Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

quote:
Originally posted by iulia83

io sunt cu intrebarile e adevarat ca atata vreme cat alaptezi nu-ti vine ciclu? sau e un mit?

iulia, la mine nu a fost asa. mi-a venit ciclul cat inca mai alaptam. la fel stiu ca este un mit ca atat timp cat alaptezi nu poti ramane insarcinata. am auzit de mutle cazuri in care nu s-a intamplat asa.

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Fetelor, eu azi mi-am dedicat ziua feciorului meu. am mers la scoala sa particip la dimineata parintilor. a fsot tare incantat, m-a tinut de mana tot timpul, isi punea obrazul pe mana mea. cred ca nu mi-as fi iertat-o sa nu ma duc. erau copii carora nu le venisera parintii si intrebau mereu de ce nu a venit mama, de ce nu a venit tata. invatatoarea incerca sa dea diferite raspunsuri. dar ei erau tare dezamagiti. mi se rupea inima.
problema este ca peste putina vreme o sa fie dimienata bunicilor, numai ca la noi ar fi imposibil sa participe bunicii si daca s-ar intampla sa fie unul dintre bunici aici, cum nu stiu engleza, olandeza nici atat, nu cred ca s-ar descurca. dar sa vedem cum facem, poate "inchiriem" un bunic, desi nu prea stiu de unde.

apoi ne-am dus amandoi la film. am fost singuri in toata sala, dar ne-am simtit tare bine.

si sa stiti ca numai dupa doua zile de petrecut numai cu el, de facut toate toanele (cele pertinente), parca este mult mai linistit. a mai incercat sa tipe, sa zica nu si sa fie nervos, dar am fost eu tare pe pozitii si nu m-am pierdut cu firea.
problema este ca nu pot sa fac tot timpul asa, acum sunt odihnita, dar cand sunt obosita nu pot sa joc cum imi canta el, sa stau numai sa ma joc cu el (mai am de facut si mancare, curatenie, alte treburi).

ufff, de ce nu putem sa ne dedublam, macare pt a fii tot timpul cu copiii nostri dar a ne face si treaba absolut necesara in casa?

pe seara a trecut pe la mine mihaela (buburuzii) su sotul ei. de data asta am avut ceva mai mult timp sa vorbim ca de la burtica la burtica. ba cahir am stabilit pt maine o sesiune de cumparaturi, asa , prin preajma, numai aici in oras. daca e vorba de magazine.....oricand cu placere.

acum ma duc sa fac un dus si sa ma bag in patut. sper sa dorm bine, ca maine vreau sa vopsesc si acel toc de geam de care vorbeam de acum vreo doua zile.

abia astept maine dimineata sa citesc vestile bune de aici.

noapte buna, burtici!

dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by DanaH

Fetelor, eu azi mi-am dedicat ziua feciorului meu. am mers la scoala sa particip la dimineata parintilor. a fsot tare incantat, m-a tinut de mana tot timpul, isi punea obrazul pe mana mea. cred ca nu mi-as fi iertat-o sa nu ma duc. erau copii carora nu le venisera parintii si intrebau mereu de ce nu a venit mama, de ce nu a venit tata. invatatoarea incerca sa dea diferite raspunsuri. dar ei erau tare dezamagiti. mi se rupea inima.
problema este ca peste putina vreme o sa fie dimienata bunicilor, numai ca la noi ar fi imposibil sa participe bunicii si daca s-ar intampla sa fie unul dintre bunici aici, cum nu stiu engleza, olandeza nici atat, nu cred ca s-ar descurca. dar sa vedem cum facem, poate "inchiriem" un bunic, desi nu prea stiu de unde.

apoi ne-am dus amandoi la film. am fost singuri in toata sala, dar ne-am simtit tare bine.

si sa stiti ca numai dupa doua zile de petrecut numai cu el, de facut toate toanele (cele pertinente), parca este mult mai linistit. a mai incercat sa tipe, sa zica nu si sa fie nervos, dar am fost eu tare pe pozitii si nu m-am pierdut cu firea.
problema este ca nu pot sa fac tot timpul asa, acum sunt odihnita, dar cand sunt obosita nu pot sa joc cum imi canta el, sa stau numai sa ma joc cu el (mai am de facut si mancare, curatenie, alte treburi).

ufff, de ce nu putem sa ne dedublam, macare pt a fii tot timpul cu copiii nostri dar a ne face si treaba absolut necesara in casa?

pe seara a trecut pe la mine mihaela (buburuzii) su sotul ei. de data asta am avut ceva mai mult timp sa vorbim ca de la burtica la burtica. ba cahir am stabilit pt maine o sesiune de cumparaturi, asa , prin preajma, numai aici in oras. daca e vorba de magazine.....oricand cu placere.

acum ma duc sa fac un dus si sa ma bag in patut. sper sa dorm bine, ca maine vreau sa vopsesc si acel toc de geam de care vorbeam de acum vreo doua zile.

abia astept maine dimineata sa citesc vestile bune de aici.

noapte buna, burtici!

dana 37+

ei, danaH, si cand o sa fii cu 2...o sa fie si mai greu.
Toti copiii cer atentie, si au nevoie. Cu moderatie.

Pup, si spor miine la vopsit!!

37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

stii cumva numele ecografei la care a mers nasica ta? eu una sunt cat de cat linistita pt ca am facut morfologia la buc si inca o eco tot acolo. deci...poate merg si la urmatoarea tot acolo. sa vad. ca nu mi-e greu sa ajung. numa bine, mai dau cu nasul in hipermarketuri sa fac cumparaturi de bebe ca aici nu gasesc nimic

Poze Iulia 32+ http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png
[/quote]

Nu imi amintesc acum dar o intreb si iti spun pe PM si cu cine a nascut, ca amandoua sunt varza...Ea zicea ca aia de la eco e cea mai buna din oras... In primele luni i-a zis ca are gemeni si unul e oprit din evolutie asa ca a luat tratament ca sa il elimine...Cand a nascut au vazut la cezariana ca ea avea de fapt uterul impartit in 2 camere...niste idioti...Copilul s-a nascut cu malformatie a inimii si nu numai ca nu au vazut la eco dar nici dupa nastere nu au vazut...La o luna a fost operata pe cord deschis la Tg. Mures cu sanse minime(si acolo cu mari peripetii ca-n Romania), dar a scapat...ca e o luptatoare saracuta!!!
E bie ca ai facut eco si in Bucuresti, desi si aici sunt multe bombe...dar e bine sa stii mai multe pareri, sa fi mai linistita.

33+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Acum am vazut si mesajul Getutei! Tinem pumnii!! Nastere usoara si bb sanatos!!!

Legat de superstitii si babisme...e clar ca nu ar trebui sa ne mai lasam influentati in zilele noastre... si eu am avut mici indoieli la inceput dar m-am linistit. Si eu intentionez sa chem un preot acasa in prima sapt ca sa ii puna numele si sa ne citeasca...ca sa ma sint eu mai bine...
Niste prieteni spuneau ca nu se taie unghiile copilului pana la botez...Am ramas masca! Cica ei le rodeau
Ma lasi??? Am zis stop...si ma apuca crizele cand mai aud idei de-astea...
Eu am luat cam tot... mai putin cantar, termometru si pompa de san...in rest, patut, carut, biberoane, tetine, cadita, masa de infasat, hainute -am luat! Abia astept sa le folosesc!!

M-am necajit rau aseara ca muncitorii astia nu mai termina...mi-am dat seama ca nu vor termina pana in Paste... si lucreaza aici din 23 martie . Am bocit si am urlat odata de suparare ca nu termia si apoi de suparare ca sunt suparata si stiu ca imi afecteaza bebelina . Nu ma pot abtine...ca visam si eu ca o sa am casa curata de Paste... Ce paste e ala cand ai molozul in casa...Si e primul an in care ramanem singurei in Bucuresti ca pana acum plecam la socrii...
Asta e! N-am ce face!

Azi e intalnirea noastra, abia astept! Sa mai uit si eu de nebunia de acasa!

Oare sunt singura care nu doarme?
Eu m-am trezit de foame pe la 3.30, am mancat ceva dar nu mai mi-e somn...

33+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Ce fete cumintele sunteti voi ca dormiti...
Mai fac si eu o incercare acum...
burticile!

33+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

Ce fete cumintele sunteti voi ca dormiti...
Mai fac si eu o incercare acum...
burticile!

33+ Sara-Maria

ei, cine doarme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Cleo prezent! !

Lung somn am mai dormit!...Io=te cate se intamplara in lipsa mea!
L-am vazut pe bebe de Ina, mesajele Getutzei...am niste emotii!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaser

Cleo prezent! !

Lung somn am mai dormit!...Io=te cate se intamplara in lipsa mea!
L-am vazut pe bebe de Ina, mesajele Getutzei...am niste emotii!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

ia sa mai bagam nishte majorete Getutzei!!!

Haide barzo, vino repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Hai Getutza!

Hai Dordia!

Hai Simo!

Dedicatie speciala de la insomniacele de mai iunie 2008

Bebe 2

Mergi la inceput