Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

cleo, ai dreptate. si eu sunt cam in situatie asemanatoare. nici nu-ti inchipui ce scandal am avut cu mama si soacra ca de ce-i iau la copil patut dinainte? ca merge sotul si ia totul cat sunt eu in spital. bineinteles ca i-am luat patut sapt trecuta si am facut dupa capul meu si o sa-i mai iau ce e necesar sa nu ma trezesc atunci ca dau din colt in colt. plus ca-mi aduce bucurie sa ma implic in alesul accesoriilor si mobilierului. o sa fac ceza, deci ma voi recupera mai greu. atunci, ce fac? stau sa pierd primele cumparaturi ale puiului meu? si exact cum ai spus tu..ma afecteaza foarte tare faptul ca nu sunt sustinuta in astfel de chestii si ca mi se arunca superstitii in brate..

Poze Iulia 32+ http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png

stii, getutza81 are o vorba "ihi, da da"!.
Pai io ce sa mai zic, am DPN cam de Pashti. Daca nasc de Pashti, si cum aici ne tine in spital 2 nopti...cand mai cumpara tati totul???
Ca sa nu zic, sunt spitale unde tii copilul in camera cu tine, cu hainutse cumparate de tine, care ar trebui spalate si calcate. Vreau sa vaz si io ce mama & soacra cumpara, spala, calca si iti aduce hainutele la spital, in acelasi timp cu dr neonnatal - care iti spala + masoara puiul si ti-l pune in bratse. In curul gol, ca tu nu ai cumparat nimik ca mama a ramas cu 30 ani in urma, cand chiar totul se facea dupa ureche, ca nu aveai un cadru medical dispus sa te calmeze si sa iti explice si se lua dupa radio shantz -singura sursa de informare.

ETC ETC.

Pot sa fiu rea? sa ma pupe toate in . Ca tot cum vreau io o sa fac. Nu le convine? Usha e tot acolo. Dar nu o sa bag in seama toate tzatzele barfitoare. Soacrei nu pot sa ii zic asha...dar mamei i-am zis ceva de genul ca "daca are mai mare incredere in tzatza Margioala decat in judecata mea...."
iulia, ignora-le. Ori explica-le ca de la obraz, ca problema era cand nu erau ecografe, si le era frica ca daca se naste copilul fata si tu ai haine de baiat si etc. Si ca nu ai incredere in cat de dezinfectate sunt lucrurile cumparate imediat!!! (desi asta o sa le starneasca alte crize paranoice....)

37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

HAI GETUTZA!!! . Doamne ajuta, sa ai o nastere usoara si bb Bogdan sa vina sanatos pe lume.

37+ Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

io sunt cu intrebarile e adevarat ca atata vreme cat alaptezi nu-ti vine ciclu? sau e un mit?
getutza mult succes!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Getutza81

Acum plec la spital, de la ora 7 am contractii fff dese si dureroase, eu cerd ca sunt contractii, nu stiu... nu am nr vostru, nu am apucat sal iau, dar intru dc nu se intampla nimic, iar dc vine bebe atunci va tin pumnii maine si nu mai stiu, in 21 la simona ??? nu mai stiu, acuma plec ca am niste dureri de nu port sta pe scaun, va pup ! tinetimi pumnii sa fie bine !!! va upu0p

===============

Geta 39+1 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 6 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

cleo ai dreptate maaare. dar totusi..o sa cumpar mai pe ascuns restul de produse. pt ca sunt mai mult ca sigura ca atunci, atatea o sa se stranga incat o sa dam din colt in colt cu banii. s-asa suntem noi cheltuitori tare. noroc cu sotiorul meu ca ma sustine. mergem inchis amandoi si-mi fac eu treaba cum stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Vad ca am "tras piciorul". Nastere usoara Getutza ... daca bb vrea sa vina acum.

Daca ai contractii dese.. nu cred ca vii inapoi fara bb de al spital.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

fetele, noi plonjam in asternuturi ca facuram dus si motaim. suntem treze de la 7.30
noapte buna tuturor si succes celor care acum sunt in drum spre sau pe la maternitati

Mergi la inceput

Am dat un sms Getutzei de incurajare.
Sper ca o sa imi dea replay cat de curand poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Getutza, tinem pumnii sa ai o nastere rapida si un bebe sanatos. Doamne ajuta!

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Ina, bine ai venit acasa cu comoara ta!. Este asa de scumpic.... zici tu ca este mic, dar pare foarte hotarat, foarte puternic. sa fie sanatos ca se face el mare.

Dana 37+

Mergi la inceput