Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anes eu sunt la al 2-lea antibiotic..I pentru raceala: ampicilina 5 zile, al II -lea pentru infectia asta...nu stiu ce sa zic cu urocultura..ca eu chiar de imi iese iar ceva ma gindesc ca macar 1 pauza de 1 sapt. sau 2 sa fac pina as trece la al antibiotic..intreb peste 10 zile cind ma duc la doctor.
Se vede burta ca am luat 4 kg si avea numai haine strimte pe corp...asa ca in special burta nu a mai intrat in nimik..dim. e mica burta, dar la sf. zilei se face MARE MARE!
Maryb si eu stiu ca intre 12 si 14 sapt. se face eco morfo, de aia am ramas cam masca cind mi-a zis ca sa am 14 implinite..in fine, o sa ma duc asa, dar am cunostinte care numai la 20 + s-au dus la I eco morf...asa le-a chemat doctorul..fiecare doctor cu fixatiile lui..
Stau pe linga Unirea!

Bia
bebe mic 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

alexutza_26 bebe papacios sa fie !
maryb daca durerile sunt de intensitate redusa - gen dureri menstruale ori sunt suportabile , nu e cazul sa te ingrijorezi.Nu cred ca exista vreo limita in timp de la care corpul sa uite de menstra.
Fetelor sunt programata la prima morfofetala abia la 15 saptamini , si tot atunci fac si recoltarile pt. TT. Acum parerile sunt impartite : se spune ca prima morfofetala ar trebui sa fie facuta pe la 12 sapt. Dar la 12 saptamani mie mi se pare ca ar fi prea devreme pt. niste masuratori concludente , poate cu exceptia pliului nucal. Care am inteles ca trebuie coroborat cu un dublu test. Singur nu prea ar avea o semnificatie transanta.

Toriceli 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

loren, dar in pozele alea unde spui "pe la mall"nu cred ca esti tu....este o femeie gravida, tunsa scurt, dar nu cred ca esti tu....de aia si fetele spun ca ai burta mare....

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

diana21, toriceli, va multumesc pentru raspunsuri. Mai astept raspunsuri si de la alte fete, mai ales cele care au mai fost insarcinate....mav, tu ce zici de aceste dureri ale mele ?

ar putea fi si de faptul ca stau aplecata peste birou ???

oricum am luat un no-spa si sper sa ma lase de tot.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Fetelor nush despre care Promod vorbiti voi , dar eu am gasit unul de simt ca o iau razna http://www.promod.de/kleider/page-P2.html
Blusen - camasi se pare ca inseamna , sunt foarte frumoase ca model iar rochiile - Kleider sunt dementiale.

Toriceli 12+

Mergi la inceput

http://www.bucurestimall.com.ro/magazine_show.php?showId=169# iar de pe aceasta pagina adresa nu poate fi accesata. E alt site daca se incearca accesarea , depre instalatii si alte prostii.

Toriceli 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mi-e rau, mi-e rau si iar mi-e rau!!!!!Si de aseara am inceput sa am niste ameteli foarte puternice. Cred ca se datoreaza si faptului ca nu pot manca nimic in afara de fructe si legume. de o sapt o tin lunga! Pana acum mi-era rau 2-3 zile, dar apoi 2-3 zile eram fericita. Acum nimic. de ce inaintez in sarcina, de aia ma simt mai rau.

Maria K sper din tot sufletul sa fie totul bine cu bebeul tau.

Anes, Mnarcisa multumesc pentru urari.

Diana multumim pentru reteta!Sambata ma duc la mama si o pun sa o faca!

Windwild bun venit la odisee, o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatoas!

Olivia ce bebe frumos se zareste!

Ramo insanatosire grabnica. Tine-o pe ceaiuri cu lamaie si o sa-ti treaca. Am trecut si eu prin faza asta.

BraveGirl felicitari pentru semnatura!

Mav ma bucur enorm de mult pentru tine ca ti-a iesit bine analiza la uro!

Spiridusule Esti bine?

Tin pumnii tuturor gravidutelor care au echo azi. Sa veniti cu vesti bune!

ginye 10+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Ioi .... http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=116902 vreuuuu si euuuu da*s tolomaca la chestii de-astea cu comanda in alte tari.

Toriceli 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

fetele...fata tunsa scurt e nasa Biei care naste in curind..hahaha!
Aropo, care sunt "sansele" ca dupa antibiotic la analiza de secretie sa imi iasa vreo candidoza?

Bia
bebe mic 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

vreau si euuu..... cum comandam???
ce rochite dragute

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 7+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput