Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna fetele..eu nu apuc sa scriu, ca sunt prinsa pina peste cap..cu examenele la fac, care bat la usa...cu sarbatorile astea care vin..cu greata mea si starea de rau..
Am terminat si eu Augmentinul pentru inf. urinara..
Inca nu am facut analiza secretie si PAP...sper sa le fac curind!
Am ajuns sapt. trecuta si l-am vazut si pe bb 2..
Mi-am gasit niste haine super, ca nu mai incapea nici burta mea in nimik.
Astept cu nerabdare sa ma duc sapt. viitoare sa-l vad iar pe bb...si nu-mi vine sa cred ca in curind ne apucam de eco morfologice..
Va pup si sper sa ne auzim cu vesti bune!

Bia
bebe mic 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna la amiaza!!!

Acum am prins un loc liber la calculator....si am tooot citit!!

MariaK - Doamne ajuta, poate fi si o sarcina micuta, care inca nu e vizibila, sau situata pe un perete posterior mai greu de accesat...ma gandesc la tine, stai linistita, incearca sa nu te mai gandesti, bine atata cat poti si o sa vezi ca totul va fi bine!!!

Mav - super buna vestea, bine ca ai repetat analiza!!!

Toriceli - exact asa cum pove tu, asa eram eu in prima sarcina...dom'ne si mancam, si numai la mancare ma gandeam....asta inseamna ca vei avea un bebe papacios!!

Anes - si eu la fel ca tine, nu prea pot manca nik, nu mi-e foame deloc, nici apa nu beau cine stie ce...imi aduc aminte le 6-7 seara ca nu am mancat nik pe ziua respectiva....

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

deci, in urma a ceea ce am mancat si de la apa bauta mi s-a umflat burta rau de tot....parca as avea 5 luni....

in alta ordine de idei, simt ceva dureri surde prin burtica, cand mai pe jos cand mai pe sus....sunt ca niste junghiuri dar nu foarte dureroase...sunt ok ??? sper sa nu fie contractii

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

loren, ma bucur ca l-ai vazut pe bebe 2 si ca o sa-l vezi din nou saptamana viitoare. Ma bucur ca termini si tratamentul pentru infectia urinara si ma bucur ca ti-ai gasit hainute frumoase de graviduta (poate ne spui si noua de unde ti le-ai luat ). Asa este, eu joia viitoare am programare la iosup...deci am o saptamana plina. Luni ma duc la dr mea si fac si bitest, joi ma duc la iosup, vineri plec din bucuresti....deci.....

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
in alta ordine de idei, simt ceva dureri surde prin burtica, cand mai pe jos cand mai pe sus....sunt ca niste junghiuri dar nu foarte dureroase...sunt ok ???

Maryb, pai daca esti in perioada in care ar fi trebuit sa-ti vina, si nu te doare rau, eu zic ca e ok. Si eu am patit la fel la inceputul lunii si dupa trei zile au trecut senzatiile astea.
Ai dreptate, mess-ul meu de la lucru e de vina, acum vine un baiat de la IT sa mestereasca ceva la el ca mi-a mancat sufletul azi!!! Eu pot scrie, dar nu vad ce-mi scriu altii!

Hainute frumoasa de gravidutza, de la blugi pana la rochite elegante sunt la Zara, in Plaza. Chiar ieri le-am vazut! E o zona speciala, scrie si pe hainute, pe etichete, Zara Mum . Eu nu mi-am luat nimic pt. ca erau uriase si S-urile, dar eu sunt micuta, sunt sigura ca pt. gravidutele mai inalte de 1,60 si mai mari de 43 kg, sunt perfecte. Eu mi-am gasit tricouri super dragute, baby-doll si putin elegante, la Promod. Oricum mie imi placea marca asta si inainte

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Maryb nu inteleg dc T mi-a zis sa am 14+ cind fac eco morfologica..eu ma programasem la Iosup pentru 2 mai cind aveam 13+ si a zis ca sa mai amin cu 1 sapt...si inca nu mi-a confirmat asistenta lui iosup ca e loc liber in sapt. urm#259;toare...ramine sa sun..la Bia am fost la 13+ 2 zile si a fost ok..acum chiar nu pricep dc mi-a zis de 14 implinite clar.!
Tinutele le-am luat din mall..city mall..mi-am luat pantaloni mai mari cu 1 sau 2 nr. pe care ii tin pe mine cu curea momentan, dar sper sa mai imi vina citeva luni bune..am o poza in drop..a si citeva bluze gen baby doll...foarte dragute!

Bia
bebe mic 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

alexutza_26 deci mai este una ca mine . La fel si eu, ma trezesc aupa amiaza tarziu ca nu am mancat nimic . Si nu este prea bine, pentru ca (spunea cineva) ne papa pe noi BB!

10+

Mergi la inceput

loren, eu stiu ca morfo fetala de trimestru I se face intre 12-14s. Am inteles ca la 14s ar fi terminata organogeneza....si atunci de ce se spune ca se face intre 12-14s ??? eu voi avea 12s+5z, deci eu zic ca ma incadrez. La sarcina pe care am pierdut-o dr la care mergeam atunci si care este foarte buna imi zisese sa ma programez la iosup cam cand as fi avut 11s si ceva, maxim 12s+1z. Deci....parerile sunt impartite....asa ca eu ma duc linistita la 12s+5z si cu asta basta. Tu stai pe langa city mall ???

diana21, astazi era ziua in care mi-ar fi venit CM-ul daca nu eram gravi....dar deja e a treia luna si tot mai doare la acea data ???

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

loren@ chiar atata de tare ti se cunoaste burtica? Mie inca nu, doer daca ma uit in oglinda cu burtica goala. Ai luat si tu augmentin pt. infectia urinara? Ce coincidenta, amandoua am facut acelasi tratament si avem aceeasi varsta a sarcinii! Ar trebui dupa o saptamana sa repetam urocultura sa vedem daca s-a sterilizat urina!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Maria_k te rog frumos sa te linistesti si sa nu te gandesti la prostii deocamdata. Sunt alaturi de tine, repeta ca trebuie sa fie in ordine!

Ralu23 unde esti? Nici pe mess nu raspunzi, nici aici nu te-am mai vazut...te rog da un semn de viata.

Leeloo
8 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979

Mergi la inceput