Acusi mamici de mai-iunie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Hai Getutza!

Hai Dordia!

Hai Simo!

Dedicatie speciala de la insomniacele de mai iunie 2008

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

ce zici, sa ii dau si un sms? merge treaba mai repede daca ii dau?
sau doar o stresez cu tel.
Lupta barzo!!! ca ai treaba dupa aia....

P.S. vad ca esti la bb nr 2. Ia zi...cum debuteaza durerile?
Seamana cu cele de prin zona rinichilor/shale?

37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Mai ce bebelusi mumosi avem! Si bebe de Ina si bebelina de Yannia...Abia astept sa-i vad si pe voinicii care urmeaza sa vina pe lume!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Eu nu am avut absolut nicio durere la prima nastere...decat dupa!
Sorry!

Adauga-ma pe YM...tot user name-ul asta il am!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

quote:
Originally posted by mihaser

I-am facut azi lu` Cri o www.dropshots.com/khron#date/2008-04-16/12:20:56" target="_blank">poza haioasa...e cu boxeri! Au scapat si neudati! A facut la oala!

Fetele am un morcov...eu nici camasa nu mi-am luat...am numai pijamale...Oare te opereaza fara camasa?

Getutza ori se streseaza cu deretecatul ori a nascut...ne tine in sah!

Bebe 2

buna dimineata, ghici cine nu are somn..... am tot incercat dar nu se mai poate..., asa ca am decis sa tin companie cui s-a trezit cu noaptea in cap. Cleo? Laura?
citesc din urma si revin.

a sa nu uit, Mihaseer, m-a dat gata puiutzul tau, are o figura de mare smecher, e scump foc

Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

nu avem somn,dar un CAPITOL NOU DA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by elenuca

buna dimineata, ghici cine nu are somn..... am tot incercat dar nu se mai poate..., asa ca am decis sa tin companie cui s-a trezit cu noaptea in cap. Cleo? Laura?
citesc din urma si revin.

a sa nu uit, Mihaseer, m-a dat gata puiutzul tau, are o figura de mare smecher, e scump foc

Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!

Neata, Elenuca, Sunt si eu aici.
Fetele, am vazut mesajul Getuzeti, wow!! Scoatem galeria!!

Hai Getutza!!

Alysh Aseara nu m-am lasat, am mai tras o portie de somn.
Am iesit cu Bogdan la plimbare 1 ora si am venit lac de sudoare, in criza hipoglicemica- desi tocmai papasem un castron mare de gris cu lapte- Am mai mancat niste dulciuri si am adormit.
M-am trezit pe la 5:30.
Abia acum ma simt fresh, dupa o zi si o noapte de dormit aproape non stop. Tu esti bine?

Andree, s-a intors sotul cu bine? Cum e noua masinuta?

Ina78 bine ai revenit. Asteptam sa ne impartasesti din bucuriile primelor zile de mamica! Sa-ti traiasca bb frumos!

Dana H, ce zi frumoasa ai petrecut cu Alexandru, ce m-a impresionat ca te tinea de mana si te pupa mereu, dragul de el. Ce o fi si in sufletelele lor cand apar fratiorii!

Fetele care mergeti diseara la intalnire: distractie frumoasa! Este excelent ca va puteti vedea.

Va pupam mult. Nu am avut curaj sa o sun pe sis, am zis ca poate doarme si are nevoie de somn astazi. Va tinem la curent

Laurita 36, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza,

Nici eu nu am somn!Toata noaptea atata m-am trezit si tot l-am sunat pe tati!E acuma inainte de Turda!Imediat ajunge!!!!!iuupiii

Cleo ti-a raspuns Getutza la sms???Vai ca asa emotii am pt ea!!!OAre a sosit barza la Arad???

Monik si eu am auzit faza cu unghiile ca nu e voie sa le tai pana la botez ,adica 6 saptamani,de la soacra mea ,ca dupa aia devine hot!ASA si eu ca tine!!Bine ma lasi....DAr cea mai mare prostie care am auzit-o,tot de la ea,ca dupa ce nasc,si o sa am lapte,nu e voie sa dorm cu tati,ca tati o sa ia laptele meu,deci nu va spun ca asa ma-am apucat de unras ca o proasta.Nu stiu cine naiba a mai inventat prostiile astea!Nu voi dormi cu tati doar la inceput,ca sa nu il trezeasca bebe si sa nu mearga obosit la spital,nu ca sa nu imi ia laptele...ce prostii!!
Fetelor dupa parerea mea nu are rost sa va luati dupa tot felul de tampenii fara logica,chiar nu are rost!

MA mai pun un pic in pat ca asa ma doare capatana,se vede ca e marfa romaneasca!!!!!

Poze
Andreea 32+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

nu-mi vine sa cred ca scrieti pe la 3 sau 5 dimineata. mie imi fluturau mustatile de sforait la ora aia. m-am trezit pe la 4 sa merg la doar de cand e sotul acasa, dorm bumben toata noaptea. de sapt viitoare incep iar maratonul insomniilor

ma duc sa pap ceva. a nascut cineva? noutati ceva??

Poze Iulia 32+ http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png

Mergi la inceput