cam asta am inteles eu
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Tocmai ce mi-am bagat si eu hartia pentru concediul de odihna, mi-am luat 15 zile, ca cica e musai sa iau un calup de 15 zile. Si o sa iau si banii de concediu inainte de a pleca. Asa ca mai am de venit la servici doar saptamana viitoare.
In ultimele zile o sa-mi fac curat pe birou, prin birou, printre hartii, sa las in ordine. Si sa-mi predau sursele de la programele mele pe care le va continua unul din colegi dupa ce plec.
Ce repede mi se pare acum ca a trecut perioada asta, parca mai ieri ma uitam la doua liniute roz ![]()
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Tocmai ce mi-am bagat si eu hartia pentru concediul de odihna, mi-am luat 15 zile, ca cica e musai sa iau un calup de 15 zile. Si o sa iau si banii de concediu inainte de a pleca. Asa ca mai am de venit la servici doar saptamana viitoare.
In ultimele zile o sa-mi fac curat pe birou, prin birou, printre hartii, sa las in ordine. Si sa-mi predau sursele de la programele mele pe care le va continua unul din colegi dupa ce plec.
Ce repede mi se pare acum ca a trecut perioada asta, parca mai ieri ma uitam la doua liniute roz
Chiar ca a trecut repede timpul de cand am vazut 2 liniute roz.
Apropo de concediu, cred ca intru in depresie. Imi va fi dor de servici (daca va puteti inchipui asa ceva).
Vazand ca se apropie ziua in care trebuie sa predau si eu lucrul, laptopul, sa-mi iau de la birou ce lucruri mai am, sa-mi iau la revedere de la colegi, parca imi vine din ce in ce mai greu.
No, ca acuma incep sa bocesc
Nu mi-au placut niciodata schimbarile, si mi-e putin frica pt ce va urma, desi sunt convinsa ca atunci cand imi voi tine papusica in brate nu-mi va mai pasa de toate gandurile astea, dar nu ma pot abtine sa ma gandesc
.Cred ca ma duc sa mananc niste inghetata sa-mi mai revin.
Lilly
34+ 
AMR 6 saptamani